- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 27
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Sadece o değil aslında eşimin evi var ama kirada neymiş sözleşmesi bitmemişmiş şuanda geçemezmişiz falan kardeşlerinin daireleri de boşta ama geçirmiyorlar işte eşime karşı hep bir soğuklar çoğu şeyi ondan saklarlar omun mutlu olmasını istemezler sömürürler falanEşya konusundaysa ihtiyacınız taksitle satılıyor kalanı içinde kredi çekin kimseye el açmamak en doğrusu olur
Babası vefat etti 3 kardeşler canım eşim durup dururken paralarını istemiyor o kendi hakkı olan parayı istiyor o para zaten düğünde kullanılacaktı düğün yapmıyorum evimi kuracağım diyor. Yani birinin biriktirdiği parayı değil kendi hakkını ve evini istiyor. Kredi o kadar yüksek çıkmadı ne yazıkki kaldı ki banka kartından başka birşey de kullanmıyorIyi de kimse hamilesin diye size bir şey yapmak zorunda değil.
Kimse çocuğuna 30 bin eline saymak zorunda da değil.
O çocuğu yaparken siz düşünecektiniz bunları, anneniz babanız yada kayın aileniz çocuğu düşünecek değil.
Eşinin maaşı varsa kredi çeksin, taksitli eşya alın falan
Kimseye el açmamak en ıyidir.
Esin de ailesinin pesinde dolaşacağına ev onunsa alsın ve ailesinin ne mal olduğunu görsün ders alsın.
Çocuğumu yaparken düşünmedim evet ama onun canından da vazgeçmedim yaniIyi de kimse hamilesin diye size bir şey yapmak zorunda değil.
Kimse çocuğuna 30 bin eline saymak zorunda da değil.
O çocuğu yaparken siz düşünecektiniz bunları, anneniz babanız yada kayın aileniz çocuğu düşünecek değil.
Eşinin maaşı varsa kredi çeksin, taksitli eşya alın falan
Kimseye el açmamak en ıyidir.
Esin de ailesinin pesinde dolaşacağına ev onunsa alsın ve ailesinin ne mal olduğunu görsün ders alsın.
Bide merak ettim. Nikâh ne zaman? Aileniz yardım etmem diyorsa yani nikâha falan gelmeyecekler mi? Anlamadim orasini
Nasıl Yani?Çocuğumu yaparken düşünmedim evet ama onun canından da vazgeçmedim yani
Çünkü parada eşimin de hakkı var düşen para 30bin küsür ama vermiyorlar işte.Niye versinlerki ?
Ilerde cimrilik yaparlar mi demissiniz neden sizi onlar mi besleyecek ?
Yorumuna saygı duyarım herkesin kendi tercihi. Böyle olmasını istemezdim ama oldu işte.19 yaşında ne gebeliği ne evlenmesi ne evlilik öncesi gebeliği
Bazılarının cesareti hakikaten cehilce
ablacım zaten öyle yapıyoruz ama hakkı olan parayı ve evi vermiyorlar sorun bu zaten.Böyle günde yanınızda olmayan aileye güvenmeyin ve de size de güvenmemelerini açık açık
söyleyerek yaşayın.
Genç yaşta bu yükün altına girdiniz madem göğüsleyecek kadar da cesur olun.
Çalışacaksınız borç, taksit ödeyeceksiniz bir kaç yıl.
Yapacak bir şey yok.
Yapan insan çok var ama onlardan olmadım demek istedim,zora gelince kaçmadım yani aman okulum var hayatımı yaşayacağım diyip kıymadım. Yanlış anladın sanırım.Nasıl Yani?
Yaparken dusunmeyip, istemediğin an canından vazgeçme hakkın olduğunu mu sanıyorsun yoksa?
Ay nasil vazgeçmedin, bütün alkışlar sana o zaman.
Bu yazdigin hiç olmadı bence
Ca
ablacım zaten öyle yapıyoruz ama hakkı olan parayı ve evi vermiyorlar sorun bu zaten.
Aynen öyle yapacağız ama işte hakkı olanı alamaması eşimin de zoruna gidiyor.Eşinizin her ay düzenli bir maaşı varsa kredi çekin , kimseye muhtaç olmayın , heleki bebeğinizi kimseye muhtaç etmeyin . Borçlar zamanla ödenir unutulur, ama bu sebeplerden o insanlardan yardım isteyip laf duyup kendinizi strese sokmayın
Aynen öyle. Ama yazık günah şimdiden ne olduklarını gördüm kendi evlatlarına acımayan bana niye üzülsün haklısınızEr geç size kalacak hakkınız olan..
Şimdilik yapacak bir şeyiniz yok maalesef..
Aynen öyle. Ama yazık günah şimdiden ne olduklarını gördüm kendi evlatlarına acımayan bana niye üzülsün haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?