Eşimin ailesi,cimrilik,para ve gebeliğim.

Hakkı varsa dava açıp hakkını alsın madem. Ayrıca 30 bin çok büyük para bence sanki siz biraz alışveriş listenizi iyi ayarlamamissiniz. En acil olan ihtiyaçları halledip iyi kötü eve çıkın gerisini yavaş yavaş halledersiniz.

Olabilir ama bu konunun öncesi de var daha düğünden önce bile borç altına girmek istemedi ailesi eğer böyle bi olay olmasaydı ailem karşılayacaktı zaten çoğu şeyi. Ayrıca iatediği para ve ev eşimin kendi hakkı babasından miras kalan. Kardeşi vadede faiz gelecek diye bozdurmuyor vadeyi

Bugünün birde yarını var . İlerde gğn gelir devran döner size işleri düşer. O zamanda siz sırt çevirirsiniz. Bu devirde boşverin kimseden birşey beklemeyin

Kredi cekin. Kimseye el açmayın. Sonra minnet etmek zorunda kalırsınız.

Nasıl aileler var insan canına nasıl yabancı olur Boş verin durumunuz yettiğince kiralık daireye çıkın eşyada en ucuzu alın Hak yiyen zay olmaz Allah çıkarır
Bebeğine odaklan çok erken yapacak bişey yok kaderin buymuş demekki iyi bir anne baba olun çok sevin Çocuğunuzu

Hakkı olan parası o zaten canım yani düşen payına düşen para o.biz kalanını bebeğimizin masrafları için ayırıcaz

Bugünün birde yarını var . İlerde gğn gelir devran döner size işleri düşer. O zamanda siz sırt çevirirsiniz. Bu devirde boşverin kimseden birşey beklemeyin
Bende öyle diyorum allah büyüktür benden çok eşim üzüldü böyle yapmalarına

Öyle yapacağız çok erken ama öyle olacak yapacak çok bişey yok dava açmayı kendi kabul etmez bizimki biraz iyi niyetli ama işte kendi ailesi sorsan canından çok severler oğullarını

Konunun feyk olmasını istiyorum şuan. Hadi senşn ailen sana kızıp yardım etmiyorlar yahu eşinin ailesi taşın altına elini koymak zorunda ne demek vade bozamayız??? Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. işi yokuşu çekip hamileliğin ortaya çıkmasını istiyorlar resmen.

Evde kiracı varsa çıkaramazlar zaten kontratı dolmadan,maaşı iyiyse kredi çeksin,gerekirse 1+1 ev tutarsınız fazla eşya almazsınız yeter.2.el de alabilirsiniz eğer sıkışırsanız bir süre idare etsin diye.

Hakkı olan parası o zaten canım yani düşen payına düşen para o.biz kalanını bebeğimizin masrafları için ayırıcaz

Himmm ben de 30 bin olmadan eve cikamiyoruz dedin gibi anladım canım. O zaman noterden para kimin hesabındaysa ona ödeme ihtarnamesi çeksin eşin. Belli gün içinde ödemezlerse de gitsin dava açsın başka yol yok gibi gorunuyor.

Yok fake değil canım burası gerçek dünya işte. Benim ailemin haklı sebebi var onlara bişey demiyoruz ama oğlan tarafı evin tek bekar erkeği bırak mutlu olsun torunun oluyor işte ama nerde canım ne insanlar var daha neler göreceğiz bakalım

Adam akıllı son bi kez daha konuşacak bakalım,eğer olmazsa kavga eder ama dava etmez ailemle davalık mı olacam der parasını da almaz gururlu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…