Eşimin ailesi,cimrilik,para ve gebeliğim.

Evet şuan çıkaramıyorlar bir kaç ayı var ama çıkmaları için bakalım. 2. El bile alırım da onlarla uğraşmam artık

İnsafsızlar umarım eşin gerçek yüzlerini görmüştür.

Adam akıllı son bi kez daha konuşacak bakalım,eğer olmazsa kavga eder ama dava etmez ailemle davalık mı olacam der parasını da almaz gururlu biraz

Ne diyelim inşallah işler cirkinlesmeden hallolur. Ben de nefret ederim aile arasına para pul meselelerinin girmesinden...

Düğün yapmayacaksanız 30 bini ne yapacaksınız. Yatacak yatak, oturacak koltuk olsun yeter. Dört dörtlük ev kuracağız diye kendinizi niye strese sokuyorsunuz?
Ek olarak aile içindeki para durumuna sizin karizmanız doğru değil. Belki de eşinizin katkısı yok. Aile vermek zorunda degil

Evimiz çocuğumuz için lazım diye düşünüyoruz,para miras kaldı babası vefat etti kendisine düşen para 30bin küsür ve ev yani ama vermiyorlar.

1+1 esyali daireler var ... Bebeğinizi düşünün önce .. Aile arasına kalsın para meselesi Eşinizin durumu varsa ev bosalinca eşinize ait olan eve gecersiniz

1+1 esyali daireler var ... Bebeğinizi düşünün önce .. Aile arasına kalsın para meselesi Eşinizin durumu varsa ev bosalinca eşinize ait olan eve gecersiniz
Onlardan bakıyoruz şimdilik bakalım yavaş yavaş alıp evimize geçince döşeriz diye düşünüyoruz

Pardon da sizin ailenizin hakli sebebi nedir? Birkac ay sonra torun severken utanmayacaklar mi kizlarini su duruma soktuklari icin? Ebeveyn olmak herkesin harci degil gercekten...

Pardon da sizin ailenizin hakli sebebi nedir? Birkac ay sonra torun severken utanmayacaklar mi kizlarini su duruma soktuklari icin? Ebeveyn olmak herkesin harci degil gercekten...
Pardon da benim ailem bana para biriktirmemde yardım etmiş insanlar zaten? Benim ailemin toplu parası olsa çıkarır verir keşke olsa ama kızgın oldukları için yardımda etmiyorlar. Eşimin ailesinin durumu farklı onlarda olupta para vermiyorlar eşimin mirastan kalan parasıyla evini vermiyorlar. Onların kendi şahsi parasını istedşğimiz yok bizim eşim sadece hakkını istiyor. Kız evlatla erkek evlat arasında çok fark var. İyi bi ebeveyn olacağımı düşünüyorum

artık tereddüte olup olmaman bir şey değiştirmiyor bu yola girdin benim görüşüm hayati bir durum varsa başka seçenek varsa kimsenin kimseye beş kuruş verme zorunluluğu yok elinizdeki parayla eşyalı kiralık bir daire tuttun başlangıç olarak zaten nikah da olsa takı gelecek doğumu atlatın bir şekilde gerisi gelir ailen de tekrar manevi destek olur kızgınlıktan el ayak çekmişlerdir

Evet bu yüxden çektiler ama para onların parası değil eşimin parası eşimin babasından kalan mirası 30bin küsür tl ama eşimin hakkını vermiyorlar vadesi varmış faiz işliyormuş bozamazlarmış para eşimin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…