Eşimin ailesi çok iyi ama ben sevemiyorum

Hanımlar şunu netleştireyim ben evime gelen kimseye sığıntı muamelesi yapmadım bunu kim nerden çıkardı sadece gelip kalınca Yada ben gidince geriliyorum bu da o anki atmosferimi etkiliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin ki fazla mesafeli ve saygisizca olmus...
Zaten size uzak oturuyorlar daha ne istiyorsunuz...
Ben onlar geldikleri zamanda uyumaz hizmette kusur etmezdim...
Sizde k.valide hizmet ediyor bravo!!!
Gelmelerini gectim sizin telefonda bile konusmaya tahammülünüz yok...
Allah yardim etsin kadincagiza...

Siz kendinize üzülün asıl,yakında konu sahibi gibi sorunlar yaşayıp burda konu acacaksiniź büyük ihtimalle kendi kişiliğini beğenmeyenlere böyle yorumlar beddua gibi geliyormuş demek

Surat asmak burasi evin degil rahat edemezsin demenin ima halidir.
K.valideniz cocuk degil, anliyordur istenmedigini.
Ustelik siz dediniz ezik ezik oturuyor diye.
Allah yardimcilari olsun.

Ezile ezile gelip bir kenarda oturunca, kendini sığıntı gibi hissetmiştir diye düşündüm ben.. E bir de sizin düşük suratınız da eklenince üzerine, böyle bir yorum yapma gereği duydum.

Hanımlar konu sahibi bir konuda çözüm bulamayıp yardım istemiş, gerçekten sıkıntılı olmasa buraya yazmazdı dye düşünüyorum.. konusunu tartışmalarla gölgelemesek daha faydalı olmaz mıyız, belki kolaylıkla çözülecek bir meseleyi içinden çıkılmaz hale getireceğiz yoksa

Hanımefendi konu kaynanayı görümceyi sevmeme zaten doğal olarak konuyu oraya getirmem çok doğal

Sizin beddua ettiginizi dusundu arkadas.
Sanirim kendisi de farkinda durumun iticiliginin, cirkinliginin.
Aksi takdirde sana da boyle bir gelin nasip olsun lafiniza alinmamasi lazimdi.
Ay ben ne kadar yazdim bu konuya.
Ama cok uzuldum yaa

Dogru,öyle düşünmek istedi çünki,o kadar elestirinin içinde bi benim yorumuma alındı nedense ve onun gibi bir iki kişi daha...bazı insanlar hoşlarına gitmeyen eleştirilere sanki küfür yemiş gözüyle bakıyor,pes dogrusu,ben nerden girdiysem bu konuya

Aslında söylemeye çalıştığım şey şu;
siz sevmiyorum diye şartlamışsınız kendinizi..
Belki ön yargılısınız, belki kayınvalide gelin problemlerini başka ailelerde çok gördüğünüz için bilinç altınızda bir şekilde yer etmiş..
Bunu aşmanın iki yolu var;
ya karşınızdaki insanı sevmeye çalışacaksınız, onun iyi güzel yanlarını görüp, kötü yanlarını görmemeye çalışarak,
ya da sevmeseniz bile saygı duymak zorunda olduğunuz için (hem ona hem eşinize) iyi davranıp, hoş tutup, güler yüzünüzü esirgemeyeceksiniz.
Biz de muhattap olduğumuz herkesi sevmiyoruz kendi hayatlarımızda.
Örneğin iş yerinde patronunuzu sevmeseniz bile, ona kendini kötü hissettirecek şekilde davranamazsınız değil mi? Rol yaparsınız, güler yüz gösterirsiniz. Ama asla saygısızlık yapmazsınız.
Bu da onun gibi..

Ama bu bir sikintidan ziyade saygisizlik ornegi.
Zira evlenecek yasa gelmis bir hanim bir misafire nasil davranilmasini bilmiyorsa elestirilecektir elbette.
Biz ya da sahsim adina ben sevsin demiyorum ama saygi duymak zorunda.

Konu sahibesine PSIKOLOG yardimindan baska birsey fayda etmez bu durumda üzülerek söylüyorum...
Ayrica böyle devam ederse yakinda evliliginde ufak ufak sarsilmalar baslayacaktir...

Ama bu bir sikintidan ziyade saygisizlik ornegi.
Zira evlenecek yasa gelmis bir hanim bir misafire nasil davranilmasini bilmiyorsa elestirilecektir elbette.
Biz ya da sahsim adina ben sevsin demiyorum ama saygi duymak zorunda.

Yaptığından rahatsızlık duyup düzeltme yolu arıyor. Elinde olmadan suratı düşüyor.. Bunu yapıp ne güzel ezdim kaynanamı demiyor ki... bu yüzden çözüm bulunabileceğini düşünüyorum hala

Son düzenleme:

Güle güle

Hanımefendi konu kaynanayı görümceyi sevmeme zaten doğal olarak konuyu oraya getirmem çok doğal

Hayir sunu kastettim.
Biz siz haksizsiniz dedikce ayy ne de cok seven varmis kaynanasini gorumcesini diye konuyu baglamaniza tepki verdim.
Cunku belki pek cogumuzun sizden daha buyuk sorunlari var k.validesiyle ve belki de sevmiyoruz ama saygi bambaska sey.

Konu sahibesine PSIKOLOG yardimindan baska birsey fayda etmez bu durumda üzülerek söylüyorum...
Ayrica böyle devam ederse yakinda evliliginde ufak ufak sarsilmalar baslayacaktir...

belki kendi çabasıyla da birşeyleri düzeltme yolu bulabilir... ama bulamazsa elbette ki bir evlilik danışmanı yada psikolog daha kalıcı bir çözüm sunabilir.

Son düzenleme:

Psikologu oneren arkadaslar oldu zaten.
Ama bu kadar sayfa ilerlemisse ve konu sahibi hala hmm bu yaptigimda bir problem var cikarimi yapamayip ay siz de ne cok seviyormussunuz kaynananizi gorumcenizi diyorsa acikcasi pek parlak bir gelecek goremiyorum.
Ama umarim benim dusundugum gibi bir simariklik degildir de aralarindaki buzlar cozulur.

belki kendi çabasıyla da birşeyleri düzeltme yolu bulabilir... ama bulamazsa elbette ki bir evlilik danışmanı yada psikolog daha kalıcı bir çözüm sunabilir.

Bu düsünce yapisiyla hicbir cözüm bulabilecegini sanmiyorum....
Sadece onun lehine yazilanlar hosuna gidiyor...

Kasıtlı bir saygısızlık yapmıyorum sadece az konuşuyorum eşimle başbaşa iken olduğu gibi Yada kendi ailemle olduğum gibi olamıyorum yoksa kadına çemkirdiğim yok kafadan uydurup yazmayın. Ama sevmediğim bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…