Kaynana konularında birçok kişi kaynanaya görümceye yüz vermeyin mesafe koyun sonra önünü alamazsınız diyen onlarca kişi var eeee bende mesafe koyuyorum hani kimse evet doğru demiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hiç cevap verip canını daha fazla sıkma tek açıdan bakıyor işte hatta üzülebilirsin bu tarz insanlar için. Bende erkek arkadaşımın annesine anne diyemem sanırım yakın hissedemem. Ama seninki çok farklı bir durum ve sen bundan şikayetçisin bu bile güzel en azından ne yaptığının farkındasın.
Hanımlar şunu netleştireyim ben evime gelen kimseye sığıntı muamelesi yapmadım bunu kim nerden çıkardı sadece gelip kalınca Yada ben gidince geriliyorum bu da o anki atmosferimi etkiliyor
Eşime diyorum da anlamıyor adam annem tabi gelip kalacak diyor. Kadın ezile ezile gelip bir kenarda oturur çalışıyorum evde yokken yemeğimi yapar ama ben istemiyorum sevmiyorum kendisini ve ben duygularımı saklayamıyorum suratım hemen düşüyor maalesef.
Kaynana- gorumce sevmeye de bagladiniz ya mevzuyu, pes dogrusu.
Hatanizi gorememek gibi bir sorununuz oldugunu dusunuyorum.
Anlamadiginiz su; sevmesek dahi kayinvalidemiz, esimizin annesidir.
Ozleyebilir, evinde agirlamak isteyebilir.
Sadece anne olarak veya sadece misafir olarak ya da sadece insan olarak evime gelmisse basimin ustunde yeri vardir.
Mesafe koymak surat asmak degildir.
Siz cok yanlis gelmissiniz, burdan dönün.
Sizin beddua ettiginizi dusundu arkadas.
Sanirim kendisi de farkinda durumun iticiliginin, cirkinliginin.
Aksi takdirde sana da boyle bir gelin nasip olsun lafiniza alinmamasi lazimdi.
Ay ben ne kadar yazdim bu konuya.
Ama cok uzuldum yaa
Hanımlarkonu sahibi bir konuda çözüm bulamayıp yardım istemiş, gerçekten sıkıntılı olmasa buraya yazmazdı dye düşünüyorum.. konusunu tartışmalarla gölgelemesek daha faydalı olmaz mıyız, belki kolaylıkla çözülecek bir meseleyi içinden çıkılmaz hale getireceğiz yoksa
Hanımlarkonu sahibi bir konuda çözüm bulamayıp yardım istemiş, gerçekten sıkıntılı olmasa buraya yazmazdı dye düşünüyorum.. konusunu tartışmalarla gölgelemesek daha faydalı olmaz mıyız, belki kolaylıkla çözülecek bir meseleyi içinden çıkılmaz hale getireceğiz yoksa
Ama bu bir sikintidan ziyade saygisizlik ornegi.
Zira evlenecek yasa gelmis bir hanim bir misafire nasil davranilmasini bilmiyorsa elestirilecektir elbette.
Biz ya da sahsim adina ben sevsin demiyorum ama saygi duymak zorunda.
Dogru,öyle düşünmek istedi çünki,o kadar elestirinin içinde bi benim yorumuma alındı nedense ve onun gibi bir iki kişi daha...bazı insanlar hoşlarına gitmeyen eleştirilere sanki küfür yemiş gözüyle bakıyor,pes dogrusu,ben nerden girdiysem bu konuya
Hanımefendi konu kaynanayı görümceyi sevmeme zaten doğal olarak konuyu oraya getirmem çok doğal
Konu sahibesine PSIKOLOG yardimindan baska birsey fayda etmez bu durumda üzülerek söylüyorum...
Ayrica böyle devam ederse yakinda evliliginde ufak ufak sarsilmalar baslayacaktir...
Yaptığından rahatsızlık duyup düzeltme yolu arıyor. Elinde olmadan suratı düşüyor.. Bunu yapıp ne güzel ezdin kaynamamı demiyor ki... bu yüzden çözüm bulunabileceğini düşünüyorum hala
Yaptığından rahatsızlık duyup düzeltme yolu arıyor. Elinde olmadan suratı düşüyor.. Bunu yapıp ne güzel ezdin kaynamamı demiyor ki... bu yüzden çözüm bulunabileceğini düşünüyorum hala
belki kendi çabasıyla da birşeyleri düzeltme yolu bulabilir... ama bulamazsa elbette ki bir evlilik danışmanı yada psikolog daha kalıcı bir çözüm sunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?