• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi evliligimi sonunda bitirdi

Çoluk çocuk yokken ayrılın keyfinize bakın..
Evlilik kalmamış zaten ortada.. Adam sevmiyor. net.
Siz de daha iyisini bulamayacağınızı düşündüğünüz için sevdiğinizi sanıyorsunuz..
Ayrılın ve ilerde gerçek bir evlilik yaşayabilmek adına kendinize bir şans verin..

:oops: ya canım gelin evden gıtmıs 1 kez aramamıs karım ne halde dusunmedı mı ? hiç boşver sene .. aile ve eş arasında ki bağı muhakkak eşler kurmalı senın tarafında sen onun tarafında o ama ne yazıkkı esın o bagı kuramamış.

Ben mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde
Karısına değer veren erkek asla ezdirmez. Ben ilk evlendiğimde birlik oturuyordum. Kayınvalide bir yere giderken bana sor gibi bir şey söyledi. Eşim bana döndü " bana söyledikten sonra istedigin yere gidebilirsin. Kimseye sormana gerek yok. " dedi. Annesinin ağzı açık kaldı. Ama yetti ikinci kere söylemedi.

Eşimle aram iyi ailesi yüzünden bitti falan deme eşin yüzünden bitmiş. Insanın eşini koruması ailesine saygısızlık değildir. O bunu anlamamış.

Konu açıp ta kimseye cevap vermemekte ne oluyor anlamıyorum. Madem buraya konu açıyorsunuz o zaman bir zahmet insanlara cevap verin. Sizin çoğu konunuzu okudum siz eşinize bağımlısınız ve eşinizin ailesi mutlu olsun diye sürekli oraya da gittiniz elinize ne geçti? Sizin önce kendinize saygınız olmalı eşinizin her kavgada seni evde görmek istemiyorum demesi size garip gelmiyor mu?
Beni seviyor diyorsunuz da bence eşiniz sizi sevmiyor. Seven insan ailesine karşı eşini sonuna kadar savunur siz şimdi evinize dönseniz bile bu evlilik dikiş tutmaz çünkü arada saygı yok bence sevgi de kalmamış. Öyle olsa 1 hafta geçmiş eşiniz sizi aramamış telefonlarınıza cevap vermemiş siz şimdi eve döndüğünüz de sanıyor musunuz her şey daha iyi olacak hayır aksine daha kötü olacak bu konunuz duracak size tekrar aynı şeyleri söyleyeceğiz.

Bu şekilde geri döner arar sorarsanız.. ömür boyu mutsuz olursunuz.
Annene giderken ailesinden izin mi alacaksın ? Kim onun ailesi beyfendiye bak!
Ayrıca senin ailene saygı duyuyor mu?

Ailende saçmalamasın bundan kat kat iyileri dolu ortalık.. senin kocan iyi değil malesef

Valla yerinde olsam hayatta aramam sormam ne hali varsa görsün derim..
Gitsin anasının evine 1 ay sonra köpek gibi pişman olur zaten

Çocuk yok ne güzel.
Karısıyla ailesi arasında denge kuramayıp, karısını evden kovan adamı da bir zahmet sevmeyin.
Sakın kendi ayaklarınızla geri dönmeyin, o aile sizi çenesiyle öldürür.
Sabredin, eşiniz sizi seviyorsa yanınıza gelir.
Çocuğu olsun diye tonlarca konusu var.
Sorunlu evlilik, sorunlu aileler ve sorunlu yetişen evlatlar.
Sonra da çocuğum babasız kalmasın geyiği.
Ortada çocuk var geyigi.
Evlat asi olur anne baba ve çevreye karsi
Ben seni nasıl zorluklarla büyüttüm geyigi.
Sanki çocuğu olsa babasının evine dönmeyecek, eşi de asla evden kovmayacakti.
Ha bir de sihirli değnek efsanesi var o da ;
Evlenince duzelir.
Ee duzelmedi ?
Dur bir de çocuk yapayım düzelir.
Ee yine duzelmedi ?
Bu seferde kahpe felek deyip vurur sazin teline dirinim dirinim.
Al sana bilmem kaç perdelik kaos serisi.

Pardon anneniz demiş ya daha iyisi çıkmayacak . Bu bildiğiniz en dip. Bundan iyisi kesinlikle olur ya..
Nasıl saçma sapan bir tip bu. Birde hala aşığım diyorsunuz pes...

Ben mahvoldum perişan haldeyim. Sonunda evliligim bitiyor . Konumu yıllardır biliyorsunuz evlendigimiz günden beri eşimin ailesi kendilerini kaf dağında gördüler ben büyük şehirden geri kafalı bı aileye geldim. Ha kendilerine gelince gayet açık görüşlü ama gelinlerine gelince esir hayatı yaşatmak istediler bende kırmadan hem onların dediği olsun hem benim dediğim olsun dedim. Eşim bana değer verdiği için eşimi silmeye kalktılar eşim beni silicek oldu. Görümcel3rimi memmun edemedigim için eşimin ailesi eşimi doldurdu benim üzerime geldi daha neler neler bunun gibi bir çok neden eşimle kavga yapmama sebebi oldu sen neden beni ezdiriyorsun? Gibi. Daha sonra kendi aramazdada yiprandik aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorduk şuan son 4 aydır kendi aramizdada kavga yapmaya başlamıştık. En son kısaca anlatayım eşim ailenin yanına git kafa dinle dedi bende sende gelsene dedim çünkü aileme gelmek istemiyor gelse bile babasından korkuyor benim ailemle görüsmesini istemiyor. Neyse bende gel ddm vırın gırın etti bende sinirlendim sizinde dugununuz olcak bende en mutlu gününde gelmeyim ozaman seni yalnız birwkiyim dedim. Neyse işten geldi. Birde ailesi için para için tartisiyorduk sürekli biseylerden borç cikartip eşimi sömüruyorlwrdi bende dayanamayip eşimle tartisiyordum ödersen beni kaybedersin dedim. Eşim İstanbul'a gideceğim akşam. Bosanalim bu iş bitsin benim ailme saygın yok dedi ne saygisizligimi gördün dedim ben 1 senedir annesinin elini öpmüyormusum. Hoşgeldin der yüzünü öperim gayette güler yüzlü karsilarim. Onların adeti gir çık el öperler. Bende bu lafına sinirlendim ben gidiyorum dedim nereye dedi aileme gidicemya dedim aldı beni otaga bu iş bitsin diyerek tamamen bıraktı. Ben şuan ailemin yanindayim 1 haftadır arayıp sormuyor bugün annem aradi aile içi bütün sorunlarimi anlatiyor ben birkaç sefer yemek hazirlamamistim kızınız bana yemek yapmıyor? İş tuttruyor? Bu evden giderim diye tehtit ediyor? Sizin yanınıza gelirken ailemden izin almıyor virt zirt kesin bitsin diyor annemde arkamda durarak konuştu onunlada düzgün konuştu yuvanizi dagitmayin diye ailen neden böyle yapıyor dağıtıyor dedi o da ailemde istemiyor dedi. Daha sonra ben mesaj attım aradım cevap vermiyor. Ailem ufak tefek hatalarda benim de yanlış yaptığımı dusunuyor biz senin arkandayiz ama ilerde daha iyisi çıkmaz çok zorluk çekersin yuva nizi yikmayin sende kendine çeki düzen ver biraz altan al zamanla düzelir diyor. Onlarda mahvoldulwr bende. Eşimi çok seviyorum esimde ailesinin gazıyla beni silerde sevmezde. Şimdi gidersem ilerde daha da sıkınti yasatcaklar kendi ayağıyla geldi biz kovsak bile diye. Onlar da tık yok ne arayan var ne soran eşim 1 haftadır evimize gitmiyor ailesinde yatıyor. Ben yine dönmek istiyorum evimi özlerim eşimi seviyorum onsuz yapamam. Ama bunlarda nasıl vicdan var koskocaman insanlar yuva yıkıyorlar Allah'a havale ediyorum inşallah içlerine bir merhamet doğar yaradan Allah'ım bugün beni tepetaklak eder yarın onları şuan dualarım bu yönde
Senin yasadigin sorunu bende yaşadım bende kayannmdan çok çektim evime her gelmesinde hep sorun çıkarıyor esimle aramı bozuyordu en son yine aynı olay evimde yaşandığı için ipleri kopardık ben esimin annesyle gorsmuyrum asla da barsmayı dusnmuyrum benim kaynanam artik haddini aştı ona olan öfkem asla btmiycek hiç sevmedim sevmycemde

Çocuğu olsun diye tonlarca konusu var.
Sorunlu evlilik, sorunlu aileler ve sorunlu yetişen evlatlar.
Sonra da çocuğum babasız kalmasın geyiği.
Ortada çocuk var geyigi.
Evlat asi olur anne baba ve çevreye karsi
Ben seni nasıl zorluklarla büyüttüm geyigi.
Sanki çocuğu olsa babasının evine dönmeyecek, eşi de asla evden kovmayacakti.
Ha bir de sihirli değnek efsanesi var o da ;
Evlenince duzelir.
Ee duzelmedi ?
Dur bir de çocuk yapayım düzelir.
Ee yine duzelmedi ?
Bu seferde kahpe felek deyip vurur sazin teline dirinim dirinim.
Al sana bilmem kaç perdelik kaos serisi.
Valla bu kaçıncı konu bilmiyorum.
Eğitimli-eğitimsiz, çalışan-çalışmayan kadınların ortak inancı, saçma umudu; "ya düzelirse?"
Bu boş umut bitmiyor. Sevgiliyken, hele bir yüzük takalım.
Nişan yapılır; evlenince düzelir. Evlenir, dayak yer, aldatılır "çocuklarımıza kıyamaz" Adam onu dımdızlak ortada bırakır, çocuklarla beraber def eder. O zaman yine adam suçlu değildir; ya ailesi kötüdür ya çevresi.

Toplum olarak kadınların ortak amacı "evliliğe kapak atmak" resmen. Her ne olursa olsun "evliyim" diyebilmek.

Allah akıl fikir versin, ne diyelim.

Zaten konu sahibinin boşanmaya niyeti olmadığı için bebek için uğraşıyordu. Bebeği olsaydı, bebeği babasız bırakmamak için koşa koşa dönecekti. Şimdi ise annesinin daha iyisini nereden bulacaksın sözünü bahane etmek istiyor ama ikna edici olmadığını o da gayet iyi biliyor.
Haftaya tıpış tıpış döner evine, kocasının mabedine.

Valla bu kaçıncı konu bilmiyorum.
Eğitimli-eğitimsiz, çalışan-çalışmayan kadınların ortak inancı, saçma umudu; "ya düzelirse?"
Bu boş umut bitmiyor. Sevgiliyken, hele bir yüzük takalım.
Nişan yapılır; evlenince düzelir. Evlenir, dayak yer, aldatılır "çocuklarımıza kıyamaz" Adam onu dımdızlak ortada bırakır, çocuklarla beraber def eder. O zaman yine adam suçlu değildir; ya ailesi kötüdür ya çevresi.

Toplum olarak kadınların ortak amacı "evliliğe kapak atmak" resmen. Her ne olursa olsun "evliyim" diyebilmek.

Allah akıl fikir versin, ne diyelim.

Zaten konu sahibinin boşanmaya niyeti olmadığı için bebek için uğraşıyordu. Bebeği olsaydı, bebeği babasız bırakmamak için koşa koşa dönecekti. Şimdi ise annesinin daha iyisini nereden bulacaksın sözünü bahane etmek istiyor ama ikna edici olmadığını o da gayet iyi biliyor.
Haftaya tıpış tıpış döner evine, kocasının mabedine.
Açıkçası bu sebeble hiç konularını okuyup üzülmüyorum bile.

Evliliğiniz eşinizin ailesi yüzünden değil eşiniz yüzünden bitiyor. Bunu kabullendiğiniz gün ikinci evliliğinizi daha sağlıklı biriyle yapabilirsiniz.
Mesela iki kap yemek yapmadınız diye sizi evden kovmayan, ailesi yüzünden size şiddet uygulamayan, ailenize giderken çok kıymetli anasından izin almanızı beklemeyen normal bir adamla...

Ağzınıza sağlık. İyi ki mune ben değilim. Bu tür konuları görünce sen bizim sinirimizi bozuyorsun der üyeliklerini iptal ederdim :KK53:

Açıkçası bu sebeble hiç konularını okuyup üzülmüyorum bile.
Ben üzülüyorum....

Neden biliyor musunuz?

Bu kadınlara bu fikir anne ve babalarından geliyor...

Annesi bundan daha iyisini bulamazsın dediği için kötü kocasına sarılmak zorunda kalıyor....

Sadece konu sahibinin annesine kızıyorum...

Sağlıksız düşünen bir annenin sağlıksız düşünen bir kızı....fikirlerde ırsi(soya çekim) maaalesef

Ben üzülüyorum....

Neden biliyor musunuz?

Bu kadınlara bu fikir anne ve babalarından geliyor...

Annesi bundan daha iyisini bulamazsın dediği için kötü kocasına sarılmak zorunda kalıyor....

Sadece konu sahibinin annesine kızıyorum...

Sağlıksız düşünen bir annenin sağlıksız düşünen bir kızı....fikirlerde ırsi(soya çekim) maaalesef
Size katilmiyorum. Ozgur iradesi var, yanlisi dogruyu ayirt edebilecek bir akli var. Herkes yanlis kararlarinin sucunu anne babasina atarsa o zaman kimse suclu olamaz. Boyle bakarsak konu sahibinin esi de sucsuz o zaman. Ona da kendi anne babasi oyle ogretmis.

Herkes dogruyu bulabilecek iradeye sahip bence. Burada bu kadar kadin dogru yolu gosterirken o hala aksini istiyorsa uzulecek hicbir sey yok ortada.

Back
X