- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi EvluBayan000
Ben her kadını aynı kategoriye koymam...Size katilmiyorum. Ozgur iradesi var, yanlisi dogruyu ayirt edebilecek bir akli var. Herkes yanlis kararlarinin sucunu anne babasina atarsa o zaman kimse suclu olamaz. Boyle bakarsak konu sahibinin esi de sucsuz o zaman. Ona da kendi anne babasi oyle ogretmis.
Herkes dogruyu bulabilecek iradeye sahip bence. Burada bu kadar kadin dogru yolu gosterirken o hala aksini istiyorsa uzulecek hicbir sey yok ortada.
Çalışıp parası olan var, çalışmayan ve asla çalışamazsın denen var...
Özgüvenle özsaygı ile büyütülen var, kafasına vurulup sindirilen var..
"Kadın erkek birdir" diyen ailesi olan var, "sen kadınsın sus" diyen ailesi olan var....
Bu konu sahibinin davranışlarını çalışan, özgüven sahibi bir kadın yapsa asla acımam, "sana müstehak" derim.....
konu sahibine aynı şeyi söylemiyorum.... boşanma diyen bir anne, çalışma da der....bu kocasını çok iyi gördüğüne göre konu sahibi baba evine dönse 1 yıl geçmeden çocuklu yaşlı birine verirler...
. Oldu olacak nefes alırken de izin alın. Şu durumda geri dönerseniz aynen dediğiniz gibi gitse de geri geliyor nasılsa gözüyle bakılacak. Eşinizi aramayın, görüşmek isterse konuşun orta yolu bulun bence. Ama hem gidip hem de arayan siz olmayın