- Konu Sahibi iyiaileannesi
-
Canım tabıkı dua ederımde uzuldum cocuklarınıza.Hayır sen gıtme lutfen .Ben grlmıorum sen gıt de.Çocukların psıkolojısıde kotu olurDua edin inşallah bizde evimizde kalabiliriz
Bir telefon numarası vardı ya hatırlayamadım şimdi. Orayı arasa kadın sığınma evine götürmezler mi? Yani o tarafları bildiğinizi düşündüğüm için soruyorum. Öyle bir şey olsa diğer kadınlara da umut olur aslındaArkadaşlar burda öyle dediginiz gibi kendi parasını kazanip bosanip hayatini cocuklarini kuracak kadın belki %1 dir.
Konu sahibi dusuk kira ödediğini söylediğinden anladıgim urfada eyyubiye,yakubiye vs kötü durumda maddi olarak cok dusuk profilde olan agirlikli suriyelilerinde doluştugu malesef sehrin en geri kalmis mahallerinden birinde oturuyordur.
Arkasinda sahip cikacak ne baba ne anne ne abi nede baska bir aile büyüğü yok hos olsada kocasi gibiler tinlamaz.
Çalışmasına izin vermezler,hele bosanmayi beyazla ciktin beyazla girersin diye ailesi istemez.
Bu eve beyazla girdin beyazla çıkarsın diye kocasida istemez.
Bu cografya kader degil kadersizliktir.
Cok cok üzgünüm elimizden hiçbir şey gelmez.
Devket bile sahip çıkmıyor
Mor cati miydi cocuklariyla beraber ömür boyu hem eğitimlerini hem hayat boyunca siginmalarini saglayacak bir yer varmidir bilmiyorum.Bir telefon numarası vardı ya hatırlayamadım şimdi. Orayı arasa kadın sığınma evine götürmezler mi? Yani o tarafları bildiğinizi düşündüğüm için soruyorum. Öyle bir şey olsa diğer kadınlara da umut olur aslında
Mor cati miydi cocuklariyla beraber ömür boyu hem eğitimlerini hem hayat boyunca siginmalarini saglayacak bir yer varmidir bilmiyorum.
Üzgünüm ama ben konu sahibinin bizim bahsettiğimiz şekilde çocuklarıyla beraber hayatını kurup meslek sahibi olacak sekilde kararlı ve istekli olduğunu sanmıyorum.Sığınma evlerinde kalmanın belli bir süresi var. Kadının meslek sahibi olması düzen kurması sağlanır ama ömür boyu hem eğitim hem sığınma sağlayacak bir yer yok
Aynen, beni kurtarın demiyor ki kimse, sadece kimseyle aramı bozmadan ne yapabilirim diyor. Kadın sığınma evine gidin demek çok kolay. 3 çocuk,parasızlık, çaresizlik ne yapabilir ki? Bu hayat böyle devam edip gider.Üzgünüm ama ben konu sahibinin bizim bahsettiğimiz şekilde çocuklarıyla beraber hayatını kurup meslek sahibi olacak sekilde kararlı ve istekli olduğunu sanmıyorum.
Zaten bizim yorenin kadınları öğrenilmiş çaresizliği yaşar ve bu konuda benim kaderimmis der ömür boyu çekerler.
Size katılıyorum. Zaten konu sahibi boşanmak istediği için açmamış bu konuyu. İçinde bulunduğu şartları nasıl hafifletir onun çabasında. Ki bu düzende siz daha iyi bilirsiniz ama bir kadının kaynanamın evinde kalmak istemiyorum diye mor çatıya sığınması mümkün mü? Yani sığınır da eş kişi ve ailesi kadının çocukların peşini bırakırlar mı? İlk mesajımda da yazmıştım. Bu tarz konularda yorum yaparken coğrafyayı dikkate almak lazım.Üzgünüm ama ben konu sahibinin bizim bahsettiğimiz şekilde çocuklarıyla beraber hayatını kurup meslek sahibi olacak sekilde kararlı ve istekli olduğunu sanmıyorum.
Zaten bizim yorenin kadınları öğrenilmiş çaresizliği yaşar ve bu konuda benim kaderimmis der ömür boyu çekerler.
Üzgünüm ama ben konu sahibinin bizim bahsettiğimiz şekilde çocuklarıyla beraber hayatını kurup meslek sahibi olacak sekilde kararlı ve istekli olduğunu sanmıyorum.
Ben bosansam gidecek bı ailem yok bir mesleğim yok eşimin herhangi kayıtlı bir malı yok maaşı yok evimiz yok hatta evi terk etsem yol param bile yok nasıl yapayım çaresiz gibi siz belki gün gormussunuzdur kavgasız falan çözüm bulunur mu diye yazdım buraya. Çünkü çocukların yanında dayak yemek çok zoruma gidiyor. O yüzden hep iyi geçmiyorum bunlarla
Allah ömür verirse konu sahibi kendisi kaynana olur adamın kök ailesi vefat ederse kendi ailesini düzenini kurar ancak. Ama işte sorun şu ki umarım ilerde konu sahibi kendi yaşadıklarını kendi çocuklarına yaşatmaz.Aynen, beni kurtarın demiyor ki kimse, sadece kimseyle aramı bozmadan ne yapabilirim diyor. Kadın sığınma evine gidin demek çok kolay. 3 çocuk,parasızlık, çaresizlik ne yapabilir ki? Bu hayat böyle devam edip gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?