Eşimin ailesi oğlumu istiyor

düşünememiş olabilir kv ne kadar abartmışsınız
bence gelip bakmıyorlar diye içten içe kızgınsınız o yüzden buraya getirin burda bakalım gibi laflara hiiiiç tahammülünüz yok
bunu takıp konu açmaya değmez bile
hayat kısa

Eşiniz

‘isteyen gelsin sevsin görsün kapımız açık’ demiş zaten...

Takılmayın bu kadar...

Ufacık çocuk okul kapanana kadar zaten annesinden ayrı kalamaz ilk gecesinden ağlar...

Benim kv de bazen (laf olsun diye) seni köye götüreyim benimle gel der. Bunun gerçek olmadığını bildiğim halde sinirim bozulur.
Yapacak birşey yok. Siz tatillerde gideceksiniz sevecekler. Yada yanınıza gelip sevecekler. Diğer türlü teklif etmek bile saçma..

Memlekete gittiğinizde de bırakmayın. Gerekirse her gün götürürsünüz.

Ben 8-10 yaşına kadar çocuğun anne babadan ayrı kalmaması gerektiğini düşünüyorum pek çok sebepten.

Kimse sevginize bir şey demiyor da torunlarını da görmesin mi insanlar? Sanki sizden alıp kaçıracaklar gibi davranıyorsunuz. Aşırı evhamlısınız, hiç sağlıklı bulmadım durumunuzu.

Astoria normalde yorumlarını bildiğim için şaşırdım. Konuyu yanlış anlamış olabilir misin? Gelin birkaç gün görelim sonra dönersiniz demiyorlar. Çocuğu bırakıp siz dönün diyorlar. Sence 2,5 yaşındaki bir çocuk için normal mi bu durum?

Hadi sizin yanlış anladığınızı varsayalım, herkes abartmışsın diyor. Eşiniz neden biz ayrı kalamayız olmaz demiş? Demek ki bize bırakın diye teklif sunulmuş. Yoksa adam neden kendi kendine böyle bi cevap versin ?
Abartmamışsınız. Ben hastaneye kontrole vs bebeğimi anneme bırakıp gidiyorum o 3-4 saatte bile özlüyorum. Hiç bi yerde de annem dahil , yanında ben yoksam yatılı bırakmam.

Sorun ne tam olarak? Istemisler, esiniz ve siz ayri kalamayacaginizi belirtmissiniz.

Tamam iste. Nesine bu kadar takildiniz?

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim kv demde böyle mantıksız konuşur. Arada bir arayıp “siz hep görüyorsunuz, biz doyamıyoruz” diyip duruyor. Ben annesiyim tabii ki çocuğum benim yanımda olacak kafası artık nasıl çalışıyor bu insanların anlamıyorum.

Hem o yaştaki çocuk, çok mecburi bir durum olmadıkça anne babasından ayrı kalmamalı. Memlekete gittiğinizde de yatıya bırakmazdım yerinizde olsam.
Özleyen buyursun gelsin.

Hayır kesinlikle kızgın degilım. Çunku olmuyor. Size şöyle anlatayım aramızdan su sızmazdı kv ile ben hep arar sorardım Benden bır sey saklamış ben de anlam veremedim esimin de benım de gucum gittim ben sadece sunu dedım anne neden sakladın ki kırıldım saklamana dedim.. Bu lafım dan küstüler bana yanlarına gittik elını vermedi Tatilim ziyan oldu. Uzulur ağladım. İnsan sevdiğine kırılır. Ben ona bır laf demedim söz demedim. Anlayın ki asırı takıntılı insanlar aynı evde uzun sure gecnmek zor. Boyle daha iyiyim

Hayir demissiniz yeterli. Cocugumu istiyorlar diye baslik atinca nufuslarina alacaklar sandim. Cok abartmissiniz. Hayir der gecersiniz.

Oğlumu da kesinlikle sakınmıyorum onlardan basta da dedım aksine hosuma gider sevmeleri. Ama ısrarla gönderin demelerine kızdım. Sanki ben onsuz kalabilirim gıbı. Eltiminde çocugu var aynı yasta ama ona diyemezler bana istediklerini derler. Neyse neyı uzatıyorsun diyenlere cevabım sadece İcim sıkıldı paylaşmak istedim

Yani başlığı okuyunca acaba dedim boşanma durumu filan mı var.

Kadın birşey dememişki .
Benim ailem de benden uzaktalar annem her aradığında gönder bana ben bakayım özledim diyor o zaman benim de eşim konu aç sin kızı mı istiyor lar diye
Siz bence kayınvalidenize çok dolu sunuz patlamak için bahane ve yer arıyor sunuz ahhh bu kayınvalide ler

Evet doluyum içim de çok kırgınlıklarım var. Dedım ya gece uyuyamadım amelıyat lıyım doldum sanırım ondan

biz ayri kaliyoruz ya siz de ayri kalin... ne demek ya. çocuğun annesi babasindan ayırmak mi istiyo sinir oldum. bu kelimeye. her daim ayri kalsin .. onlar glsin görsün...

hyr normal degil çocuğunuzu ayri birakmayin sakin..çovuğun başinin üstünde tut.

Çocuğunuzu niye bu sene kreşe yollamiyorsunuz? Annenleride yoruyorsunuz. Ne gerek var? Artik bu yaşta çocuk kendi yaşitlari ile oynamasi gerek. Sosyal olmayi ögrenmesi gerek.

Tüm bu sorunlar ortadan kalkardi. Benim annemde bazen 14 aylik kizim icin "birak biraz bende kalsin" diyor. Hem çok sevdiği için, hem biz kari koca biraz yalniz kalalim diye.

Ne var bunda? Bende annemi teşekkür edip olmaz diyorum. Eşinde gereken cevabi vermiş zaten. Abartilcak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…