- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
düşünememiş olabilir kv ne kadar abartmışsınızBıliyorum bana da diyecek
Ben torunlarını görmesinler mı diyorum. Gelsinler basımın uzerınde yerleri var. Merak ediyorum sızın çocuğunuz var mı ve babaannesi bile olsa uzun sureli verir mıydınız ayrı kalır mıydınız çocugunuzdan daha ıkı bucuk yasında
Ya be
Memlekette kendi evimiz var. Yazın gittiğimizde dese ki eve götur meyin kalsın burda dese tamam olur derim. Çunku ertesi Gune en azından görmeye gelirim aramızda yarım saat falan mesafemız var. Bu kadar uzak mesafeye nasıl bırakayım yavrum. Ben onsuz yapamam bılıyor halbuki bunu
Kimse sevginize bir şey demiyor da torunlarını da görmesin mi insanlar? Sanki sizden alıp kaçıracaklar gibi davranıyorsunuz. Aşırı evhamlısınız, hiç sağlıklı bulmadım durumunuzu.
Hadi sizin yanlış anladığınızı varsayalım, herkes abartmışsın diyor. Eşiniz neden biz ayrı kalamayız olmaz demiş? Demek ki bize bırakın diye teklif sunulmuş. Yoksa adam neden kendi kendine böyle bi cevap versin ?Bu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
Hayır kesinlikle kızgın degilım. Çunku olmuyor. Size şöyle anlatayım aramızdan su sızmazdı kv ile ben hep arar sorardım Benden bır sey saklamış ben de anlam veremedim esimin de benım de gucum gittim ben sadece sunu dedım anne neden sakladın ki kırıldım saklamana dedim.. Bu lafım dan küstüler bana yanlarına gittik elını vermedi Tatilim ziyan oldu. Uzulur ağladım. İnsan sevdiğine kırılır. Ben ona bır laf demedim söz demedim. Anlayın ki asırı takıntılı insanlar aynı evde uzun sure gecnmek zor. Boyle daha iyiyimdüşünememiş olabilir kv ne kadar abartmışsınız
bence gelip bakmıyorlar diye içten içe kızgınsınız o yüzden buraya getirin burda bakalım gibi laflara hiiiiç tahammülünüz yok
bunu takıp konu açmaya değmez bile
hayat kısa
Evet doluyum içim de çok kırgınlıklarım var. Dedım ya gece uyuyamadım amelıyat lıyım doldum sanırım ondanYani başlığı okuyunca acaba dedim boşanma durumu filan mı var.
Kadın birşey dememişki .
Benim ailem de benden uzaktalar annem her aradığında gönder bana ben bakayım özledim diyor o zaman benim de eşim konu aç sin kızı mı istiyor lar diye
Siz bence kayınvalidenize çok dolu sunuz patlamak için bahane ve yer arıyor sunuz ahhh bu kayınvalide ler
Evet doluyum içim de çok kırgınlıklarım var. Dedım ya gece uyuyamadım amelıyat lıyım doldum sanırım ondan
Başlıktan öyle anlamış olabilirsiniz. Düzeltebiliyor muyum başlığı??Hayir demissiniz yeterli. Cocugumu istiyorlar diye baslik atinca nufuslarina alacaklar sandim. Cok abartmissiniz. Hayir der gecersiniz.
hyr normal degil çocuğunuzu ayri birakmayin sakin..çovuğun başinin üstünde tut.Yaşlı degil ler. Ben oğlumu sevmelerin birsey demiyorum aksine hosuma gidiyor. Asla kıskançlık yapmıyorum. Okulun kapanmasına daha cok var ben ondan bır gun bile ayrı kalamam bılıyorlar Israrla gönderin diyorlar bız ayrı kalıyoruz ya özlüyoruz ya demesi normal mı. Bır evladı anne babası kadar kim sevebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?