Eşimin ailesi oğlumu istiyor

Bence sonuna kadar haklısınız iki buçuk yaşındaki çocuğun iki gün bile annesini görmeden geçirmesi çok kötü

tamam kv bu lafları demiş sonra oğlundan ağzının payını almış bitmiş gitmiş. küçük çocuğu olanlar uzun süre sinirli kalmamalılar. dua edin anasının lafına giden kocanız yok.
düşünüp düşünüp sinir yapıp kendinizi gaza getirmeyin. hadsizlik işte.

Hanımefendi konuyu nasıl okuyorsunuz hıc anlamadım. benım anlattığım meselenin kreşle ne ilgisi var. Kreşe verseydim de çocugu isteyecekti. Meseleye çok farklı yerden bakmışsınız hayret. ayrıca kreşin faydasını bende bılıyorum öğretmenim ben. Kucuk olduğunu dusunduğüm için vermedim 3 yası uygun gördüm. Ailemi de bakması konusunda zorlamadım.bakıcıya da verebilirdim yenı bir ile tayinimiz çıktı ailem de vermek istemedi başkasına Onlar da dedi kucuk bır sene daha bakalım dediler merakınızı gıdermişimdir umarım.

Allah nasip ederse kisa bir zaman sonra ikinci evladimi alicqm kucagima. Simdiden esim benle dogumdayken büyügü kime birkicam diye dertleniyorum. Mesela görümcem kendi cocuguna bile tam ilgi göstermez kv bundan üc yil önce kizima siddet uygulamis benim daha yeni haberim oldu. Benim ailemim gelmesi en az 2.5 saat sürecek. Onlara haber vericem o sekilde konustuk
Yani demek istedigim konu sahibi seni cok iyi anliyorum. Zoraki durumda bile birakamazken kvnin ( bu benim annemde olsa ayni sekilde) ama özledimmmmmm ama kocami birakip geleemeeeemmm diye nazini cekip yollamazdim

Valla bilemiyorum. Ama siz hayir demissiniz,e esiniz de size destek hayir demis. daha noolmasi lazim su an?
Ya hanımefendi anlamıyor musunuz sadece paylaşmak istedim o an ki sıkıntımı. Ne kadar anlayışsız duygusuz, tahammülsüz bır millet olmusuz hayret ediyorum pişman ettirdiniz, yazdıgıma.

Sevseydiniz az fedakarlok edip gelir bakardınız ,seven gelip bakıyor deyiverin .
Üste cıkma çabası onların ki .

Ya hanımefendi anlamıyor musunuz sadece paylaşmak istedim o an ki sıkıntımı. Ne kadar anlayışsız duygusuz, tahammülsüz bır millet olmusuz hayret ediyorum pişman ettirdiniz, yazdıgıma.
Bakin,olaylara bu derece sinirli yaklasirsaniz zarari size olur. Kimse size kotu bir sey demiyor burada,sadece farkli bakis acisi oneriyoruz. Esiniz size destek olmus,hadi paketleyip gonderelim cocugu dememis,sizin de fikriniz zaten yollamamaktan yana. İstemeye devam etsin dursunlar neden caninizi sıkıyorsunuz? Hastasiniz ameliyatlisiniz anladim hassas donemler ama bu derece abartip da kendinizi yormayin. Hayir demek guzeldir,onlar istesin siz ailece hayir demeye devam edin cok gecmis olsun ama insanlari da luzumsuz yere terslemeyin,bir egitimciye yakismaz

Bir çocuk hakkındaki son kararı anne verir. Babayı çöpe atmayalım elbette ama minicik çocuğun önce annesine ihtiyacı olduğu tartışılamaz bir gerçekse, bu böyle. Kayınvalide, kayınpeder istediklerini düşünsünler. Getirin desinler, aylarca bizde kalsın desinler. Ne çıkar bundan? Onlar dedi diye olacak iş değil ya. Buna siniriniz bozulur, anlıyorum ama bozulsun ve sonra geçsin. Kafaya takıp, dert edinilecek bir mesele değil bu. Çünkü çocuk sizin ve siz nasıl istiyorsanız öyle olmak zorunda. Gerisi istediği kadar konuşsun. Arada gider ziyaret edersiniz, onların da görmeye hakkı var zira. Tamam, oldu bitti.

Haksız bi taraf yok ortada. Sadece torunlarını özlemişler. Çocuk çok küçük, onun yeri anne babasının yanı. Bi orda, bi burda kalsa dengesi karışır. Yazık onda, size alışması lazım.

kyv şaşırmış kendini oğlu kaç yaşında insan sizin oğlunuzda yuva kurduğunda belki sizden ayrı bir memlekette çalışacak sende oğluna bende özlüyorum seni demen ne kadar tuaf olursa o derece yani.... eşinizin bunu baştan kabul etmemesi süper olmuş allah muhafaza birde aynı görüşte olsalardı işin çok zordu
küçük çocuğun anne ve babaya bağlılığı ve ihtiyacı ile bir olabilir mi bu süreç öncelikle geçmiş olsun sizede sakın yavrunuzu ayrı tutmayın kendinizden çocuğun huyu suyu size davranışları bile değişir.

yaşı büyüse oğlum 10 yaşında bırakamam benimde tek çocuk oğlum biz nerde isek yavrumda bizimle birlikte

Çok tesekkur ederim. Sağolun. Evet esim de onsuz yapamaz. Bız anneme bırakıp bır gezmeye gidiyoruz ıkı uc saatı gecınce oğlumuz ne yaptı acaba uyumamıs olsa barı azcık sevsek diyoruz. Yanı esim de onsuz yapamaz. Zaten gurbet elde görev yapıyoruz oğlum da olmasa yapamam benı anladığınız İcin tesekkur ederim

Özlediklerini belirtmişler, laf arasinsa bi ara çıkın gelin sevelim demek istemişler. Ama konu başlığına bakarsak elinizden alacaklar gibi anlam.

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah

anneanneler babaanneeler söyler öyle şeyler.
annem de bana diyor bırak bana memlekete götüreyim 1 ay..
oldu diyorum..
eşiniz söylemiş gerekeni..
dert edilecek bir mevzu yok. torunlarını seviyor olmaları çok güzel..

Valla bilemiyorum. Ama siz hayir demissiniz,e esiniz de size destek hayir demis. daha noolmasi lazim su an?
Eğitimciye yakışmıyor diyorsunuz da sizin konusma tarzınıza karsılık konuşuyorum uslubunuz hosuma gitmedi. Daha ne olması lazım falan... Ben bır sey mı yapayım dedim sadece o an ki uzntumu paylaşmak istedim. Ama göruyorum kı sızın hıc bır sey tahammulunuz yok en iyisi bos verin görmezden gelin konuyu

Sizi anladım 16 aylık evladım, babaanne dede, ananne dede bizde götürelim 1hafta ben de bir hafta ananede kalsın diyorlar . Akdenizdeler biz Marmara. . Olur mu biz dayanamayoz diyince biz dayanıyoruz ya demişti aynı sizinki gibi eşimde beni kime yolladınız üniye kadar kimsede kalmadım dedi e ama işte felan sonunda haklısın dediler ya beraber gidilir ya da onlar gelir ama ben ilkokyl 5den sonra yollayım diyorum bizden bir hafta önce gidip uzun tatil yapar

Buyudugunde ne dusunurum bılemıyorum ama daha cok kucuk onun bana ihtiyacı var . Bır an da uzuldum ve paylastım içimi dökmek ıstedım bunu abartanlar oldu. Anneyiz Bız ya evladımdan ayrı kalma düşüuncesı bile bır an da uzdu benı. O yuzden sadece İcimi dökmek ıstemıstım

Eşini ve bekar oğlunu bırakamıyorsa gelememesi normal ne var ki gönderseniz biraz onlarda özlüyorlar. Biz yazın okul kapanır kapanmaz köye giderdik kalırdık çok iyi gelirdi bize oranın havası annemde biliyordu yolluyordu o çalışıyordu çünkü. Kendi anneannem dedem çok da güzel bakıyorlardı yani küçükte değil çok abartmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…