Bence sonuna kadar haklısınız iki buçuk yaşındaki çocuğun iki gün bile annesini görmeden geçirmesi çok kötüBenden alıp kacırıyorlar demedim.sadece canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim ilk kez bu konularda paylaşım yapıyorum. Profile teyze oluyorum yazmıssınız da çocugunuz var mı bilmiyorum. Evet arabeske bağlarım tabırınız buysa. Israrla çocugumu istemeleri beni üzdü benım annem de dedi bana ben götureyım verirsen dedi ona da olmaz dedım mesele onların istemesi degil. Ben ondan ayrı kalamam. Bir anne olarak Bu kadar yavruma bağlanman sorunsa evet ben sorunluyum..
Valla bilemiyorum. Ama siz hayir demissiniz,e esiniz de size destek hayir demis. daha noolmasi lazim su an?Başlıktan öyle anlamış olabilirsiniz. Düzeltebiliyor muyum başlığı??
Yaşlı degil ler. Ben oğlumu sevmelerin birsey demiyorum aksine hosuma gidiyor. Asla kıskançlık yapmıyorum. Okulun kapanmasına daha cok var ben ondan bır gun bile ayrı kalamam bılıyorlar Israrla gönderin diyorlar bız ayrı kalıyoruz ya özlüyoruz ya demesi normal mı. Bır evladı anne babası kadar kim sevebilir
Hanımefendi konuyu nasıl okuyorsunuz hıc anlamadım. benım anlattığım meselenin kreşle ne ilgisi var. Kreşe verseydim de çocugu isteyecekti. Meseleye çok farklı yerden bakmışsınız hayret. ayrıca kreşin faydasını bende bılıyorum öğretmenim ben. Kucuk olduğunu dusunduğüm için vermedim 3 yası uygun gördüm. Ailemi de bakması konusunda zorlamadım.bakıcıya da verebilirdim yenı bir ile tayinimiz çıktı ailem de vermek istemedi başkasına Onlar da dedi kucuk bır sene daha bakalım dediler merakınızı gıdermişimdir umarım.Çocuğunuzu niye bu sene kreşe yollamiyorsunuz? Annenleride yoruyorsunuz. Ne gerek var? Artik bu yaşta çocuk kendi yaşitlari ile oynamasi gerek. Sosyal olmayi ögrenmesi gerek.
Tüm bu sorunlar ortadan kalkardi. Benim annemde bazen 14 aylik kizim icin "birak biraz bende kalsin" diyor. Hem çok sevdiği için, hem biz kari koca biraz yalniz kalalim diye.
Ne var bunda? Bende annemi teşekkür edip olmaz diyorum. Eşinde gereken cevabi vermiş zaten. Abartilcak birşey yok.
Ya hanımefendi anlamıyor musunuz sadece paylaşmak istedim o an ki sıkıntımı. Ne kadar anlayışsız duygusuz, tahammülsüz bır millet olmusuz hayret ediyorum pişman ettirdiniz, yazdıgıma.Valla bilemiyorum. Ama siz hayir demissiniz,e esiniz de size destek hayir demis. daha noolmasi lazim su an?
Bakin,olaylara bu derece sinirli yaklasirsaniz zarari size olur. Kimse size kotu bir sey demiyor burada,sadece farkli bakis acisi oneriyoruz. Esiniz size destek olmus,hadi paketleyip gonderelim cocugu dememis,sizin de fikriniz zaten yollamamaktan yana. İstemeye devam etsin dursunlar neden caninizi sıkıyorsunuz? Hastasiniz ameliyatlisiniz anladim hassas donemler ama bu derece abartip da kendinizi yormayin. Hayir demek guzeldir,onlar istesin siz ailece hayir demeye devam edinYa hanımefendi anlamıyor musunuz sadece paylaşmak istedim o an ki sıkıntımı. Ne kadar anlayışsız duygusuz, tahammülsüz bır millet olmusuz hayret ediyorum pişman ettirdiniz, yazdıgıma.
kyv şaşırmış kendini oğlu kaç yaşında insan sizin oğlunuzda yuva kurduğunda belki sizden ayrı bir memlekette çalışacak sende oğluna bende özlüyorum seni demen ne kadar tuaf olursa o derece yani.... eşinizin bunu baştan kabul etmemesi süper olmuş allah muhafaza birde aynı görüşte olsalardı işin çok zorduBu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
Çok tesekkur ederim. Sağolun. Evet esim de onsuz yapamaz. Bız anneme bırakıp bır gezmeye gidiyoruz ıkı uc saatı gecınce oğlumuz ne yaptı acaba uyumamıs olsa barı azcık sevsek diyoruz. Yanı esim de onsuz yapamaz. Zaten gurbet elde görev yapıyoruz oğlum da olmasa yapamam benı anladığınız İcin tesekkur ederimkyv şaşırmış kendini oğlu kaç yaşında insan sizin oğlunuzda yuva kurduğunda belki sizden ayrı bir memlekette çalışacak sende oğluna bende özlüyorum seni demen ne kadar tuaf olursa o derece yani.... eşinizin bunu baştan kabul etmemesi süper olmuş allah muhafaza birde aynı görüşte olsalardı işin çok zordu
küçük çocuğun anne ve babaya bağlılığı ve ihtiyacı ile bir olabilir mi bu süreç öncelikle geçmiş olsun sizede sakın yavrunuzu ayrı tutmayın kendinizden çocuğun huyu suyu size davranışları bile değişir.
yaşı büyüse oğlum 10 yaşında bırakamam benimde tek çocuk oğlum biz nerde isek yavrumda bizimle birlikte
Başlıktan öyle anlaşılmıl sanırım. Düzeltebiliyorsa düzelteyimÖzlediklerini belirtmişler, laf arasinsa bi ara çıkın gelin sevelim demek istemişler. Ama konu başlığına bakarsak elinizden alacaklar gibi anlam.
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallahAllah nasip ederse kisa bir zaman sonra ikinci evladimi alicqm kucagima. Simdiden esim benle dogumdayken büyügü kime birkicam diye dertleniyorum. Mesela görümcem kendi cocuguna bile tam ilgi göstermez kv bundan üc yil önce kizima siddet uygulamis benim daha yeni haberim oldu. Benim ailemim gelmesi en az 2.5 saat sürecek. Onlara haber vericem o sekilde konustuk
Yani demek istedigim konu sahibi seni cok iyi anliyorum. Zoraki durumda bile birakamazken kvnin ( bu benim annemde olsa ayni sekilde) ama özledimmmmmm ama kocami birakip geleemeeeemmm diye nazini cekip yollamazdim
Eğitimciye yakışmıyor diyorsunuz da sizin konusma tarzınıza karsılık konuşuyorum uslubunuz hosuma gitmedi. Daha ne olması lazım falan... Ben bır sey mı yapayım dedim sadece o an ki uzntumu paylaşmak istedim. Ama göruyorum kı sızın hıc bır sey tahammulunuz yok en iyisi bos verin görmezden gelin konuyuValla bilemiyorum. Ama siz hayir demissiniz,e esiniz de size destek hayir demis. daha noolmasi lazim su an?
Buyudugunde ne dusunurum bılemıyorum ama daha cok kucuk onun bana ihtiyacı var . Bır an da uzuldum ve paylastım içimi dökmek ıstedım bunu abartanlar oldu. Anneyiz Bız ya evladımdan ayrı kalma düşüuncesı bile bır an da uzdu benı. O yuzden sadece İcimi dökmek ıstemıstımSizi anladım 16 aylık evladım, babaanne dede, ananne dede bizde götürelim 1hafta ben de bir hafta ananede kalsın diyorlar . Akdenizdeler biz Marmara. . Olur mu biz dayanamayoz diyince biz dayanıyoruz ya demişti aynı sizinki gibi eşimde beni kime yolladınız üniye kadar kimsede kalmadım dedi e ama işte felan sonunda haklısın dediler ya beraber gidilir ya da onlar gelir ama ben ilkokyl 5den sonra yollayım diyorum bizden bir hafta önce gidip uzun tatil yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?