Zaten izin vermediler diyince istesem de istemesem de dahil olacak kp mi arayacaktrbaban bu olaya dahil olacak ve tavrını koyacak ,
Eşimin haberi yok henüz ben sadecee az önce kp me söyledim oda izin vermedi. Eşimle daha önce konuştuk konuyu göndereceğini söyledi.Böyle kocan olacağına hiç evlenmesin insan daha iyi ya .
Sana ayrı bi ev dahi açmamış, hala aile kuzusu olan , seni ailenle bile gorusturmeyen adamla bi saniye evli kalmamalısın.
6 aydır...Ne zamandır mapustasın? (!!!)
Bu nasıl bir dram ya..Resmen tutsaklık..Ben olsam yakarım çıralarını ama herkes bir değil işte..Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Bu nasıl bir dram ya..Resmen tutsaklık..Ben olsam yakarım çıralarını ama herkes bir değil işte..
Yapılması gereken belli ama ben dile getirmeyecegim. Diğer üyeler söylemiştir zaten . Bence biraz kendini sorgula ..kimim ,neyim ,neye hizmet ediyoRum ?bence ha evdeki koltuk ha sen. .ha evdeki hali ha sen...daha çoğaltılabilir. ..bide üretimi var bu işin ...kaç tane istiyor kayinvalide ve peder ? Sahi çok mu sevmiş o adam seni ? Evindeki eşyadan daha mı degerliymissin? Şimdi banlanicam gerisini yazmayayım .kısa ve öz :sen değerli bir canlısın .nesnellestirilmeye calisiliyorsun. .biraz sesin çıksın ...babanin evine giderken izin almak ne demek ?çek kapıyı git !Bu ne ki esimle dışarı çıktığımızda bile karışırlar nereye gidiyorsunuz oturun evinizde. Bıktım inanın çok bıktım
Haklısın benim hatam benim güçsüz oluşum. Dik durmayışımSen boynunu eğersen tepene binen çok olur. Misal bana ailene gitmene izin vermiyorum diyemez kimse. 1- izin istemem 2- densizlik edip söyledi diyelim lafını da alır oturur. Bu tipler hep "kadın erkeğin malıdır" zihniyetinin ürünü.
Anam babamı görmek için iki günlük kayınlardan mı izin isteyeceğim? Hösstt derler insana
Ah canım beee ...nasıl kıydın kendine ? Sevmek böyle bir fedakarlığı gerektirmez. Sen sevdin bedelini ödedin. .esin napti senin icin nasil bir bedel ödedi ? İlla bir bedel ödenecekse çalışıp kazanıp ayrı eve çıkarak risk alırdı eşin ki yapilmasi gereken budur ..o zaman sen de çok ses etmezdin sıkıntılara. .bunalmazdin. ..ama o seni yakmış ..ayrı eve çıkmayı teklif et eşine ..çıkmazsa da üzgünüm diyip baba evine dön ..ruh sağlığı önemli ..her önüne gelen için kafaya huni takılmaz ..6 aydır...
Iste aynı evde yaşayınca böyle herkese hesap veriyorsun. Niye ayrı eve çıkmıyorsunuz?Eşimin haberi yok henüz ben sadecee az önce kp me söyledim oda izin vermedi. Eşimle daha önce konuştuk konuyu göndereceğini söyledi.
Benim hatam . Evet .Yapılması gereken belli ama ben dile getirmeyecegim. Diğer üyeler söylemiştir zaten . Bence biraz kendini sorgula ..kimim ,neyim ,neye hizmet ediyoRum ?bence ha evdeki koltuk ha sen. .ha evdeki hali ha sen...daha çoğaltılabilir. ..bide üretimi var bu işin ...kaç tane istiyor kayinvalide ve peder ? Sahi çok mu sevmiş o adam seni ? Evindeki eşyadan daha mı degerliymissin? Şimdi banlanicam gerisini yazmayayım .kısa ve öz :sen değerli bir canlısın .nesnellestirilmeye calisiliyorsun. .biraz sesin çıksın ...babanin evine giderken izin almak ne demek ?çek kapıyı git !
Zaten evi ayırmaya kalkarsam ve bunu kabul etmezse. Babamın evine giderim . Huzuru bulduğum yere. Geride kalan hiç kimseye acımamAh canım beee ...nasıl kıydın kendine ? Sevmek böyle bir fedakarlığı gerektirmez. Sen sevdin bedelini ödedin. .esin napti senin icin nasil bir bedel ödedi ? İlla bir bedel ödenecekse çalışıp kazanıp ayrı eve çıkarak risk alırdı eşin ki yapilmasi gereken budur ..o zaman sen de çok ses etmezdin sıkıntılara. .bunalmazdin. ..ama o seni yakmış ..ayrı eve çıkmayı teklif et eşine ..çıkmazsa da üzgünüm diyip baba evine dön ..ruh sağlığı önemli ..her önüne gelen için kafaya huni takılmaz ..
Öyle yapacağım önce biraz birikim yapmam lazımBöyle kocan olacağına hiç evlenmesin insan daha iyi ya .
Sana ayrı bi ev dahi açmamış, hala aile kuzusu olan , seni ailenle bile gorusturmeyen adamla bi saniye evli kalmamalısın.
Iste aynı evde yaşayınca böyle herkese hesap veriyorsun. Niye ayrı eve çıkmıyorsunuz?
Sormayacaksın, bilgi vereceksinAz önce babam aradı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Gelmeyecek misin diyor bilmem dedim. Sonra burdakilere sordum iyi evini bakanların yanına taşı dedi kayinbabam Umursamıyor gibi yapmaya çalıştıkça sesim içime kaçıyor konuşamıyordm babamla oda hemn anlar ses tonumdan Çok yoruldum
O zaman hiç bekleme ...bugün hallet bu işi . . Mutsuz kadın =mutsuz yuva + mutsuz cocuklarZaten evi ayırmaya kalkarsam ve bunu kabul etmezse. Babamın evine giderim . Huzuru bulduğum yere. Geride kalan hiç kimseye acımam
Eşimle dışarı çıkınca öyle yaptım ve kaynanam. Ortalığı ayağa kaldırdı. Neden bi kaç gün önceden söyleyemiyorsun dedi bana. Yine de gittim .Kaynanama cevap verebiliyorum ama iş kayınpederim e gelince pek ses edemiyorumSormayacaksın, bilgi vereceksin
Biraz zamana ihtiyacım varO zaman hiç bekleme ...bugün hallet bu işi . . Mutsuz kadın =mutsuz yuva + mutsuz cocuklar
Evlendiğine göre reşitsin. Annene babana gitmek için izin mi istiyorsun? 10 yaşında değilsin. Ayrıca neden birlik gittin?Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Bak canım kb ile sorun yaşama sebebin birlikte yaşamak. .Bunun sorumlusu da eşin. Onun için eşinle ilgili yorumlar geliyor. Bu arada sen çekmicem dedin diye boşanma fikri ortaya atıldı. Neticede başka seçenek yok ya çekiceksin ya boşanacaksın. . Ayrı eve çıksan da çekiceksin..Canım benim düşünce tarzına veya tavsiyelere zaten lafım yok .sorunum kayın pederimle ama bana eşinle boşan diyorlar sence ne kadar mantıklı
Eşim hükmedemiyo karışmayın dedikçe karışıyorlar. Tersini yapsak kavga çıkar biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?