- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
Anlıyorum aileni özlüyorsun diyor ama dediğin gibi yaşamadığı için zerre anlamıyor. Kendisi bilmiyor henüz babasının izin vermediğini. O göndercem diyordu
Ben bu şehirde yaşamak istemiyorum burası İstanbul. Ekonomik koşullar çok zor. O yüzden öyle yapmayacağım. Yazı bekleyip ailemin oturduğu yere Akdeniz bölgesine gideceğimYapar misin bilmiyorum ama benim tavsiyem var. Ise gir. Ay sonuna kadar onlar para yolu gozlerken, sen netten veya is yerine yakin ilanlardan ev arastir. Direkt 1 yillik kontrati yap. Depozitoyu babandan al. Yaptirimi oldugu icin, oturmasaniz bile pasa pasa kira vermek zorunda kalacaginiz icin tasinirsiniz. Esyayi hic dusunme. Yataginizi yorganinizi alin gidin. Is baslangicindan maas gunune kadar ne yaptin yaptin. Yoksa siz o evde birikim de yapamassiniz aile de olamazsiniz. 5 sene sonra sacini basini yolarsin.
Aileni en son 6 ay once gormussun. Simdiye kadar neden isyan cikarmadin? Kocan kendine bir sey yapmasin isyan cikarinca? Bir de neden isyan cikarman gerekiyor? Kocan Akdeniz'e gelecek mi?Ben zaten eğer isyan çıkarırsam. Benim dediğim olmadan konuyu kapatmam. Eğer ortalık karışacaksa bir neticeye bağlanacak. Bağlanmazsa bende artık yolumu çizecem
Izin derken kim vermiyor esin mi ailesi mi ?Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Ben bu şehirde yaşamak istemiyorum burası İstanbul. Ekonomik koşullar çok zor. O yüzden öyle yapmayacağım. Yazı bekleyip ailemin oturduğu yere Akdeniz bölgesine gideceğim
Düşünceleri yanlış da olsa onların istediklerini yapmamızı istiyorlar.Bastan yanlis ...erkek ailelerinde tuhaf ego var.herseyimiz ayri ama hala ailemin lafini yaparlar .hersey de soz hakki isterler ..ama ben de yok o yuzden otururlar yerine
İşte ben asla bu noktaya gelmek istemiyorum. Çocuk çok istiyorum ama ileride sorun olacağı için erteledim erken dedim iyi ki de öyle yapmışım zaten istesem de şuan çocuk sahibi olamam. Olsaydım şuan bu evde yaşamaya mahkumdm. Asla çıkamazdm. En azından şuan çalışma imkanım varÇok üzülüyorum senin gibilere. Bu hatayı naısl yaparsın vs diye hiç girmicem oralara, olan olmuş malesef.
Gerekiyorsa sen de işe gir ve kiraya çıkın.
Ayrı eve çıkmadan mutlu olmayı unut, bu kadar net!
Az olsun sizin olsun,temel eşyaları da alırsınız, şimdi herşey taksitle mümkün, aç kalacak değilsiniz ya, korkmayın, yapın bunu.
Kocan o pasiflikle seni ve evliliğini daha çok ezer. Ve bu şekilde mutlu olamazsınız.
Sonra ne olur biliyo musun, çocuk olur ve sen mutsuz bir şekilde orda çocuk büyütmeye başlarsın.
Zaten böyle bir adım atmaya kalktığımda kavga ile olacak başka yolu yok bunu göze aldim. Eşimde zaten benimle gelecek. Daha önce konuştuk bu konuyu zaman belirlememistik. Kendisi de istiyor.Sadece kendiniz mi eşinizle beraber mi?
Bakın daha şurdan ailenize gitmek için izin(!) almanız gerekiyor. Bu kadar radikal bir adım atabileceğinize inanıyor musunuz?
Gerçekçi planlar yapın.
Ailenin yanına gitmek için kimden izin alman gertiğini anlamadım? Ne alaka ya? Ailen bu duruma ne diyo? Kocan ne diyo?Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
12 saatlik uzaklıktayız. Belki bu duruma karşı susarım gitmem. Ise girip para biriktiririm onlar herşey yolunda sanır. Ve yaz gelince eve ayırırız bu kadar basit . Son kez dediklerini yapmış olacağım sırf çalışıp para biriktirmek içinKimsenin size hasret çektirmeye hakkı yok, çok uzakta olursunuz ya da gidip gelmeye maddi durumunuz olmaz sabredersiniz ama bu öyle bir durum değil. Kesinlikle açık açık hiç moralinizi bozmadan konuşun ve gidin.
Ailemde eşimde henüz bilmiyor. Sadece kp e sordum.Ailenin yanına gitmek için kimden izin alman gertiğini anlamadım? Ne alaka ya? Ailen bu duruma ne diyo? Kocan ne diyo?
Farkındayım. Ben daha fazla aynı evde yaşamayamam. Konuyu kökten çözeceğimBu mesele ne yazık ki şöyle sağlam bir kavga çıkartıp rest çekmeden çözülmez. İleride huzurlu ve mutlu olmak istiyorsan şimdi bağırıp çağırmak zorundasın. Şimdi sesini kısıp tamam dersen ileride iyice tepene çıkacaklar.
Çok haklısınız. Benimde artık susmaya niyetim yoksen dinleme topla valizini aldır eşine biletini sana karışmaya hakları yok
koca bulunur da anne baba bir tane sizi bu yaşa kadar millete köle olasınız diye doğurmadılar herhalde
sinirlendim
Kp ye niye soruyosun ki? Kocana anlat oda 'eşim annesine gidicek sömestrda' desin. Kimseden izin almak zorunda değilsin aileni görmek için. Ve kesinlikle o evden kurtul. Aç yat gerekirse yinede kiraya çık kurtul...Ailemde eşimde henüz bilmiyor. Sadece kp e sordum.
12 saatlik uzaklıktayız. Belki bu duruma karşı susarım gitmem. Ise girip para biriktiririm onlar herşey yolunda sanır. Ve yaz gelince eve ayırırız bu kadar basit . Son kez dediklerini yapmış olacağım sırf çalışıp para biriktirmek için
Ailemde eşimde henüz bilmiyor. Sadece kp e sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?