Yok hayır yanlış anlamam. Benim tek kırıldığım şey. Neden aynı evi kabul ettin böylelerine üzülmüyorum diyen insanlar. Suçlamaya sen hak ettin e getiriyorlar. Her insan hata yapar. Benim yengem de bizim le aynı evde yaşıyordu bir gün olsun sorun çıkmadı. Benim tek sorunum herkesi ailem gibi kendim gibi görmem . Nerden bilebilirdim ki yaşayarak öğreniyorumçok üzüldüm. bu arada kimseden izin almanıza gerek yok. sadece eşinize bildirmeniz gerekli. ben gidiyorum deyip çıkın ve bunu ara ara yapın alışsınlar. sizi sindiremesinler. neden aynı evi kabul ettiniz ki?
Ay artık sizin gibilere üzülmüyorum ben ya.Millet senelerdir basbas bağırıyor aynı ev olmaz, ev ev üstüne olmaz diye.Hala size ev bile acamayacak ,maddi durumu olmayan adamların ailesiyle oturmayı kabul ediyosunuz,e hakediyorsunuz bu muameleyi kusura bakmayın.Şimdi ailenin yanına git ,ayrı ev tutulmazsa dönmem de desem ben kocamı seviyorum bırakıp gitmem kötü gelin olurum dersin.O zaman yapacak bişey yok sihirli değnek yok elimizde neticede.
Yapmam gereken belli zaten. Bak kötü insanlar da değiller. Mesela ben namaz kıldım az önce o ara kayın pederim kendine yemek hazırlamış bana da hazırlamış aç değil misin gel ye diyor. Bu gibi yaklaşımları da içime dokunuyorKp ye niye soruyosun ki? Kocana anlat oda 'eşim annesine gidicek sömestrda' desin. Kimseden izin almak zorunda değilsin aileni görmek için. Ve kesinlikle o evden kurtul. Aç yat gerekirse yinede kiraya çık kurtul...
Yok hayır yanlış anlamam. Benim tek kırıldığım şey. Neden aynı evi kabul ettin böylelerine üzülmüyorum diyen insanlar. Suçlamaya sen hak ettin e getiriyorlar. Her insan hata yapar. Benim yengem de bizim le aynı evde yaşıyordu bir gün olsun sorun çıkmadı. Benim tek sorunum herkesi ailem gibi kendim gibi görmem . Nerden bilebilirdim ki yaşayarak öğreniyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Eşimde güçlü bir tavır sergilerse olacak .Kesinlikle kendini maddi açıdan sağlama almalısın. Senin ailenden bir tane var ötesi yok!!! Allah kimseye yokluklarını göstermesin,aratmasın. Eşinde taşınıp gitmenize olumlu bakıyorsa ki anlattıklarından öyle anladım şuan aynı çatı altında olduğunuz için ailesine ses çıkartamıyor belliki. En kısa zamanda işe girip evinizi ayırın, karı koca el ele verdiniz mi ne eşyanın ne de başka bir şeyin önemi yok. Kendinizi üzmeyin.
Eşim e söylemiştim. Göndercem demiştiYa sen niye izin için kp'ye soruyorsun, önce eşine sorsana. Senin durumuna üzüldüm bak, o yüzden ilgileniyorum bu kadar. Yanlış anlama.
Aynen öyle. Yaşayarak,hata yaparak, baş kaldırarak, kavga ederek, zamanla öğreneceğim.konu sahibesinin üzerine niye gidiliyor anlamıyorum ya 22 yaşında çoğu şeyi yeni yeni yaşadıkça görecek genç bir arkadaş.. Oluruna gidecek mantık çerçevesinde yorumlar yapmak gerekmez mi? Sen eşinle halletmeye çalış canım kv kp gideceğini çok geç öğrensin.Eşin de biletini babası almış göndermemek olmaz desin ailesine. Çünkü burda ne kadar koy tepkini al başını git desek de öyle olmayacak. Şimdi durumu kurtarırsın ilerde tecrübe kazandıkça bunlara gerek bile kalmaz
Gittiysen çekeceksin diye bişey yok kusura bakmayın.Kesinlikle milyonlarca mesaj yazıldı bu konu hakkında. Gittiysen çekeceksin. Başka çaren yok, yada boşanacaksın bu kadar basit
Gittiysen çekeceksin diye bişey yok kusura bakmayın.
Çekmiceksen boşanacaksın.. başka bi seçenek yok. .Gittiysen çekeceksin diye bişey yok kusura bakmayın.
Üzülme kardeşim. Üzülme. Mantıklı şey söyleyen bi ton insan var . Senin düşüncen yaşam tarzın da bana ters . Kestirip atmak bana göre değil. Bosanmak bana göre değil. Evet hata yaptım aynı evde yaşamayı kabul ettim diyorum bunu zaten kabul ediyorum. Bunun çözümü bosanmak değil.Eee üzülmüyorum napayım şimdi?Herkes sana üzülmek zorunda mı?Yüz kişi eşinin ailesiyle oturuyorsa belki bi tanesi falan mutludur.Onu da sanmıyorum gerçi ya nerden belli yengenin mutlu olduğu yani belki o da senin gibi sesini çıkaramıyor sadece.
Oturduğunuz yerden herşey düzelsin diye bekliyosunuz.İse gireceksin de esya alacaksın da.Bunların hepsi evlenmeden önce olması gereken şeyler zaten. 22 yaşındasın önce kazan paranı, kur evini evlen ,kaçmıyor herhalde koca.Bile isteye evleniyosunuz kim size niye üzülsün?Akıl veriyoruz e öyle olmaz, böyle olmaz aslında iyi insanlar diyosun ee otur yaşa birlikte o zaman üzülecek bi durumun yok
Bu arada yengem dediğim benim annemin babamın gelini olan yengem . Yaşadığım evin gelini değil.Eee üzülmüyorum napayım şimdi?Herkes sana üzülmek zorunda mı?Yüz kişi eşinin ailesiyle oturuyorsa belki bi tanesi falan mutludur.Onu da sanmıyorum gerçi ya nerden belli yengenin mutlu olduğu yani belki o da senin gibi sesini çıkaramıyor sadece.
Oturduğunuz yerden herşey düzelsin diye bekliyosunuz.İse gireceksin de esya alacaksın da.Bunların hepsi evlenmeden önce olması gereken şeyler zaten. 22 yaşındasın önce kazan paranı, kur evini evlen ,kaçmıyor herhalde koca.Bile isteye evleniyosunuz kim size niye üzülsün?Akıl veriyoruz e öyle olmaz, böyle olmaz aslında iyi insanlar diyosun ee otur yaşa birlikte o zaman üzülecek bi durumun yok
İstediğin gibi yorumlar gelmeyince neden savunmaya geçiyorsun, neden sinirleniyorsun ki?? Burda 100 çeşit insan var ve her ihtimali düşünüyorlar. Zaten buraya yazmanın amacı o.. bence sen bu tavrını kb na karşı göster. Biraz sert çık. 5 ay az mı? Siz oğlunuzla aynı evde oturuyorsunuz 5 ayda 1 ne ki diye..Bu arada yengem dediğim benim annemin babamın gelini olan yengem . Yaşadığım evin gelini değil.
Üzülme kardeşim. Üzülme. Mantıklı şey söyleyen bi ton insan var . Senin düşüncen yaşam tarzın da bana ters . Kestirip atmak bana göre değil. Bosanmak bana göre değil. Evet hata yaptım aynı evde yaşamayı kabul ettim diyorum bunu zaten kabul ediyorum. Bunun çözümü bosanmak değil.
Çevremiz akrabalari ile dolu. Babama bile söylesem evin içinde olan şeyleri dışarıya yansıtıyorm diye köpek muamelesi yaparlar artık yüzüme bile bakmazlar . Çevreye karşı da kötü gelin ilan edilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?