Eşimin ailesi ve üzerimizdeki dayanılmaz hal alan baskıları...

çok üzüldüm. bu arada kimseden izin almanıza gerek yok. sadece eşinize bildirmeniz gerekli. ben gidiyorum deyip çıkın ve bunu ara ara yapın alışsınlar. sizi sindiremesinler. neden aynı evi kabul ettiniz ki?
Yok hayır yanlış anlamam. Benim tek kırıldığım şey. Neden aynı evi kabul ettin böylelerine üzülmüyorum diyen insanlar. Suçlamaya sen hak ettin e getiriyorlar. Her insan hata yapar. Benim yengem de bizim le aynı evde yaşıyordu bir gün olsun sorun çıkmadı. Benim tek sorunum herkesi ailem gibi kendim gibi görmem . Nerden bilebilirdim ki yaşayarak öğreniyorum

Kesinlikle milyonlarca mesaj yazıldı bu konu hakkında. Gittiysen çekeceksin. Başka çaren yok, yada boşanacaksın bu kadar basit

Kp ye niye soruyosun ki? Kocana anlat oda 'eşim annesine gidicek sömestrda' desin. Kimseden izin almak zorunda değilsin aileni görmek için. Ve kesinlikle o evden kurtul. Aç yat gerekirse yinede kiraya çık kurtul...
Yapmam gereken belli zaten. Bak kötü insanlar da değiller. Mesela ben namaz kıldım az önce o ara kayın pederim kendine yemek hazırlamış bana da hazırlamış aç değil misin gel ye diyor. Bu gibi yaklaşımları da içime dokunuyor

okuduğum kadarıyla alışmışsın böyle muamele görmeye. ya babana söyle baba beni yollamıyorlar de ya da eğ boynunu yaşa...yazıktır 22 yaşındasın.

Eee üzülmüyorum napayım şimdi?Herkes sana üzülmek zorunda mı?Yüz kişi eşinin ailesiyle oturuyorsa belki bi tanesi falan mutludur.Onu da sanmıyorum gerçi ya nerden belli yengenin mutlu olduğu yani belki o da senin gibi sesini çıkaramıyor sadece.

Oturduğunuz yerden herşey düzelsin diye bekliyosunuz.İse gireceksin de esya alacaksın da.Bunların hepsi evlenmeden önce olması gereken şeyler zaten. 22 yaşındasın önce kazan paranı, kur evini evlen ,kaçmıyor herhalde koca.Bile isteye evleniyosunuz kim size niye üzülsün?Akıl veriyoruz e öyle olmaz, böyle olmaz aslında iyi insanlar diyosun ee otur yaşa birlikte o zaman üzülecek bi durumun yok

Ben de öyle düşünüyorum. Eşimde güçlü bir tavır sergilerse olacak .

Aynen öyle. Yaşayarak,hata yaparak, baş kaldırarak, kavga ederek, zamanla öğreneceğim.

Neden ayrı evde oturmayı düşünmüyorsunuz.

Birde kavga çıkacak diye susmayın.
Yani sıradan bir konu değil ki, annene babana gitmeni istemiyorlar.
O yüzden hem sen, hem de eşin elinizden gelenin fazlasını yapın ve karıştırmayın böyle konulara.

Yazık sana. Sende ana kuzususun. Almışlar çocuklarını aynı evde oturuyorlar, birde utanmadan seni annene babana göndermiyorlar. Vicdansızlar!

Öyle boşan gitsin demek kolay. Evliliği bitirmek nasıl size bu kadar kolay geliyor eşiyle bi sorunu yokken. İnsan bi evin içine girmeden eşini bile iyi tanıyamıyor. Evlendikten sonra gerçekten aldık kızı nasılsa bitti çok oluyor Allah ıslah etsin böyle insanları.
Şunu asla unutma eşinle iyi olduktan sonra bu sorunların da düzelecek . O da herşeyin farkındadir ama annesine babasına laf soyleyemiyordur. Onlarda ailesi sonuçta.
Demesi kolay ama sadece sabır...

Üzülme kardeşim. Üzülme. Mantıklı şey söyleyen bi ton insan var . Senin düşüncen yaşam tarzın da bana ters . Kestirip atmak bana göre değil. Bosanmak bana göre değil. Evet hata yaptım aynı evde yaşamayı kabul ettim diyorum bunu zaten kabul ediyorum. Bunun çözümü bosanmak değil.

Bu arada yengem dediğim benim annemin babamın gelini olan yengem . Yaşadığım evin gelini değil.

Bu arada yengem dediğim benim annemin babamın gelini olan yengem . Yaşadığım evin gelini değil.
İstediğin gibi yorumlar gelmeyince neden savunmaya geçiyorsun, neden sinirleniyorsun ki?? Burda 100 çeşit insan var ve her ihtimali düşünüyorlar. Zaten buraya yazmanın amacı o.. bence sen bu tavrını kb na karşı göster. Biraz sert çık. 5 ay az mı? Siz oğlunuzla aynı evde oturuyorsunuz 5 ayda 1 ne ki diye..

Arkadaşlar son mesajları okuyup da bilip bilmeden lütfen yorum yapmayın. Aynı şeyi defalarca söylüyorum. Çekmeyeceğm ve bosanmayacagim da. Calisip evimi ayircam.

Valla ben sana boşan demedim zaten üzülmedim ama gayette mantıklı fikirler verdim.Senin fikirlerinin de gerçek hayatta bi işlerliği yok anlarsın yakında sende.

Evet çok şükür ne benim ne ailemin gelinlerini, kızlarını birlikte oturtması gibi bi yaşam tarzı yok.

Bu durumda hala cevrenizimi düşünüyorsunuz siz . Yüzünüze bakmaları çokmu önemli sizin için bakmasınlar. Size eziyet edenleri neden bu kadar Aman kırılirlar diye el üstünde tutuyorsunuz. Olacaksan kötü gelin dön babanın evine prensesler gibi yasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…