- 20 Mart 2008
- 141.934
- 213.860
- 1.423
- 60
İnanin artık bunu da bilmiyorum. Oğullarının parasını alıp ne yapıyorlarsa yapsınlar. Bi müddet ben çalışıp para biriktircem ve evi ayircam
Bu akşam esimle konuşacağım. Ayrı ev konusunu da sömestr da gitmeyi de . Bende artık rest çekme vaktinin geldiğini biliyorum ve yapacağımCanım senin yapman gereken şey kendi ailene bunu anlatmak. Babam benim canım diyorsun, emin ol babana gerçeği söylemeyerek onu en çok sen üzüyorsun. Bırak ortalık karışsın biraz. Baban resti çeksin, kızıma ayrı ev açın diye. Eşinle de konuş ayrı eve çıkın mutlaka. Bazı şeyler alt üst olmadan iyileşmez, sen böyle susarak devam edersen kimse seni düşünmez sallamaz. Sesi çıkmıyor nasılsa vur kafasına al lokmasını diye düşünürler. Eşini bir akşam dışarı çağır ve içini dök. Sömestre'da ailenin yanına git ve eşine ailenle konuşacağını anlat. Eşin karşı çıkarsa da hiç takma kendi babandan destek al. Gerekirse baban gelsin alsın seni. Eğer şuan böyle bir hareket yapmazsan bir daha ömür boyu yapamazsın. Hadi göreyim seni!
Öyle yapacağım akşam eşim gelsin bakalım. Fena cesaretlendmHemen iş arayın ev bulup çıkın oradan..
Bak 22 yaşındaymışsın sende,yaşında ufak daha,eşin sesini çıkaramazsa sesini yükselt kabul etmeyeceğini yoksa farklı davranacağını söylersin..
konuşun muhakkak bekliyor olacağım haberleriniziBugün konuşup onunda fikirlerini alacağım
Öyle yapacağım akşam eşim gelsin bakalım. Fena cesaretlendm
Bu akşam esimle konuşacağım. Ayrı ev konusunu da sömestr da gitmeyi de . Bende artık rest çekme vaktinin geldiğini biliyorum ve yapacağım
Sizi çok iyi anlıyorum lütfen bilmeden eleştiri yapmayın arkadaşlar karşınızdaki insan ne türlü ne yaşadığını bilemezsiniz kim bilir ne zor durumda ..Kizlar yeni evliyim . Ailemden uzak bir şehire gelin geldim. Kaynanam kayinbabam la aynı evde yaşıyoruz. Ben ailemin yanına 5 ay önce gittim şimdi yine sömestr tatilinde gitmek istiyorum ailemi çok özledim. Izin yok yine...Psikolojim bozuldu burada yapayanlizim. Ne yapmalıyım ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Vereceksin cevaplarını 1 yada 2 hır gür çıkar ondan sonra susarlar hasta olursun üzüntüden eşine söyle yollasın onlar bilmek zorunda değil ve birşey dediklerinde sizle evlenmedim ben de eşinde ben yolluyorum desin yoksa çok kafana vurursun ilerdeSonunda biraz yapıcı konuşan biri... Allah razı olsun.
Lütfen yorumları yapan bazı insanlar Bu kadar yıkıcı olmayın ne yapayım siz hiç mi hata yapmadınız. Hata işte ne yapayım ? Zamanı geri çevirmemem ki yada istediğim birşey olmadı diye evliliğimi bitiremem ki .......
Canım vajinismus tan aynı konudan tanıyorum seni. Sağol düşüncen için. Gerçekten yaşamadan anlaşılmıyor. Ben güçlü bir karakterde sanırdım kendimi değilmişim meğer. Birde bi haksızlık olduğun da hıçkırarak ağlamaktan konuşamam. Bakalm nelerle karşılaşacağmSizi çok iyi anlıyorum lütfen bilmeden eleştiri yapmayın arkadaşlar karşınızdaki insan ne türlü ne yaşadığını bilemezsiniz kim bilir ne zor durumda ..
Tanımıyordum. Akdeniz bölgesindenim. Ailemle görüşmemek kızıyorlar daha yeni gittin geldin bahara kadar gitme diyor. Karda kışta ne işin var yollarda diyobu nasıl bir ruha hastalığıdır nasıl karışırlar izin vermezler ailenle gorusmene yanlarına gitmene ? kaldı ki kocanla dışarı çıkmana dahi nasıl karışırlar ? güneydoğudan mısın ? evlenmeden önce tanımadın mı bunları...Kendilerini böyle ezdiren kadınları görunce çıldırasım geliyor.
Anlıyorum aileni özlüyorsun diyor ama dediğin gibi yaşamadığı için zerre anlamıyor. Kendisi bilmiyor henüz babasının izin vermediğini. O göndercem diyorduBöyle erkeklerden nefffret ediyorum. Sizin durumunuzu düşünüyor mu acaba eşiniz. İnsanda biraz merhamet olacak, eşinizin ailesiyle kalıyorsunuz özlem denen şeyin ö.sünü bilmiyordur,yaşamamış çünkü. Kendisi ailesinin dizinin dibinde ama size yasak konuyor,yok öyle bir dünya kimse için ailenizi üzmeyin.
Çok sinirlendim.
Ben zaten eğer isyan çıkarırsam. Benim dediğim olmadan konuyu kapatmam. Eğer ortalık karışacaksa bir neticeye bağlanacak. Bağlanmazsa bende artık yolumu çizecemYapar misin bilmiyorum ama benim tavsiyem var. Ise gir. Ay sonuna kadar onlar para yolu gozlerken, sen netten veya is yerine yakin ilanlardan ev arastir. Direkt 1 yillik kontrati yap. Depozitoyu babandan al. Yaptirimi oldugu icin, oturmasaniz bile pasa pasa kira vermek zorunda kalacaginiz icin tasinirsiniz. Esyayi hic dusunme. Yataginizi yorganinizi alin gidin. Is baslangicindan maas gunune kadar ne yaptin yaptin. Yoksa siz o evde birikim de yapamassiniz aile de olamazsiniz. 5 sene sonra sacini basini yolarsin.
Pardon yanlış yazdım. Ailemle görüşmeme kızmıyorlar. Gideli çok olmadı diyorlarbu nasıl bir ruha hastalığıdır nasıl karışırlar izin vermezler ailenle gorusmene yanlarına gitmene ? kaldı ki kocanla dışarı çıkmana dahi nasıl karışırlar ? güneydoğudan mısın ? evlenmeden önce tanımadın mı bunları...Kendilerini böyle ezdiren kadınları görunce çıldırasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?