Eşimin ailesi Yuvamı yıkmaya çalışıyor

Saçma sapan yorumlara tahammül edemiyorum ben.
sacmalama hayatında hep böyle kacıcakmısın heryerde farklı görüsler olur napıcan kendini davus kusu gibi topragamı gömücen yapma en basta sorununu hallet bak burda olumsuz yorumlar oldukca olumlu yorumlarda varr

Arkadaşlar boşanmayı bende düşündüm ama olmuyo işte boşanmak çözüm değil benim minik bir bebeğim var ve eşim beni tehdit ediyo ne eder eder onu senden alırım diye.
Bunun dışında bana ortalığı karıştırğıma dair yorumlar yapılmış, iyi okuyun anlayın.
Ben ortalığı katmak istesem her türlü katarım Korkumdan ağzımı açamıyorum benim boğazıma yapıştı bugun ablası.
İstesem sokağı ayağa kaldırırdım zor değil.

Çok doğru her kötülük kendine döner neden yapılır diye sorarsak Allah'tan uzak pis nefsine ve şeytana yakin olduklarından oysaki çetın Hesap günü var!

kayınpederinizi arayıp kızları hakkında s.rt.k diyebilecek kadar saygı eksikliği varsa eğer ben çok da bir hata bulamadım eşinizin ailesinde...

Herkes eşime biraz karını sahiplen savun diyo oda diyo ki ben ailemi atamam oysa ki atmayı gerektirecek bişey yok zaten sadece dengeyi bulması lazım ama yok.
Öküz sana at diyenmi var deseydin şimdi senim ailen kızımız ve ben olmalıyım madem aile olarak sadece anne baba kardeşlerini görüyordun niye evlendin kusura bakma bacım agzımı bozdum biraz

Öküz sana at diyenmi var deseydin şimdi senim ailen kızımız ve ben olmalıyım madem aile olarak sadece anne baba kardeşlerini görüyordun niye evlendin kusura bakma bacım agzımı bozdum biraz
O adamdan da bi cacık olmaz hemen kurtul ondan koca müsvettesi

Bebegi hic dusunme kimse senden alamaz bebegi. Kanun anneye verir her zaman merak etme.. yanliz siz cok yuz goz olmussunuz onun ailesi ile..onceden suregelen sorunlar olmus ve devam etmis.. esinizde ailesinin yaninda olmus bu durumda.siz yanli kalmissiniz esinizin ve sizin sevginizde bitmis. Yurumez bu evlilik gibime geliyor.katlanmayin bu adama ve ailesine

Böylelerine katlanmaya çıksın işte bıralcaksın ne halleri varsa görecek

Bide barıştık eve geliyoruz amcam elini tut diye zorladı oda yalandan tuttu kapının önüne gelince hemen çekti elini acaba ailesi büyü falan mı yaptı
tam biseyler yazacaktim ki, şunu okudum...pes yani, bu devirde bu kafa....bacim adam seni mal gibi almış anasinin kıyisina yerlestirmiş, sonra mal gibi goturmus babanin evine birakmis,onlar da bu mal bizim degil sizin demis geri yollamis, göremiyor musun olan biteni...ne büyüsü ne totemi halaaa offff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…