Eşimin ailesi Yuvamı yıkmaya çalışıyor

Sorma yaaa gurursuzmuş ben olsam çocuğu da alır baba evine yallahh hangi ana baba çocuğuna bakmazki
2017 de açılmış konu

Sorma yaaa gurursuzmuş ben olsam çocuğu da alır baba evine yallahh hangi ana baba çocuğuna bakmazki
Hadi yaaa . bilip bilmeden ne güzel atip tutuyoe sunuz . basinixa geldimi mesela ? Benim geldi ve ailem coocuklarımı kabullenmedi. Herkesin aile yapısı farklı !

Al bebeği git babana bi koruma kararı çıkart yaklaşmasın size kimin akillanmasi gerekiyormuş görsün mal herif..aç boşanma davasını al nafakanı altınları ne kadar bölünecek eşya varsa bütün hakkın olanı al bitane çöp bile bırakma onlara bak nasıl kıymetli oluyosun..gorumcenleri de nasıl rezil edebiliyorsan et bisekilde çekil kenera izle sadece hiç canını sıkma

Keşke annenle aynı bina da oturmam, barışıcaksak başka yere taşınıcaz deyip barışmayı kabul etseydiniz.

Siz de ona sürekli laf sokun o zaman.
Neden hemen aynı yatakta yatmaya başladınız biraz tavır koysaydınız keşke.

Görümceler gerçekten neden böyle
anlamıyorum benim başımda da var ben ailesinden kimse ile görüşmüyorum. Çok şükür.

Bİr daha da beni çocukla tehdit etme de. Polise gider uzaklaştırma kararı çıkartırım tırnağını göstermem hiçbirinize de. Biraz sesiniz çıksın.

Ahhh ahh evet bebegın cok küçük ama bu sartlardada zaten saglıklı bır ortamda buyuyemeyecek o cocuk, dolayısıyla hiç birşeyi zorla yapmak zorunda değilsin belli ki bişeyler tamamen kırılmıs aranızda buna neden gorumce kayınvalıde herneyse ama sonucta kırılmıs yanı telafısıde zor gozukuyor bence anlaşarak ayrıl kendı hayatını duzene sokmaya calıs bebegınde daha kucuk oldugu ıcın zaten sende kalır allah yardımcın olsun fesat ınsanlarla ugrasmak cok zor

Malesef benim ailem de böyle. Siziçok iyi anlıyorum ama sizi tek kurtaracak kişi yine sizsiniz iş bulmak çok zor değil çocuğunuzı alıp baba evine gidin ne derlerse kısa bir süre takmayın sonra iş bulun ve baba evinden de ayrılın çünkü sizin psikolojinizi bozacaklar geçici bir süre büyük sorunlar yaşayacaksınız bunu kabullenin ama iş bulup bir düzen kurduğunuzda her şey düzelecek kesinlikle çocuğu alıp koruma kararı çıkartın ve hep temkinli olun biraz kararlı olun ve kimse yokken bebeği alıp gidin düzelmez hele aileniz dik durmadıkça bu insanlar size daha da kötü davranacak

Eşinize ailesi hakkında hiç bir şey demeyin. Görüşmeyinde konusunu açmayında. Anasının göğsünden ayrılmamış bir ergen ile berabersin.

Onları eleştirmeyin kötülemeyin. Görüşmeyi kesin lütfen. Sosyal medya gibi İnternet araçlarından kaldırın.

Ben ne kocanıza ne ailesine kızmadım şu durumda sizin ailenize kızdım . Benim eşim beni tutacak kolumdan anne babamin suratına çarpacak alin kizinizi diye babamda nikah şehitlerini araya sokup barıştıracak öyle mi ! Aileniz böyle olursa eşiniz tabiî ki sizi tınlamaz eşiniz tınlamaz ise kayınvalide görümce hiç tınlamaz..

Ya nedir bu "katlanma" olayı? Dünyaya gelmişsin bir kere yok onun için katlanıyorum bunun için katlanıyorum falan filan... Geçin bunları arkadaşım. Adamdan boşanmaya cesaretin yok. Korkuyorsun belli çocukla ne yapacağım diye. Çok da normal anlıyorum ama bunca hakaretin üstüne bir de aynı yatakta yatıyorsan buralarda boşuna çare arıyorsun

Gerçekten insanlar ne ara bı kadar kötü olmuş ne isterler kardeşin yuvasından biz aman kirilmasin diye konusurken korkuyoruz bunların ailede bir tane akıllı insan yokmuş
Eşinde bitiyor herşey ama emzikli muhtaç olan asıl o seni çocuğundan ayırma planı yaparken oğlumu memeden nasıl keserim diye dusunmemis
Unutulur mu asla hele ki biz kadınlar fil hafizasina sahibiz sadece üstü örtülü dururo kadar zamanı gelince hemen örtü kalkar
Onemli olan eşin adam olmayı becerirse annesinin eteğinden tutmayı bırakırsa olur biraz dene baktın olmuyor al bebeğini aç davani yolun başı böyle ömür tukenirmi en iyisini sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…