Eşimin ailesi yüzünden boşanmayı düşünmeye başladım.

Bunun tek derdi 'hizmet edilsin'. Ufaktan lafı da sokmuş Bir daha işe gitmeden yemekleri pişir olur mu. Öğüne göre sofra diz, beyimiz otursun yesin. Tam cinnetlik yemin ediyorum
ahh 3 gündür mesaide kaldım evde de yemek bırakmadım.Ona atıf yaptı sanırım Bide durmadan artık yaşınız geldi cocuk sahibi olun diyor.sanki yanlız kaldığımız var

"Size münasip adaylar bakalım. Ev ev üstüne olmuyor" deseydiniz hazır fırsat bulmuşken.

ahh 3 gündür mesaide kaldım evde de yemek bırakmadım.Ona atıf yaptı sanırım Bide durmadan artık yaşınız geldi cocuk sahibi olun diyor.sanki yanlız kaldığımız var
Bir daha lafını açarsa 'eve biz sığamıyoruz çocukla nasıl sığacağız' de bence. Gerçi bu gevşeklikle onu da anlamaz

Eşimle yalnız kalamıyoruz ki çocuk yapalım deseydiniz işte. Niye sustunuz?

Yetişkinsiniz yapmak istemiyorum diyebilirsiniz ya da ayrı odaya geçip uyursunuz yorgunum dersiniz, yıllardır yaptınız kıymetiniz bilindi mi? Biraz kendi hakkınızı kendiniz alın lütfen.

Valla kırmak istemem ama eşin seni sevse onunla evlendikten sonra hayatina dahil olan bir adamla seni ayni evde yasamaya mecbur bırakmaz. (Hasta olur vs o ayrı) Tamam kayinpeder baba diyoruz ama babamizda değil elin adamı sonuçta. benim kayınpederimde 4 5 kez evime yemek yemeğe geldi eşim yokken. (Kaynanam yemek yapmayi sevmiyor nasilsa ben yapiyorum diye git gelininde ye demiş). Ben esime hicbirşey söylemedim ama kendi ailemdeyken babam kayinpederin nasil diye sordu. Bende ne yapsın adamcağız kaynanam yemek yapmiyor diye arada bana yemek yemeğe geliyor ahmet yokken dedim. Babam eşime dönüp 1 kez baktı.ondan sonra bir daha tekrarlanmadı.

Evde okurken bile yoruluyorum ben bunları sırf yaşı büyük diye her şeye hakkı olduğunu sanan, insanlarını hayatını sabote eden bu tiplere dayanamıyorum artık, kendi yasını kendi tutsun sizin başınıza bela olmaya ne hakları var lütfen eşinizle konuşun sizi daha fazla sömüremesinler Ağır yazmıştım aslında biraz ama sizi üzmemek için ve ban yemeyeyim diye düzelttim

Herkes kırıliyor ama sizin kırılmanizı önemsemeyen eş
Böyle eşten ne fayda gelir bilemedim
60 yasında adamin yaşantısi böyle olmamali kendine mesgale buksun veya evlensin madem

Çocuk olsa herşey rayına oturur bence
Ama eşin çocuğu şuan istemiyormuş ya o yüzden eşin tavrını tam koymalı yuvasını düşünmeli

Bazı erkekler kendine bakılmasını hizmet edilmeye alışık olduğu için. Bunu ister. Yalnız yaşamaz. Bence gelin adayı bulun. Başka türlü bu düzen böyle gider

Çocuk olsa herşey rayına oturur bence
Ama eşin çocuğu şuan istemiyormuş ya o yüzden eşin tavrını tam koymalı yuvasını düşünmeli
Çocuk olunca rayına oturmaz. Kadının yükü artar. Çocuk hasta olur huysuz olur. Anne çocukla tek başına ilgilenirken eş babasıyla çay içer. Hem çocuğa bakar. Hem eve . Hem hizmet beklerler. Olacağı bu yani

Eşlerini kaybettikten sonra kayınvalideler de şu kadar kolay evlense biçok gelinin problemi kendiliğinden çözülmüş olur, kocaları öldükten sonra evlenmemeyi maharet gibi anlatıyorlar olan gelin hanıma oluyor çoğu zaman. Sonra oğlunu kocasının yerine koyuyor gelsin patolojiler koştura koştura.

Gözünaydın kurtulmuşsun Allah cici kayınvalideye uzun ömür versin her gördüğünde yüzüne yüzüne dua et üfle bence Kayınpederimden önce Allah canını almasın o çok bilmiş dedeyi de başıma sarmasın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…