sadece ben kuramıyorum onu. bıktım öyle tuhaflarki anlatamıyprum bile öyle güzel hallediyolarki işlerini. kaç kere söyledim ona ama o göremiyor görmüyor. onlar çok iyi bir oyuncu çünküSizin kocaniz kurmali oyuncak mi?
ahaaa ben yazdı dedim vallaöyle bunaldım ki şu saat olmuş hala gözüme uyku girmiyor kızgınlıktan uyuyamıyorum ne zaman o halalarını kuzenini amcasını görsem o gün sabahı ediyorum sinirden.ay tahamülüm kalmamış yook gram yok sabrım. kısaca anlatıcam bu insanlar eşimi kullanıp kullanıp duruyorlar kendi çocuklarına yapamadıklarını benim eşime yapıp egolarını tatmin ediyorlar buda yetmiyormuş gibi hepsi birer kaynana bana. ay nasıl düştüm bunların arasına ben ya çıldırıcam ya onları her gördüğümde mutlaka bir yerim egzama oluyor. ha bu arada onlarla tanışmam egzamayı,panik atağı hepsini getirdi bana. eşim onları savundukça içimden ''aptal adam seni sömürdüler hala görmüyormusun diyorum'' görüşmek istemiyorum ama beni zorlamasına dayanamıyorum. her bayram kavga ediyoruz. onların istediği saatte orda buluşucaz. tabi çocukları geliyor mu yok?onlara zorlama yada baskı yok. herşey benim saf kocam ve abisi üstünde dönüyor. ay bebeğimin cinsiyetine adına hasta olan babama kimin bakıcağına kadar karar veriyorlar bıktım ya.canları şehir dışına çıkmak ister benim kocamı ararlar arabayla götür diye izin alır götürür.yada babasına gidicekler eşimi ararlar biz babana gidicez bizi götür. eşim izin alır izin alır bunların hepsinin çocuklarının arabası var ya neden benim eşim? ay birde yapıp yapıp sonra saf saf eşime keşke önce mariyayı arasaydık işiniz varmıydı önce ona sormadığımıza pişman olduk '' diye oyunlar oynuyorlar ya....onlar benim umrumda olmazdı eşim savunmasa. eşimi nasıl soyutlıycam bu insanlardan. eşim yanımdayken bana iyi eşim 2dk uzaklaşsın laf sokmalar başlar. üvey anne olmuş hepsi bana. birde kayınvalidem ve kayınpederimi doldurup doldurup üstüme salıyolar. eşime karını seviyormusun diye bile sorabiliyolar... eşimi kendimi evliliğimi bunlardan kurtarmak istiyorum ama nasıl?nolur bir akıl verin bana yardıma çok ihtiyacım var.
eee sen neden direk abisine demiyosun lütfen bundan sonra bu sekılde davranmayın ada daha manidr essek olunca semer vuran cok olur deyin esin seni neden zorluyo ben onu anlamadım bende kaynanamı zerre sevmem gitmem de kimsede zorla götüremez yani kız ailelerinede cok kızıyorum neden annen baban demiyo oglum kızıma sana kul köle olsun diye vermedim yada kızımı biraz huzunlu gördüm bi sorun mu var kızım bana anşatmaz ama sen anlat diye arasın baban bıraz korkutsun esiniöyle bunaldım ki şu saat olmuş hala gözüme uyku girmiyor kızgınlıktan uyuyamıyorum ne zaman o halalarını kuzenini amcasını görsem o gün sabahı ediyorum sinirden.ay tahamülüm kalmamış yook gram yok sabrım. kısaca anlatıcam bu insanlar eşimi kullanıp kullanıp duruyorlar kendi çocuklarına yapamadıklarını benim eşime yapıp egolarını tatmin ediyorlar buda yetmiyormuş gibi hepsi birer kaynana bana. ay nasıl düştüm bunların arasına ben ya çıldırıcam ya onları her gördüğümde mutlaka bir yerim egzama oluyor. ha bu arada onlarla tanışmam egzamayı,panik atağı hepsini getirdi bana. eşim onları savundukça içimden ''aptal adam seni sömürdüler hala görmüyormusun diyorum'' görüşmek istemiyorum ama beni zorlamasına dayanamıyorum. her bayram kavga ediyoruz. onların istediği saatte orda buluşucaz. tabi çocukları geliyor mu yok?onlara zorlama yada baskı yok. herşey benim saf kocam ve abisi üstünde dönüyor. ay bebeğimin cinsiyetine adına hasta olan babama kimin bakıcağına kadar karar veriyorlar bıktım ya.canları şehir dışına çıkmak ister benim kocamı ararlar arabayla götür diye izin alır götürür.yada babasına gidicekler eşimi ararlar biz babana gidicez bizi götür. eşim izin alır izin alır bunların hepsinin çocuklarının arabası var ya neden benim eşim? ay birde yapıp yapıp sonra saf saf eşime keşke önce mariyayı arasaydık işiniz varmıydı önce ona sormadığımıza pişman olduk '' diye oyunlar oynuyorlar ya....onlar benim umrumda olmazdı eşim savunmasa. eşimi nasıl soyutlıycam bu insanlardan. eşim yanımdayken bana iyi eşim 2dk uzaklaşsın laf sokmalar başlar. üvey anne olmuş hepsi bana. birde kayınvalidem ve kayınpederimi doldurup doldurup üstüme salıyolar. eşime karını seviyormusun diye bile sorabiliyolar... eşimi kendimi evliliğimi bunlardan kurtarmak istiyorum ama nasıl?nolur bir akıl verin bana yardıma çok ihtiyacım var.
iste burdada sende suc sen kaynananın ne mal oldugunu biliyosun annenleri iftara cagırdıgında annen dicekti sagol dünür ya bosver ugrasma yada rahatsızın gelmeyelim net olarak ille görüstürmek zorunda degilsin ki ne bu ısrareşimin onlar yüzünden sürekli benimle kavga etmesinden evliliğimizi yıpratmasından bıktım artık. öyle güzel oynuyorlar ki onlar melek oluyor ben şeytan. bana yapıp yapıp sonra eşime eşini kırdık galiba gönlünü alalım ayıp ettik falan gibi süslü cümlelerle beynini yıkıyorlar.geçen annemleri iftara çağırdılar bizde gittik. eşim başım ağrıyor dedi gitti içeri yattı. sonra yemek hazırlanıcak kaynanam yemek takımlarından koyalım diyor kayınpederim ne gerek var ya bu nelerine yetmiyor diyor annemin yanında.babam yoktu o sıra babama söylemedi tabi annem.sonra eşim iftar saati uyandı yemeğe oturdu kayınpederim kızım sen koyun eti sevmiyorsun diye sana özel dana eti aldım dedi. ya ben nasıl bir oyunun içindeyim kafayı yicem artık.eşime söylesem hep benim ailemi düşman görüyorsun diyor yada yanlış anlamışsındır diyor. ya o kendini kullandırmak istiyorsa gitsin kullandırsın ama beni alet etmesin ya istemiyorum buna nasıl bir çözüm bulucam dayanamıyorum artık. çocuk sahibi olmak istemiyorum bu şekilde o zaman daha zor olucak. abisinin bebeği oldu kavgalar kıyametler koptu yeni doğan bebek onların evine gelirmiş onlarla yaşarmış ayyyyyy bildiğiniz gibi değil.
abisinin bebeği oldu kavgalar kıyametler koptu yeni doğan bebek onların evine gelirmiş onlarla yaşarmış ayyyyyy bildiğiniz gibi değil.
ABİSİ VE EŞİ BOŞANMA NOKTASINA GELDİ. SONRADA DÖNÜP OĞLUM BİZLE KÖTÜ OL KARINA İYİ OL İSTERSEN HİÇ GELME BİZE DİYE DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPILDI NE OLUCAK GENE ONLAR İYİ MAĞDUR BİZ ŞEYTANIZ.böyle bir durumda da boyun egecek degilsin ya. Bosanirim daha iyi. 5 dk bırakmam bebeği oraya. Peki abileri napti inşallah vermemislerdir
iste burdada sende suc sen kaynananın ne mal oldugunu biliyosun annenleri iftara cagırdıgında annen dicekti sagol dünür ya bosver ugrasma yada rahatsızın gelmeyelim net olarak ille görüstürmek zorunda degilsin ki ne bu ısrar[/QUOT
evet işte sürekli ısrar ay çıldırıcam dayanamıyorum onlara ben onları açık ve net istemiyorum. benim ailem 2 yıldır gitmiyordu zaten sürekli işimiz var musait değiliz diyordu. bu sefer kıramadılar böyle birşey hiç olmamıştı ki zaten.
ay ne güzel keşke bizde çok uzaklara gidebilsek... ben onlardan kopsun istemiyorum aslında ama benden uzak tutsa bizim artık bir aile olduğumuzu onlara gösterebilse keşke. bizim bir düzenimiz aklımız fikrimiz düşüncelerimiz var anlasınlar.Canim boyle adamlar kolay kolay degismiyor misal benimki 10 yildir ailesi yuxunden basimiza gelmeyen kalmadi ama haka ailem diyor.durduk yere onlar yuzunden hakaret eder bizi terk eder yine ayni hep ayni..boyle tipler aile tarafindan kazik yemeyede doymuyor..
Teyzosumunda ayni boyleydi bu kocasi
Artik kabullenmis birsey demiyordu..gunu gelince Allahta gostercekya artik hatasini..eniste annesi ve kardesiyle telefonda konusuyor konusmalari bitince bunlar telefonu kapattiklarini saniyorlar habire teyzosum hskkinda dedikodular dedikodular enistede bu vesileyle ailesinin gercek yuzunu goruyor ve karisiyla cocuklarini alip bunlardan cok uzakta yasamata basliyor..demem o ki bunlar degismez taki yillar gecip kendileri yedikleri kaziklara doyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?