- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
. Sen de duygu sömürüsü yap Can'ım , bunalıma gir ağla üzül , benim eşim de iki tarafın en büyük torunu , teyze Tarafı ı nefret ettirdi tiksindirdi , allahtan bulsunlar , kendi kızları da evlenecek .... Durumun zor Can'ımı , hrşey eşinde biter ailesine laf anlatamazsın , onların uyguladıkları taktiği uygulamaktan başka çaren yok, ağla üzül delir ben iyiyim ama kırgınım de eşine sürekli , bizim durum Bi nebze düZeldi şükürle yıprandık , çpk ağladım çok zordu , şimdi eşim Bi nebze bize yöneldi şükürler olsun , onların hatasını göster ama asla kavga anında değil , çpk üzüldüğünde gösterinşallah bunun için yardıma çok ihtiyacım var. böyle benzer durumlar yaşayanalr vardır vebelki çözüm bulanlar vardır. bana yardım edebilirler belki diye yazdım buraya
bayramın 1. gününden beri uyuyamıyorum çünkü ne zaman görsem o akrabalarını sinirimden uyku girmiyor gözüme.gelecek onlar yüzünden beni çok korkutuyor. abisinin yaşadığı hayatı yaşamak istemiyorum o kadının çektiği sıkıntıları ben istemiyorum. Allah büyük elbet birgün onun karşısına çıkarıcak gerçeği. ben zaten artık olaya anında müdahale tekniği uygulayacağım için sağır sultan bile duyup görmüş olucak.ben burda kendimi bitiriyorum bari hep birlikte bitelim.Konunu okuduğumdan beri aklımdasın, geceleri falan yazıyorsun , dört yıllık evliyim yarısı uykusu geçti Can'ım , Allah yardımcımız olsun, içim yanıyor çok zor eşe laf anlatamamak, üçüncü kişiler yüzünden üzülmek
bir kere benim tavsiyem assslllaaa asllaaaa eşinizi yanlız yollamayın, size laf atarlar ailenize laf atarlar v.s. lütfen deliyle deli olmayın bırakın kendi durumlarını iyice ortaya sersinler bir seviyeler çıksın ortaya, sen ile değil siz ile konuşmak ve özel alanınıza tatlı tatlı sokturtmamak hre şeyden bahsetmemek hatta hemen hemen hiç birşeyden bahsetmemek hep aynı şeyleri giyerek gitmek evinize gireni çıkanı anlatmamak çok önemli. hep evlatlar tasarruf hayat zor tadında konuşmalarla paranızın olamdığını bildirin... eşinize bunları işlemeniz gerek ince ince ama yanlız bırakmayın, haftada 3 aile için çok ya artık eşiniz gitmeye kalkarsa anneni özledin bu akşam yorgunum örn. c tesi gidelim söyle de deyin araları açtırın... arabaya falan sokun eşinizi, bireysel emeklilik yaptırtın, altın aldırtın,,, paranızı kendinize ayıracak her yöntemi ufak ufak işleyin yani... bir sene kimsecikere demeden bireysel emeklilik bir ay bir yüzük bir ay bir cumhuriyet, evinize yapılacak tadilat varsa kimselere demeden tadilat falan, bu işler nakış gibiben bunun için yıllardır uğraşıyorum 3 sene oldu bizim artık ayrı bir aile olduğumuzu anlatmaya çalışalı ama hala aynı. evimiz onlara 1 saat uzaklıkta nerdeyse. ben zaten onları hiç telefonla aramam onlarda beni aramaz. ama eşim düzenli olarak haftada 2 kere gider.bu bazen 1 olur bazen 3. ben gitmem. ama bu engellemiyor malesef. eşim oraya her gittiğinde onların doldurması duygu sömürüsüyle benim yanıma geliyor.biz karını çok özledik onuda getir diyorlar.yada eşime bu yemeği çok sever karına götür o yemezse bizim boğazımızdan geçmez diyorlar.ya gerçekten kötü birşey söylemek istemiyorum onlara ama bu kadar oyun ancak şeytanın aklına gelir.biz eşimle babamın bana vermiş olduğu evde oturuyoruz zaten. evimiz var yani. parayla ilgili kullanmalarına başta çok kızıyordum ama artık inanın manevi yıpranmışlığım bunun önüne geçti. artık işin o boyutunu düşünmüyorum bile. yeter ki bencil tavırlarından vazgeçsinler ben onların kuklası değilim eşimde değil. her zaman istedikleri herşey olmaz bunu anlamaları gerek. eşimin gerçeği görmesi gerek.sabrım gücüm kalmadı yok bitti tükettiler çünkü. hep onların istediği olsun istiyorlar ama gerçekte onların istediğimi hayır halasının amcasının kuzeninin komşuda var tabi bide meşhur bir karşı komşuları var bunların onlar ne derse bunlara o doğru ve olmalı.
ama ben eşimle gittiğimde sonuç uykusuz geceler dayanamıyorum onlara sinirim bozuluyor. ben birşeyimi anlatmam onlara ama eşim herşeyi anlatır babamdan ddıdımdan arkadaşıma kadar herşeyi anlatır.bazen benden önce ailesi duyar.onalrda öyle güzel ağzını arıyorlarki. benden uzak dursunlar yada durucakları yeri bilsinler. bunu ben tek başıma yapamam onalrın mantığı çok farklı işliyor inanın beni ciddiye almıyorlarki çünkü ben kız çocuğuyum ama eşim yapsa o zaman başta küserler belki ama anlarlar bir adım geride durmaları gerektiğini artık oğullarının bekar bir adam olmadığını, ailesi karısı oldugunu ancak öyle anlıycaklar. onlar için biz iki gelin dış kapının dış manadalıyız.insan oğluna ne karının ağzına bakıyorsun gelmiyorsa al bebeği kucağından getir bana dermi böyle öğütler veriyor oğluna.o deseki o benim karım bebeği annesi olmadan nasıl getiriyim olur mu öyle şey dese adam bir adım geride durucak o da gidiyor karısıyla kavga ediyor.ben evi taşısam ne olur ki benim eşimin işyeri zaten annesine 30 dk belki o kadar bile değil. ben yurt dışında yaşamayı bile istedim düşün artık.bir kere benim tavsiyem assslllaaa asllaaaa eşinizi yanlız yollamayın, size laf atarlar ailenize laf atarlar v.s. lütfen deliyle deli olmayın bırakın kendi durumlarını iyice ortaya sersinler bir seviyeler çıksın ortaya, sen ile değil siz ile konuşmak ve özel alanınıza tatlı tatlı sokturtmamak hre şeyden bahsetmemek hatta hemen hemen hiç birşeyden bahsetmemek hep aynı şeyleri giyerek gitmek evinize gireni çıkanı anlatmamak çok önemli. hep evlatlar tasarruf hayat zor tadında konuşmalarla paranızın olamdığını bildirin... eşinize bunları işlemeniz gerek ince ince ama yanlız bırakmayın, haftada 3 aile için çok ya artık eşiniz gitmeye kalkarsa anneni özledin bu akşam yorgunum örn. c tesi gidelim söyle de deyin araları açtırın... arabaya falan sokun eşinizi, bireysel emeklilik yaptırtın, altın aldırtın,,, paranızı kendinize ayıracak her yöntemi ufak ufak işleyin yani... bir sene kimsecikere demeden bireysel emeklilik bir ay bir yüzük bir ay bir cumhuriyet, evinize yapılacak tadilat varsa kimselere demeden tadilat falan, bu işler nakış gibi
işleye işleye kaneviçe gibi... zor ama çıkan manzara güzel sonunda
bir de ek olarka 1 saat mesafe bellii ki pek yaramıyor eşinize belki evinizi satıp üzütne krediyle falan 1,5 -2 saat mesafeli bir yerlere taşınabilirsiniz... babanızın hakkı babanızda kalmak kaydıyla birlikte alırsanız evlendikten sornaki mallar 2ye bölünüyor unutmayın
evet sorun onda o dengeyi bir kurabilse benim onlara değil onların bana düşman olduğunu bir görse bunalrı yaşamıycaz.Sorun eşinizde bence...
dedim ya çocuk yapmaktan hep kaçıyorum çünkü korkuyorum. o ne zaman gerçeği görür o zaman çocuk sahibi olmayı bende çok istiyorum ama şimdi değil.Tek tavsiyem sakin cocuk yapma..bak esin değişmiyorsa uğraşma..
Maalesef bu tür erkekler kolay kolay o kıvama gelmiyor ya yıllar sonra kadın iyice hasta olduktan sonra düzelir gibi oluyor ya da ömür bpyu bu tutumlarını sürdürüyorlar.. Zor iş çokça sabır lazım Allah kolaylık versin...evet sorun onda o dengeyi bir kurabilse benim onlara değil onların bana düşman olduğunu bir görse bunalrı yaşamıycaz.
amin inşallah düzelir yoks abize yazık olucak benim eşim çok iyi bir adam öyle temiz kalpliki onu çok seviyorum ama bunlara dayanamıyorum. hep arkadaşları ona ben karımı ailem yüzünden çok kırdım çok incittim çok pişmanım sakın sen öyle yapma ilerde insan çok pişman oluyor ama kadının kalbi kırılınca çok zor oluyor diye öğütler veriyorlar o da ben karımı kırmam diyor evet o beni üzücek birşey yapmıyor belki ama ailesinin oyunalrınıda görmüyor. görse belki göz yummaz yada bilmiyorum ben o iftar yemeği olayını ona anlattığımda bana aileni yabancı görmüyolar ondan öyle söylemiştir babam sen yanlış anlamışsındır demesine dayanamıyorum. ben yanlış anlamıyorum herşey ortada ama o malesef görmek istediğini ve anlamak istediğini anlıyor.Maalesef bu tür erkekler kolay kolay o kıvama gelmiyor ya yıllar sonra kadın iyice hasta olduktan sonra düzelir gibi oluyor ya da ömür bpyu bu tutumlarını sürdürüyorlar.. Zor iş çokça sabır lazım Allah kolaylık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?