Hiç sorma boğuluyorum sankiÇekilecek dert değil ruhum daraldı. Eşin tam bir basiretsiz.
Amiiinnnn Allah razı olsunAllah sabır versin seni tez zamanda kurtarsın bu durumdan
Canım eşimin de niyeti varmış ama şuan durumu olmadığı için ailesinin evine evlenmişiz, burayı kiraya verip yeni ev alırız diyor, sıfır ev istiyor o da, inşallah senin eşinin de fikri değişir, bizim de maddi durumumuz düzelir, şuan hala düğün masraflarını ödüyoruz.O kadar benzer ki yaşadıklarımız aynen kardeşleri gelince sarmaş dolaş bana arkasını dönüp oturuyor ben çay getir onu getir bunu getirde aklına geliyorum.bana canım bitanem ne diyorsa onlara da aynı diyor ne farkımız var onlarla.sen nasıl ikna ettim taşınmaya benimki asla yapmaz
Kendi işinizle ilgilenir misiniz lütfen, sizinle muhatap değilim, anlamadığım şekilde bana saldırarak konu sahibinin konusunu sabote etmekten vazgeçin.Bunun adı resmen kıskançlık başka hiçbir adı yok yanımızda başkaları varken bizde öyle oluruz yanyana otursak bile aramızda mesafe olur eşimle ne var bunda illa göstermek mi lazım bu kadar mutluyuz birbirimize düşkünüz elele kolkolayız...İşte bunlar hep farklı zihniyetlerin birbirleriyle evlenmesiyle oluyor eşiniz utanıp çekinirken siz ne düşünüyorsunuz yazık gerçekten çok yazık abiniz kardeşiniz olsa eşinizin yanında ona sayılmayacak mıydınız yani empatiden bahsediyorum ama beni duyan yok.
Eminim ki sadece mesafeli davranıyorlardır yok saymak çok başka birşey görmezden gelmek demek yok saymak.Ona sarılıp el ele oturuyorlarsa en azından bizi yok saymasinlar ama
Konu sahibinin konusunu sabote etmeye falan çalışmıyorum size saldırdığım da yok kendi kardeşiniz olunca sarılır sıkıntı olmaz ama eşinizin kardeşi olunca sarılır rahatsız olursunuz emin olun bu sağlıklı bir düşünce değil.iyi günler.Canım eşimin de niyeti varmış ama şuan durumu olmadığı için ailesinin evine evlenmişiz, burayı kiraya verip yeni ev alırız diyor, sıfır ev istiyor o da, inşallah senin eşinin de fikri değişir, bizim de maddi durumumuz düzelir, şuan hala düğün masraflarını ödüyoruz.
Kendi işinizle ilgilenir misiniz lütfen, sizinle muhatap değilim, anlamadığım şekilde bana saldırarak konu sahibinin konusunu sabote etmekten vazgeçin.
Siz anlamayanlarla uğraşmayı.sizin adınıza inanın çok sevindim.ben ilerde çocuk olur rahat ederiz diye taşınma konusunu açıyorum ama ne mümkün olmaz diyor .peki merak ettim siz taşınmak istediğinizi eşinin ailesine nasıl söylediniz nasıl karşıladılarCanım eşimin de niyeti varmış ama şuan durumu olmadığı için ailesinin evine evlenmişiz, burayı kiraya verip yeni ev alırız diyor, sıfır ev istiyor o da, inşallah senin eşinin de fikri değişir, bizim de maddi durumumuz düzelir, şuan hala düğün masraflarını ödüyoruz.
Kendi işinizle ilgilenir misiniz lütfen, sizinle muhatap değilim, anlamadığım şekilde bana saldırarak konu sahibinin konusunu sabote etmekten vazgeçin.
Arkasını dönüp oturuyor gelene canım bitanem gibi sözler bana da çay getir şunu getirEminim ki sadece mesafeli davranıyorlardır yok saymak çok başka birşey görmezden gelmek demek yok saymak.
Bence biraz abartıyorsunuz.Arkasını dönüp oturuyor gelene canım bitanem gibi sözler bana da çay getir şunu getir
Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz görmediğiniz bir şeyden? Bize hissettirdikleri bu evet yok sayılmak. Görmeden bilmeden ahkam kesmek bu kadar mı kolay? Bir de siz o an çay taşıyan meyve getiren hizmet eden kişisiniz, bir sehpa çeken bile yok tabakların altına koymaya. Ben bunu reva görmüyorum kendime, siz görüyorsanız abinizin eşine veya kendinize no problem.Eminim ki sadece mesafeli davranıyorlardır yok saymak çok başka birşey görmezden gelmek demek yok saymak.
İnşallahÇok erken daha. düzelir herşey
Diyorum ya yasamayan bilemez harichar gazel okumak kolayNasıl bu kadar emin oluyorsunuz görmediğiniz bir şeyden? Bize hissettirdikleri bu evet yok sayılmak. Görmeden bilmeden ahkam kesmek bu kadar mı kolay? Bir de siz o an çay taşıyan meyve getiren hizmet eden kişisiniz, bir sehpa çeken bile yok tabakların altına koymaya. Ben bunu reva görmüyorum kendime, siz görüyorsanız abinizin eşine veya kendinize no problem.
Ben istedim açıkçası kocamı öyle karşılamak ama eşim bana sakın öyle giyinme bizimkilerden gelen olur diye uyardı benimde hevesim kaçtı anlayacağınAltli ustlu oturmalarda malesef boyle sorunlar oluyor ama sorun esinin ailesinde. Yeni evlisiniz belki sarılıp uzanicaksiniz belki film izleyeceksiniz cat kapi gelmeye ne gerek var? Sanki onlar hic genc olmadi boyle seyleri anlayisla karsilamalilar.
Yerinde olsam aksamlari gecelikle gezrtdim saat 7 bile olsa. Giy şöyle dekolteli bişeyler kapiyi da öyle aç anlasınlar aniden gelinve neyle karsilacaklarini
Ne alaka kendi kardeşim olunca sarılır, ne münasebet kardeşimle sarmaş dolaş oturacak, karışık yazmışsınız ama kardeşi çocuk değil, 23 yaşındaki kızla 36 yaşındaki adamdan bahsediyorum, sağlıksız suçlamasını da kabul etmiyorum, kişi kendinden bilirmiş.Konu sahibinin konusunu sabote etmeye falan çalışmıyorum size saldırdığım da yok kendi kardeşiniz olunca sarılır sıkıntı olmaz ama eşinizin kardeşi olunca sarılır rahatsız olursunuz emin olun bu sağlıklı bir düşünce değil.iyi günler.
Olanı söylüyorum niye abartayim ki benim eşim ailesine fazlasıyla düşkün umarım siz böylesine denk gelmezsinizBence biraz abartıyorsunuz.
Benim yengemden hizmet beklemem ki ona fırsat bile vermem abimin hareketine artık takılmıyorum bile olmuş 9-10 sene bana sarılmaktan korkan adama ne diyeyim yani eşimse hep bana yardımcıdır ama mesafeyi korur yanıma oturup bana satılmaz canım cicim demez hatta onlara gittiğimiz zamanlarda annesi bizi kapıya kadar uğurlardı biz görüş alanından çıkana kadar kolkola bile girmezdik.Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz görmediğiniz bir şeyden? Bize hissettirdikleri bu evet yok sayılmak. Görmeden bilmeden ahkam kesmek bu kadar mı kolay? Bir de siz o an çay taşıyan meyve getiren hizmet eden kişisiniz, bir sehpa çeken bile yok tabakların altına koymaya. Ben bunu reva görmüyorum kendime, siz görüyorsanız abinizin eşine veya kendinize no problem.
Olsun da istemiyorum açıkçası bazen moralim bozuk olunca uyuyor gibi yapıyorumne ara karı koca oluyorsunuz zırt pırt insantövbe. Bu durumda cocukta yapmazdım taşınmadan
Sen eşini dinleme. Evimde istedigim gibi gezmek hakkim de giy dekolteyi. Benim eşimde ayni sekildedir. Uzak oturuyoruz kvye ama bu konuda eşimi dinlemem evde acik gezdigim icin cat kapi kimse gelemez bize eşim musade etmez :)Ben istedim açıkçası kocamı öyle karşılamak ama eşim bana sakın öyle giyinme bizimkilerden gelen olur diye uyardı benimde hevesim kaçtı anlayacağın
Hafif dekolte tişört bile giysem gelip gördüğünde bu ne başka üstün yok mu diyorSen eşini dinleme. Evimde istedigim gibi gezmek hakkim de giy dekolteyi. Benim eşimde ayni sekildedir. Uzak oturuyoruz kvye ama bu konuda eşimi dinlemem evde acik gezdigim icin cat kapi kimse gelemez bize eşim musade etmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?