Eşimin ailesi

Canım eşimin de niyeti varmış ama şuan durumu olmadığı için ailesinin evine evlenmişiz, burayı kiraya verip yeni ev alırız diyor, sıfır ev istiyor o da, inşallah senin eşinin de fikri değişir, bizim de maddi durumumuz düzelir, şuan hala düğün masraflarını ödüyoruz.
Kendi işinizle ilgilenir misiniz lütfen, sizinle muhatap değilim, anlamadığım şekilde bana saldırarak konu sahibinin konusunu sabote etmekten vazgeçin.

Konu sahibinin konusunu sabote etmeye falan çalışmıyorum size saldırdığım da yok kendi kardeşiniz olunca sarılır sıkıntı olmaz ama eşinizin kardeşi olunca sarılır rahatsız olursunuz emin olun bu sağlıklı bir düşünce değil.iyi günler.

Siz anlamayanlarla uğraşmayı.sizin adınıza inanın çok sevindim.ben ilerde çocuk olur rahat ederiz diye taşınma konusunu açıyorum ama ne mümkün olmaz diyor .peki merak ettim siz taşınmak istediğinizi eşinin ailesine nasıl söylediniz nasıl karşıladılar

Eminim ki sadece mesafeli davranıyorlardır yok saymak çok başka birşey görmezden gelmek demek yok saymak.
Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz görmediğiniz bir şeyden? Bize hissettirdikleri bu evet yok sayılmak. Görmeden bilmeden ahkam kesmek bu kadar mı kolay? Bir de siz o an çay taşıyan meyve getiren hizmet eden kişisiniz, bir sehpa çeken bile yok tabakların altına koymaya. Ben bunu reva görmüyorum kendime, siz görüyorsanız abinizin eşine veya kendinize no problem.

Altli ustlu oturmalarda malesef boyle sorunlar oluyor ama sorun esinin ailesinde. Yeni evlisiniz belki sarılıp uzanicaksiniz belki film izleyeceksiniz cat kapi gelmeye ne gerek var? Sanki onlar hic genc olmadi boyle seyleri anlayisla karsilamalilar.

Yerinde olsam aksamlari gecelikle gezrtdim saat 7 bile olsa. Giy şöyle dekolteli bişeyler kapiyi da öyle aç anlasınlar aniden gelinve neyle karsilacaklarini

Diyorum ya yasamayan bilemez harichar gazel okumak kolay

Ben istedim açıkçası kocamı öyle karşılamak ama eşim bana sakın öyle giyinme bizimkilerden gelen olur diye uyardı benimde hevesim kaçtı anlayacağın

Ne alaka kendi kardeşim olunca sarılır, ne münasebet kardeşimle sarmaş dolaş oturacak, karışık yazmışsınız ama kardeşi çocuk değil, 23 yaşındaki kızla 36 yaşındaki adamdan bahsediyorum, sağlıksız suçlamasını da kabul etmiyorum, kişi kendinden bilirmiş.

ne ara karı koca oluyorsunuz zırt pırt insantövbe. Bu durumda cocukta yapmazdım taşınmadan

Benim yengemden hizmet beklemem ki ona fırsat bile vermem abimin hareketine artık takılmıyorum bile olmuş 9-10 sene bana sarılmaktan korkan adama ne diyeyim yani eşimse hep bana yardımcıdır ama mesafeyi korur yanıma oturup bana satılmaz canım cicim demez hatta onlara gittiğimiz zamanlarda annesi bizi kapıya kadar uğurlardı biz görüş alanından çıkana kadar kolkola bile girmezdik.

Ben istedim açıkçası kocamı öyle karşılamak ama eşim bana sakın öyle giyinme bizimkilerden gelen olur diye uyardı benimde hevesim kaçtı anlayacağın
Sen eşini dinleme. Evimde istedigim gibi gezmek hakkim de giy dekolteyi. Benim eşimde ayni sekildedir. Uzak oturuyoruz kvye ama bu konuda eşimi dinlemem evde acik gezdigim icin cat kapi kimse gelemez bize eşim musade etmez :)

Sen eşini dinleme. Evimde istedigim gibi gezmek hakkim de giy dekolteyi. Benim eşimde ayni sekildedir. Uzak oturuyoruz kvye ama bu konuda eşimi dinlemem evde acik gezdigim icin cat kapi kimse gelemez bize eşim musade etmez :)
Hafif dekolte tişört bile giysem gelip gördüğünde bu ne başka üstün yok mu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…