- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Benim eşimde aynı bu evi sevmiyorum dedikçe kızıyor biz altlı üstlü oturmuyoruz benim altımda kaynanamın kiracısı var aynı zamanda kankisi yazın neredeyse hergün burada bahçede konuşma kahkaha seslerine katlanamadığımdan camı pencereyi kapatıyorum.Yatsı namazı vakti çarşıdan geliyoruz diye mutfakta olduğumuzu bile bile kapıyı çalan insanlar banane senin nerden geldiğinden yani...Eşim haftada bir ancak görür ailesini.Ailesine düşkün olsa çıldırırdım sanırım.Bende cocugumuz olur sa burda yetişmez diye şimdiden yol yapmaya çalışıyorum ama Nuh diyor peygamber demiyor
O ailesine aşık galiba bana değilİşin zor.
Eşin boyle oldukça zor.
Öyle mi dersin olur mu sence
Yani ben olsam yaparim ki yapiyorum daAnlar mı ki
Bazen çocuk olursa rahat mı ederim bana daha çok mu bağlanır diyorum ama bazen de dediğin gibi bunaltacaklar beni farkindayim40 yasindaki kadinlar bile bebek doguruyor. O konuyu hic düsünme. Yeter ki simdi yapma. O bebek sorumlulugunu bilen biri ile yap. Bide ailesi artik bebegi bahane edip seni iyicene bunaltir.
Esin ile acik konus. Ailesini sevdigini fakat ailesi ile evlenmedigini, biraz es olarak birebir zaman gecirmek istedigini anlat. Bunu anlamayip, halen devam ederse restini cek ve bosan. Böyle biri ile ömür gecmez cünkü.
Senin kaynana anlayışlı maşallah ben daha yemek yapacam evde işler var diye bahaleyle kalkıyorumYani ben olsam yaparim ki yapiyorum da
Mesela yukari kv ciktigimda bazen eve gitme kal iste falan diyorlar bende kalmak istemedigimde "anne eve gidiyim de azcik oglun icin kendime bakim yapiyim "diyorum bide göz kirpiyorum tamam git sen isine bak diyor
Hayır tabiki sabah akşam onun ailesini çekmek zorunda değilsiniz .Malesef o ayrımı yapamıyor ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum bazen ama
Sen dedigimi yapSenin kaynana anlayışlı maşallah ben daha yemek yapacam evde işler var diye bahaleyle kalkıyorum
Hafta da bir yine iyi benimki ailesiyle evli sanırım ben evi toplayan temizleyen hizmetçi gibiBenim eşimde aynı bu evi sevmiyorum dedikçe kızıyor biz altlı üstlü oturmuyoruz benim altımda kaynanamın kiracısı var aynı zamanda kankisi yazın neredeyse hergün burada bahçede konuşma kahkaha seslerine katlanamadığımdan camı pencereyi kapatıyorum.Yatsı namazı vakti çarşıdan geliyoruz diye mutfakta olduğumuzu bile bile kapıyı çalan insanlar banane senin nerden geldiğinden yani...Eşim haftada bir ancak görür ailesini.Ailesine düşkün olsa çıldırırdım sanırım.
Denemekte fayda var ama dimiSen dedigimi yap
Benimki cok sükür anlayisli
Hergun görmem lazım onları oyle konuşuyor.bir kere gelmedi kaynanam bende çıkmadım akşam oldu kapıyı çaldı bugünde görüşemedik falan.gorusmeyelim bir gün ne var yaniHayır tabiki sabah akşam onun ailesini çekmek zorunda değilsiniz .
Onunla evlendiniz sülalesiyle değil .
Ailesine aşık degil ama sizi anlamıyor.O ailesine aşık galiba bana değil
Benim ailemin yanına gidince bir iki saat sonra kaş göz kalkalim diyor.ben senin aileni hergun çekiyorum amaHergun görmem lazım onları oyle konuşuyor.bir kere gelmedi kaynanam bende çıkmadım akşam oldu kapıyı çaldı bugünde görüşemedik falan.gorusmeyelim bir gün ne var yani
Bazen çocuk olursa rahat mı ederim bana daha çok mu bağlanır diyorum ama bazen de dediğin gibi bunaltacaklar beni farkindayim
İşte bunu anlayamıyorum dediğin gibi empati yapmıyor .kadın kadına oturup konuşun diyor ablamı çağır gelsin oturun diyor çağırmak istesem zaten çağırırımAilesine aşık degil ama sizi anlamıyor.
Evde oturan o olsa,zırt pırt gelende sizin anneniz olsa öyle bir anlardı ki halinizden ama şu an anlamıyor çünkü sabah gidiyor akşam geliyor.
Empati yeteneği de olmadığı için kendini sizin yerinize koyup düşünüp eşim haklı diyemiyor
Tek bundan şikayetçiysen iyi insanlar demek ki bir kuzenimin çocuğu öyle oldu kaynanasıgil iyiydi ama çocuk evde yemek yemiyordu yukarı çıkıyordu açım deyince çikolata veriyorlarmış o kadar demiş etmiş yok vermeye devam etmişler çocuk şuan 9-10 yaşında hala bir garip tavırları sanki üç yaşında yazık günah.Hafta da bir yine iyi benimki ailesiyle evli sanırım ben evi toplayan temizleyen hizmetçi gibi
Doğru soyluysöylü şu an çocuk olmaz daha ben alışamadım bide çocuk olunca daha kotu olacakCocuk ile niye baglansin? Cocuk en iyi evlilikleri bile sarsar. Düsünsene her 3 saatte yemek istiyor, gecede yani. Gazli olabilir, sürekli aglayabilir. Simdi bile seni duymayan, senin derdine derman olmayan sanki aglayan bebek ile, o hormonlar ile mi olacak?
Bide nede olsa bosanirim diyede yapma. Ömür boyu o cahil aile ile muhatap olmak zorunda kalirsin. Cocugunu oraya yollamak zorunda kalirsin, görüsme haklari var diye.
Dedigim gibi bir süre ver daha evliligine, baktin degismiyor, bosan. Daha fazla zamanini kaybetme derim ben.
Kotu değiller ama cahillik var bu da beni bunaltiyorTek bundan şikayetçiysen iyi insanlar demek ki bir kuzenimin çocuğu öyle oldu kaynanasıgil iyiydi ama çocuk evde yemek yemiyordu yukarı çıkıyordu açım deyince çikolata veriyorlarmış o kadar demiş etmiş yok vermeye devam etmişler çocuk şuan 9-10 yaşında hala bir garip tavırları sanki üç yaşında yazık günah.
Annenizi çağırsanız gelse kalsa 2 hafta olmazmı?İşte bunu anlayamıyorum dediğin gibi empati yapmıyor .kadın kadına oturup konuşun diyor ablamı çağır gelsin oturun diyor çağırmak istesem zaten çağırırım
Annem oturmaya bile gelmiyor ben cagirmadikca daha yeni evlisiniz birbirinize zaman ayırın tanıyın elbet geliriz diyorAnnenizi çağırsanız gelse kalsa 2 hafta olmazmı?
Eşiniz biraz bunalır da akli başına gelir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?