Eşimin ailesi

morcivent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
67
-12
16
31
Hanımlar merhaba

Yeni evliyim
Eşimin ailesi çok bencil insanlar anne ve babası herşey kendileri nasıl isterlerse o şekilde olsun istiyolar. Sürekli gidelim gelelim sürekli arayım onların yanından bi saniye bile ayrılmayım onlar ne isterse onu yapaşım üzerimizde baskı kurmaya çalışıyolar eşim belki onların bu tavrına alışık tuhafına gitmiyo ama bana çok tuhaf geliyo bu durum.(gerçi eşim onların lafına gitmiyo ama bazen huzursuzluk çıkıyo aramızda onların yüzünden) Bir çok olay oldu onlardan soğumama sebep gidip başkalarına bizi şikayet etmeler vs. Şimdi onlara karşı nasıl davrancağımı bilmiyorum eşimle onların yüZüne sürekli tartışıyoruz bizi yönetmeye çalışıyolar abiside dahil olmak üzere (abisi evli hepimiz aynı yerde oturmamıza rağmen o aslaa ailesiyle ilgilenmez anca lafla ama eşimi yönetmeye çalışıyo ben tahammül edemiyorum ne yapabilirim arkadaşlar eşimin ailesinden çok soğudum ama mecburuz yüz yüze bakmaya ağzıma geleni sayıp dökmek istiyorum ama yapamam biliyorum özellikle olgun düşünen arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim (kendimi ezdiren bi insan değilim aramıza evlendikten sonra mesafe de koydum)

Onlar yönetmeye çalışıyorsa siz kendi hayatınıza bakın ve taviz vermeyin. Herkesin ailesi kendine has, saygı duyulmak zorunda. Ama kimse sizden yapmak istediğinizden fazla birsey isteyemez. Saygınızı bozmayın. Esinuze karşı da net olun bu konuda. Bazi seyler ilk senelerde tartışılır öyle uygulamaya gecer. Aile konulari da buna dahil

Senin ailenle ne kadar görüşüyorsanız onun ailesiyle de o kadar görüşme kuralı koyun.
İnanın dedim ama onlarla yürüyerek 15dk mesafedeyiz o yüzden illaki gitmek daha kolay gibi gözüküyo eşime bizimkilerin evi uzak olduğu için kalıyoruz arada çok nadir ama. Eşime gidelim dediğimde genelde sen git işte der ilk başta ama gelir hep

İlk dönemlerde olur bu sıkıntı

Sonuçta mesafenizi koruyun

Aileler sizi hala çocuk gördüğü için yönetmeye kalkar bir süre sonra kabullenirler

Siz çalışıyor musunuz

Çalışıyorsanız zaten gidecek gelecek çok Zaman yoktur çalışmıyorsanız da eşiniz olmadan gitmeyin

Kötü olmayın ama biz öyle yapmayacağız biz farklı düşünüyoruz herkesin hayatı alışkanlıkları farklı gibi cümlelerle cevap verin

Eşine ailesini kötüleme
Politik ol

Eşine ailesini kötüleme
Politik ol
Ama yaptıklarını görmezden gelemiyorum ki eşimede söylüyorum ne yalan söyleyim oda görsün farkına varsın istiyorum belki uzaktan da herseyin farkındadır ama bişey söylemiyo sinir oluyorum

Ama yaptıklarını görmezden gelemiyorum ki eşimede söylüyorum ne yalan söyleyim oda görsün farkına varsın istiyorum belki uzaktan da herseyin farkındadır ama bişey söylemiyo sinir oluyorum
Bu şekilde olumlu sonuç alamazsınız.
Eşiniz size, sizin anne-babanızı kötülese ne hissedersiniz?
Ne bekliyorsunuz? Eşiniz sizinle bir olup, annem şöyle, annem böyle, sen haklısın karıcığım mı diyecek?

Benim annem biraz farklıdır,ben bunun farkındayım ama eşim bu konuda yorum yapamaz,yapmaya kalktığında hem bozulurum hem de tavır koyarım,konuşturmam.
Beni sinirlendirse de,herkesi yönetmeye çalışsa da o benim annem,hem kızarım hem severim,
25 yıllık eşim de olsa el oğlunun ağzına ailemle ilgili laf vermem.
Anneme de eşime laf söyletmem.
Politik olun biraz.

Yeni evliyken benim yasadigim durumun aynisini yasiyorsun. Basta bizde esimle gidip geldik cunku 1 gun evimizde kalsak hemen yakinmalara basliyorlardi daha sinradan gelin gidip gelmiyor diye arkamdan konustular. Gorumcelerimin en ufak sikayetinde esimin ailesi resmen ustumuze saldiriyordu. Frdakarlik fedakarlik biyere kadar bende mesafemi koydum ve basardim. Cunku kiymet bilmiyorlar

Kesinlikle bilmiyolar yeni evli gibi hissetmiyorum kendimi o duyguyu yaşamadım desem yeri

6 .5 yıldır evliyim 1 kere eşime ailesini kötülemedim en şuan eşimin yanında olmasının en büyük sebebi bu .
Annesi durmadan beni kötülerke. Ben 1 kelime etmedim neden ?
Ben görüyosam eşimde kör değil ya oda gördü .
Sen mesafeni koy . İlk zamanalr mesafenı ayarlarsan daha sonra rahat edersin .
Kavga ederek değil sizi çağırdılar mı aşkım ? Eşine de aşkım Bugun seninle bişeyler yapmak istiyorum film izleyelim falan filna deyin ..

İlk yıllar aileler yüzünden evliliklerin çoğu bitiyor . İnşallah bu süreci atlatırsınız

Bişeyler yapmak istiyorum dersem zaten anlayacaktır ve bahane bulduğum için inadına kızabilir ama eşim olgunluk gösterir çoğu konuşmamızda dediğinizi ilk başlarda yaptım asla şikayet etmedim ama artık aynı şekilde şikayet etmemeyi deneyeceğim

Suan onlarin istedikleri gibi davranirsan senin gorevin zannedicekler biran once mesafe koy
Bu seferde yine söylenecekler yapmıyo etmiyo vs geeçi yapsamda dedikodumu yapıyolarda bana kendimi kötü hissettiriyolar nasıl aşarım peki bunu

Politiklikten kastınız nedir

Duruma göre davranmak ,kişiye göre konuşmak politik davranmaktır .

Yani esinize surekli ailesini kötülemeyin,her durumda eleştiri yapmayin vs vs bunları zamanla daha iyi anlayacaksınız evliliğin ilk 2 yılı bu şekil deneme yanılma yoluyla geçiyor :)

Teşekkür ederim yani herkes bu yollardan geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…