Eşimin ailesi

Allah kolaylık versin öncelikle sizi çok iyi anlıyorum, evlendiğim günden beri aynı sıkıntıyı çekiyorum. Şu an görüşmüyoruz bakalım hayırlısı, bir küs bir barışık bir uzak bir yapışık gidiyoruz...

Eşimin annesi beni kötülerken ben kendimi savunurdum hep ve adım saygısıza çıkardı. Şimdi asla tek kelime bile etmiyorum. Umarım sizde olduğu gibi eşim görüyordur....

Eşinide mi ailesiyle küsüyo yani oda mı gidip gelmiyo

Yorumunuz harika zira yakın oturan insanlarda habire bahane bulmak işlemiyor, dediğiniz gibi 2. 3. günden sonra olay çıkartıyorlar. Ben bunu yıllardır yaşadım...

Eşinide mi ailesiyle küsüyo yani oda mı gidip gelmiyo

Benle gidip gelmiyor en azından, tek gidiyor mu bilmiyorum...Haftasonları hep beraberizdir, hafta içi de evler yanyana eve gelmeden uğrar isterse ama ben asla karışmam sormam...Tabi ki ailesi gidecek görecek yeterki beni kötülemesinler ama ağızlarına kelepçe vurulmuyor sonuçta...

Ben de hiç ağzımı açmıyorum bakalım nereye kadar gidecek böyle...

Eşimin annesi beni kötülerken ben kendimi savunurdum hep ve adım saygısıza çıkardı. Şimdi asla tek kelime bile etmiyorum. Umarım sizde olduğu gibi eşim görüyordur....
Görmüyosa zaten o işte iş vardır .
1 kere kendımı savunmadım kimseye çünkü hiçbirşey yapmadım . Eşimin aileside bana saygısız der sustugum için ne yapsak yaranamayız sussakta konussakta

Görmüyosa zaten o işte iş vardır .
1 kere kendımı savunmadım kimseye çünkü hiçbirşey yapmadım . Eşimin aileside bana saygısız der sustugum için ne yapsak yaranamayız sussakta konussakta

Aynen ne yapsan yaranamazsın zira onlar kusur bulmak ister, kaşının üstünde gözün olsa kusur olur zira gelinsin :)

Ama tek tesellim, bana ne yaptıysa kv kızından buluyor...Görümcem de kv nin aynısı, ben kimse çeksin istemem ama o da onlar gibi düşündüğü için kendi başına da geliyor. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste oluyor...

Reactions: H E
Bizim evlerde yakın sürekli oraya gitmekten bıktım her hafta gitmek nedir ya ben sürekli o tedirginlikle yaşıyorum resmen ya biz ya onlar genelde biz gidiyoruz . Ama artık ayrı gitme kararı aldı yani o tek gidicek ailesine ben tek tabi iki haftada bir falan beraber gideriz heralde
Gidince hizmetçi gibi davranılıyo lafa gelince aman kızım sen otur deniyo aradan iki hafta geçiyo eşim bana biraz yardımcı olsan anneme iyi olur aslında falan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…