Eşimin ailesi

Bundan benim niye haberim yok deseydin Gelinleri hic adam yerine koyan yok tabi

Kalkip babasinin cayini kendi de getirmiyor ha, babasina bayilan insan kalkar paşa paşa cayini getirir

Eşinizin ailesi sizsiniz, siz ve karnınızdaki

Anne babası için söylenecek pek fazla birşey yok. Şu saatten sonra düzeltecek değilsiniz. Misafirlikleri bitsin gidecekler, öyle düşünün. Bebeğinize de baktırmayın elbette.

Eşinizle çok mu ayrı kültürlerden şehirlerden geliyorsunuz. Sanki ilerisi sizin için daha zor olacak. Hamileyken bunları diyen eşiniz, çocuk doğunca sizi daha çok zorlamaz umarım. Ailesine yüz vermeyin.

Evet hayatım çok Zor süreçlerden geçiyor eşim epilepsi hastası kendim hamileyim dörtlü test sonucum kötü çıktı bi de yetmedi kayınbaba kayınvalide ile uğraş

Evet hayatım çok Zor süreçlerden geçiyor eşim epilepsi hastası kendim hamileyim dörtlü test sonucum kötü çıktı bi de yetmedi kayınbaba kayınvalide ile uğraş
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Dortlu test kötü çıktı derken oran mı yüksek cikti

Eşine iyi demissin oyle zihniyetteki insanlardan nefret E diyorum kendi ailen gelecekse gelsin hele lohusayken hic kaldıramazsın çıldırırsın bencede izine cik odonem

Evliliği hiç böyle hayal etmemiştim ama işte insan yaşadıkça öğreniyor

Canim senin koca eski kafa degil koca kafa okurken deli oldum.
Annesi koymus cayini vay anam, soruna bak, devlet sorunu sanki. Hamile halimle cay mi koycam ben annen koysun deseydin keske

eşinizle aranızı bozmayın ama yapılanları ona da gösterin, tabiki kasıtlı yapıyor gibi görünmeyin tesadüfen ona denk gelmiş gibi :)

Eşiniz için örf ve adet önemliyse eşiniz örf ve adetlerine göre yaşayabilir. Ne gerekiyorsa yapsın. Bunda bir sorun olmadığını ona saygı duyduğunuzu belirtin. Ancak sizin için önemsiz şeyleri size yaptırmaya çalışmasının yanlış olduğunu anlatın. Çünkü sizin değerleriniz farklıdır ve siz de onları gerçekleştirmek istersiniz. Onun da size saygı duyması gerektiğini vurgulayın.

Yeni evlisiniz ve (özel bir sebep olmadan) 10 gün misafirliğe gelen kv-kp mi olur ya? Misafirlik 3 gün olur en fazla. Onlar geldiğinde siz de kendi ailenizi ziyarete gidin bir dahaki sefere.

Ben bazen kendi ailemden bile daralıyorum 1 haftayı geçtiği zaman yalnızlığımı özlüyorum evin dağınıklığına dayanamıyorum vs.Üzüldüm sizin adınıza özellikle pis insanlarla aynı evi paylaşmak berbat birşey.Ne zaman gidecekler peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…