Eşimin Ailesinden Bir Kez Daha Nefret Ettim!

Aynı olmasa da benzer sıkıntı içindeyim. Eşim yaşananların çoğunu bilmez. Sadece canımı yakan iki olayı anlatmıştım eşime. Bir arkadaş demiş ya erkek tarafına takık kimseler mutlu olamaz, çok doğru söylemiş. Bırak seslerini isimlerini duymak bile tepemi attırıyor. En son yaşadığım olayda ben de senin gibi yüzleşmek istedim o kadar sinirlendim. Biraz sakinleştikten sonra vazgeçtim. Bu insanları düşünmek istemiyorum, öfke duymak istemiyorum, kin duymak istemiyorum diye dua ediyorum rahatlıyorum.
Seni rahatlatacağını düşünüyorsan yarın aradıklarında kavga etmeden konuş. Bana sorarsan en güzeli umursamamak ama ben de yapamıyorum.
Ailen senin için nasıl değerliyse onun ailesi de onun için değerlidir, bunu aklından sakın çıkarma.

Bu adamla yasamaya devam edersen hasta olursun bu sinirle.. maalesef ben kp in sesini duysam nasil oluom bilion mu? Boyle tuyler diken diken.. surekli ayni seyleri yasarsan hasta oluyosun.

Benim de başıma gelse ben de kasıt ararım.
Diğer dünürleri çağırırken benim ablamla kardeşimi çağırmamasında kasıt ararım, her insan kasıt arar.
Herkese hediye alıp, benim anneme hediye almıyorsa yine kasıt ararım.
Ve elimi ayağımı çekerim. Benden de o kadar değer görürler.

Bence senin hatan konu sahibi, eşine , yüzüne karşı direk "çat çat çat" yapmışsın.
Hiç mi öğrenemedin erkekleri ?
Kırıta kırıta, ağlak ağlak , tane tane, kibarca anlatacaktın.
İnceden işleyecektin yani.

Kendi kendinizi üzmeyi bırakın artık sinir hastası olup çıkarsınız olan size olur yazık degil mi ..?? Değmez yani enerjinizi düşüren insanlardan uzak durun boşverin bazı insanlarda öyle yani yapacak bisey yok onlar nasılsa sende öyle olacaksın.

20 sene önce senin yaşadigin şeylerin benzerini yaşadim. Geriye dönebilseydim asla onlarin yaptiklarini umursamazdim . Ne kendimi uzerdim ne de eşimi . Yaşadigim bu sinir stres hem eşime yansidi hemde çocuklarima. Ne yaparsan yap asla degişmicekler. senin taktigini gordukce daha fazla sinir yapmaya calişcaklar. Mesafeni koy . Tınlama bile onlari . Onlar seni ayiriyorsa sende onlari ayir . Emin ol eşin zamanla kimin hakli oldugunu anlayacaktir . Ama yinede onlara hiç bisey soyleyemez onun icin üzme tatli canini . Sonra ilerde bu günleri hatirladikca üzülürsün.

Yarın kayınvalideni ara anne bir tek benim ailemi ayırıp diğer dünürlerini çağırmışsın oyüzden kendi kendinize oturun ben gelemeyeceğim de
Eşimle kavgalıyız öyle böyle olaylarına girme
Bundan sonra sıkıntı varsa eşinin yanında kayınvalide ve kayınpederinle konuş bu konularda eşine dertlenme

En güzeli mesafe koymak. çok şeyler yaşadık yapışkan gibiler bende nefret ediyorum...

Bendede aynisindan bir görümce var ki esim gorumcemi cok sever.öncr esime hic bahsetmedim durumlari sonra bir iki sölim dedm baktm anlicaa yok bende görümceyi görmezden geldim.çozdm meseleyi.yemege davet etseler gidiyorum mesela ama yerimden kalkmiyorum hic.her kösede sikistirip laf sokuyordu cunku.gerekmedikce hic konusmadim bile.eskiden takardm simdi etkisiz eleman :)

Ben kaynanamın patavatsızlığı düşüncesizliği yüzünden kocamı üzmem neden biz üzülüyormuşuz. Ben kocamla mutlu olayım varsın kaynanam 100 yıl aramasın annemi. Anneme derim o da onu aramaz oldu bitti

Konunun ilk üç dört cümlesinde kendimi gördüm resmen belki seni kısmen anlıyorum çok çok fazlasını yaşadın yaşıyorsun yemeğe gitmeyip görüşme açıklamayıda yap açıkça söyle içinde kalmasın tek sorunun eş ailesinin olması ne bilirim Allah sabır versin

Benim anlamadığım gorumcen neden anneni arasın ki beynim yandı yaa anneler gününde hemde arasa ne alaka derim.

He birde şu var madem onlarda kv ko getiriyor sende ablanlari alabilirsin bence çok abartmasşın ya

Babam yok. Sadece annem var bu şehirde. Yalnız yaşıyor ve sağlık sorunları nedeniyle evden hiç çıkamıyor. Yani görüşmek isteyenin anneme gelmesi gerekiyor. Sağolsun kv ler hiç gelmez.

İyi de kadın gelmek zorunda değil ki benim annem kanserdi ya ben annemin hastalığında kimin aradığını düşünmedim hiç eğer düşünse idim eşimin başının etini yemistim.
Geçen eşimin ablası eşimi Aramış hiç arayıp sormuyorsunuz diye abla sende aramiyorsun demis eşimde.
Şu şehir de annem öldü sanki kimsem kalmadı kv belki memlekette ama eşimin dayilari ablaları vb. Burada benim keza öyle iki gün önce oturdum ağladım bizim kimsemiz yokmuş biri de arayıp da ne yaptın diyesormadı dedim eşimin dediği şey haklısın Merve benim de dikkatimi çekti sen canını sıkma bak klomen kullandın birşey olmasın ki icimdekini 3 gün tuttum onun tepki vereceğini düşündüm dedim bende aynısını yapıcam herkese yapamazsın sen yufka kalplisin diyor kardeşime bile kızdım arayıp da abla yardıma ihtiyacın var mı demedi ama ben bunları söyledim herkesin yüzüne 13 yaşındaki kardeşime de eşimin yengesine de babama da ben onlar yüzünden eşim ile tartismadim

Annem yaşasa idi de kv annemi ziyaret etmese idi yani annemin hastalandı hastaneye 1 kere geldi napayım gidip boğazına mi yapısayim görümce kişileri üni okuyordu gelebilirdi gelmedi oooooo bunun gibi nicesi boşuna bu kdr büyütüyoruz bazen hayatında ki insanların sağlığına mutluluguna bak sen eşinin de başının etini yemek git soyle en fazla konusmazsin zorunda da değilsiniz zaten ama bana göre söylenecek şey değil ya

Tipik bakış açısı işte kızların kvsine yalakalık yapıyor çünkü erkek anasına yalakalık yapılmalıdır bakış açısı bu. Onun zihniyetinde sizin annenizin de ona aynı şekilde davranması icap ediyor ancak anneniz rahatsız olduğu için aynı muameleyi görmediklerinden takmıyor gibiler. Bundan da gocunmuyorlar. Siz zaten aileden olan oğullarına eklentisiniz ama kızlar el'e verildi aranın iyi tutulması gerek.

Bence mesafeli olun. Sevmek zorunda değilsiniz saygılı olun. Varsın soğuk gelin olun siz. Bu noktada eşiniz de mevzuya müdahil olmasın yeter. Dolduruşa gelmesin. Gelmiyor etmiyor denirse nedenini bilsin savunmasına da illa gerek yok çünkü erkeklerin kafa basmıyor bu konulara. E nolmuş ki der geçer. Siz de fevri olmayın bu konuyu açıp durmayın çünkü adama da zor yani sürekli aynı konuda huzursuzluklar olması.

Tartışmak bağırmak İnan’ın çözüm değil kendinize hakim olmalısınız
Eşiniz size bağırmanızdan dolayı bişey demez demez sora boşanır ben de yaşadım
Boşanma konusunu açmasına ben de kırılırdım

At bir msj gelememe sebebini söyle. Kavgayı çıkartan sen olma. Konularını tam bilmiyorum ama yazdığın konuda birşey yok. O onu aradı bu bunu aramadı boş konular.

Bence çok fevri davranma..belki sonra da sizinkileri çağırmayı planlıyor.. planlamasa bile ablaların bende anne ayıp olur siz davetli değilsiniz evimde oturun ben gidip geleyim demek dersin. Onlarida çağırmak zorunda değilsin ama diğer dünürlerini cagirmissin de..ben başka zaman gelirim ailem bende. Ve kırılmaların istemem gelemiyeceğim yanlış anlama dersin. Hem güzellikle derdini anlatmış hem de sert davranıp haksız konumuna düşmezsin

Yahu siz şaka mısınız? Yok annemi aramadı yok kardeşimi davet etmesi kv diye eşten boşanma noktasına mı gelinirmiş. Siz zaten evlilik falan istemiyorsunuz anlaşılan. Yahu eşinizin ne suçu var acaba kvnin düşüncesiZliğinde??? Sen kardeşlerini topla görümceyi çağır KVye haber vermeden yemeğe al, kvnin kuşağına gider. Anneler gününde sen kvye hediye aldın mı, sen de hiç kutlama yokmuş gibi hatta onun yanında anneni ara onunkini kutla yahu böyle rövanş alınır kocadan boşanma noktasına gelerek değil,
Çok fevrisiniz kendinizi kontrol edemiyorsunuz böyle devam edin kvye yarar. Siz boşansanız ne olur oğlu başkasıyla evlenir siz de yolunuza bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…