Kötü gelin olmak yerine açıkça ayrı eve gitmek istediğinizi söyleseniz...
Hem dürüst olursunuz hem de ayrı ev için size kızacaklarsa zaten kötü gelin olursunuz..
Ancak sakın askıya almayın bu işi,her geçen gün siz aleyhinize işler...
Olay eşinizde biter,eşiniz nasıl rahat ediyor ki ailenin yanında?
İnsan eşiyle başbaşa kalmak istemez mi hiç?
Yerinizde olsam eş ailesiyle değil kocamla yaparım kavgamı...
canım benim herkes senin kadare düşünceli anlayışlı olmuyorki...
bu şekilde gelini süründüren kaynana sanki
-kız bizim yüzümüzden bi gün göremedi ev ayıralımda hem karı koca kavga etmesin hemde rahat etsinler diye düşünmezki...
valla böyle zamanlarda çivi çiviyi söküyor
Birtanecim konu anlayışlı olmak değil ki...
Açıkça konuşur,karşı çıkarlarsa al sana kavga!alsanaalsanasmile
Kötü gelin oldu bile!
Heee haklısın derlerse zaten güzellikle evden ayrılır..
Ancak eş istemediği sürece hiç bişiy yapamaz!
Ben ayrı ev bütçesini kaldırabilecek durumdayım.ama tek sorun eşimin ne yapacaksak ailemle yapalım düşüncesi öldürüyo beni.ben onlara karşı kızı gibiyim ama onlar öle değil.ayrıca eşimede anlattım bunları ama kuruntu yapma ailemi kötüleme deyip kestirio...süre verdi hazirana kadar ev alabilirsek alabiliriz alamazsak çıkarız ayrı eve dedi.ama ev alırsak aynı evde oturacağız.ben ev almak falan istemiyorum...
ARKADAŞLAR BİR DERDİM VAR İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM NE OLUR YARDIM EDİN.EŞİMİN AİLESİNDEN KENDİMİ NASIL SOĞUTABİLİRM.ÇILDIRACAĞIM YADA CANIMA KIYACAĞIM....O KADAR BIKTIM Kİ 1 SENEDİR EVLİYİM EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM AMA CANIMDAN BEZDİM Bİ HATA EDİP EŞİMİN AİLESİYLE OTURMAYI KABUL ETTİM ANKARADAN İSTANBULA GELİN GELDİM AMA HUZUR YOK MUTLULUK YOKKKKKK HER KAHIRLARINIBEN ÇEKİYORUM HERŞEYLERİNE KATLANIYORUM HİZMETÇİ GİBİYİM SIĞINTI GİBİYİM BEN KENDİMDEN BİLE VAZGEÇTİM ÇARE ARIYORUM...BENDEN BIKSINLAR Kİ EVİMİ AYIRSINLAR.....NE OLUR YARDIM EDİN TAKTİK GÖSTERİN BUNU YAPMAK İSTEMEZDİM AMA GERÇEKTEN ÇEKEMİYORUMMMM.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?