Eşimin ailesinden kendimi nasıl soğutabilirim

gamzes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
41
0
36
İstanbul
ARKADAŞLAR BİR DERDİM VAR İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM NE OLUR YARDIM EDİN.EŞİMİN AİLESİNDEN KENDİMİ NASIL SOĞUTABİLİRM.ÇILDIRACAĞIM YADA CANIMA KIYACAĞIM....O KADAR BIKTIM Kİ 1 SENEDİR EVLİYİM EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM AMA CANIMDAN BEZDİM Bİ HATA EDİP EŞİMİN AİLESİYLE OTURMAYI KABUL ETTİM ANKARADAN İSTANBULA GELİN GELDİM AMA HUZUR YOK MUTLULUK YOKKKKKK HER KAHIRLARINIBEN ÇEKİYORUM HERŞEYLERİNE KATLANIYORUM HİZMETÇİ GİBİYİM SIĞINTI GİBİYİM BEN KENDİMDEN BİLE VAZGEÇTİM ÇARE ARIYORUM...BENDEN BIKSINLAR Kİ EVİMİ AYIRSINLAR.....NE OLUR YARDIM EDİN TAKTİK GÖSTERİN BUNU YAPMAK İSTEMEZDİM AMA GERÇEKTEN ÇEKEMİYORUMMMM.:Saruboceq:

eşinle konuşsan peki bu durumu
maddi durumunuz kirada oturmayı kaldıramayacak durumdamı.

canım bunun tek çözümü eşin.eşin ailesine biz ayrı eve çıkmak istiyoruz deyip bütçesine uygun bi yer kiralıcak .tabi ayrı ev ayrı masraf demek bunlarıda gözardı etmmelisin buseferde maddi sıkıntılardan dolayı kocanla huzurun olmaz en önemlisi eşinle yaşadığın sıkıntıyı paylaş

Ard arda hamile kal onlarda hem sana hem çocuğuna baksın

başta niye kabul ettiniz? maddi durumlardan mı?onların sizden bıkması gibi bir durum olabilir mi?bunu anca eşinizle çözebilirsiniz,eşinizle konuşmanız lazım,eşinizi ikna etmeye çalışın,çünkü eşinizin ailesi farzedinki sizden bıktı,evde huzursuzluk çıktı,ama eşiniz ayrı eve çıkmak istemezse o evde hayatınız iyice zorlaşır.

Ben ayrı ev bütçesini kaldırabilecek durumdayım.ama tek sorun eşimin ne yapacaksak ailemle yapalım düşüncesi öldürüyo beni.ben onlara karşı kızı gibiyim ama onlar öle değil.ayrıca eşimede anlattım bunları ama kuruntu yapma ailemi kötüleme deyip kestirio...süre verdi hazirana kadar ev alabilirsek alabiliriz alamazsak çıkarız ayrı eve dedi.ama ev alırsak aynı evde oturacağız.ben ev almak falan istemiyorum.ayrıca ev alırsak işte ozaman yandım hiç gitmezler kaynanam çalışıo..ayrıca pek nazlı heryeri hergün ağrır,kayınbabam sözünü geçiremez kimseye inat bi adam görümcem tam kopuk herşeyden.ben çocuk falan düşünmüyorum ozaman tam köle olacağım...eğer böle devam ederse yolları ayıracağız sanırım...seviyorum ama ikna edemiyorum.en iyisi herkese kötü davranmak bundan sonra kötü olacağım nolur yardım edin benim yuvam bızulacak yoksa...

Ayrıca söylemio ayrı ev istediğimi kimseye eşim ..yakında bağıra bağıra sölicem...yada onlar al karınıda git dicekler.

kavga et

her deiklerine he deme

biraz sivri ol aklını kullan

kendini ezdirme bacım

eşin sölemiyosa sen söle

ya kendini ezdirme bu kadar

anan seni onların kölesi ol diyemi doğurdu oh ne ala mualla

çalışıyomusun bide...

hem kusura bakma ama eşimi çok seviyorum diyosunda eşinde seni seviyosa azıcık düşünür anasının babasının görümcenin kölesi etmez

ben böle kocayada kızarım...klava:

off aileyle beraber oturmak çok zor allah yardım etsin keşke başta kabul etmeseydin şimdi zor ayrılırsın

canım durumun çok zor. Allah sabır versin herşeyden önce. ama onlara kötü davranmak, kavga etmek v.s. eşinin de senden soğumasına neden olabilir. ben seni böyle bilmezdim diyecektir. hem herşeyi ailesiyle yapmak istiyorsa, senin onlara kötü davranmanı da hazmedemeyecektir. ailesi yüzünden sizin aranız bozulmasın sonra. keşke en başından kabul etmeseydin ailesiyle yaşamayı, ama maalesef biz kadınlar sevdik mi gözümüzü kapatıyoruz herşeye. canım ne olur iyi düşün, ailesini soğutcam derken eşini uzaklaştırma kendinden. duygu sömürüsü falan yapsan eşine, tatlı tatlı kanına girsen olmaz mı dersin?

Bi kere hata yaptım kabul ettim ama tövbe bi daha kimdeyle aynı evmiii ,,,allah yazdıysa bozsun..inşallah sivri biber dedeğin olur çünkü bu günden itibaren senin taktiğini uyguluyorum.... çok kötü diken gibi bir gelin olucam..

Kötü gelin olmak yerine açıkça ayrı eve gitmek istediğinizi söyleseniz...
Hem dürüst olursunuz hem de ayrı ev için size kızacaklarsa zaten kötü gelin olursunuz..
Ancak sakın askıya almayın bu işi,her geçen gün siz aleyhinize işler...
Olay eşinizde biter,eşiniz nasıl rahat ediyor ki ailenin yanında?
İnsan eşiyle başbaşa kalmak istemez mi hiç?
Yerinizde olsam eş ailesiyle değil kocamla yaparım kavgamı...

canım benim herkes senin kadare düşünceli anlayışlı olmuyorki...

bu şekilde gelini süründüren kaynana sanki

-kız bizim yüzümüzden bi gün göremedi ev ayıralımda hem karı koca kavga etmesin hemde rahat etsinler diye düşünmezki...

valla böyle zamanlarda çivi çiviyi söküyor

Birtanecim konu anlayışlı olmak değil ki...
Açıkça konuşur,karşı çıkarlarsa al sana kavga!alsanaalsanasmile
Kötü gelin oldu bile!
Heee haklısın derlerse zaten güzellikle evden ayrılır..
Ancak eş istemediği sürece hiç bişiy yapamaz!

haklısın datlumm
ayrı ev istemesi bile kötü gelin olmasına yeterli ...

eş istemezse değil ayrı eve çıkmak sesini bile çıkaramaz işte...

kzlar bugün konuşucam bugün büyük gün.yarın yazacağım...ya ayrı ev olacak ya da baba eviii..........çok uğraşıyom ama. hadi hayırlısı.yarın konuşucam sizinle...bana dua edin ne olur...buna çok ihtiyacım var....

Kesinlikle önce eşinizle bu meseleyi halletmeniz,aynı fikirde olmanız gerekiyor.

o şekilde yaparsan yani kendine yakışmayan hareketlerle sogutursan eşinide kendinden sogutursun eşine artık onunlar rahat vakit geçirmek istediğini daha 1 senelik evliyiz yalnız vakit geçirmek istiyorum bu şekilde denedim olmuyo aynı evde seni özlüyorum tarzı konuşmalısın bence a.s

başlığı görünce herhalde eşinin ailesi çok seviyor seni
çok üstüne düşüyor ilgiye boğuyor
oyüzden kendinden soğutmak istiyorsu sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…