Başıma gelse diye düşünürsem kuracağım cümle hoşunuza gitmez ki...
Baştan yaptığınız hataya devam ettiğinizi söylüyorum farkında değil misiniz?
Adam sizi baştan kandırmış tamam cahilmişsiniz,gençmişsiniz vs. peki ya şimdi neden size destek olmuyor?
Bahsettiğiniz gibi mükemmel bir eş olduğu için mi?
Dikkat edin de midyattaki pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın...
Eşinizin ailesini kendinizden soğutmaya kalkarsanız onlar da sizi eşinizden soğutmaya kalkmasınlar sonrasında... aklinialirimsmile
Benden bıksınlar ki evimi ayırsınlar diyorsunuz evi değil de sizi ayırırlarsa o zaman napacaksınız merak konusu... sengözlerimebaksanab
İnsanların evine siz kendi rızanızla gitmişseniz adamların mı suçu var sizin mi bir sorun kendinize derim...
Siz kendi hakkınızı savunmazsanız onlar sizi savunacak değil herhalde... boshayallersmile
Siz yanlışı baştan yapmışsınız paşa paşa da çekeceksiniz ya da o diyardan gideceksiniz... bayanssulusmile
melisa87 teşekkürler .beni çok iyi anladığın için.dün eşimle konuştum oda çok istiyor (ama öğrendim ki annesi dolduruyormuş ) oda şartlar olgunlaşsın 1-2 aya kadar çıkarız dedi. ben çalışıyorum yani şuandan itibaren para biriktiriyorum....herşey çok güzel olacak.melisa87 çooook sağol.olumunekankayizsmile
ya bi sorun var galiba arkadaşlar...lütfen yardım..ben ayrı eve çıkalım die eşimi ikna ettim ama.eşim son 3 gündür farklı hemde baya farklı...işim yorucu falan diyo ama muhasebeyle ilgilenen arkadaşlar yazsın ne olur çok mu yoruluyosunuz ( her iş yorucudur ).yada kocam benden mi kaçıyo,söylemediği bişeymi var.yardımcı olurmusunuz.acaba mevsim depresyonundamı.eşim biraz içine kapanıktır.ne yapabilirim acaba ..ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?