Eşimin ailesinden kendimi nasıl soğutabilirim

niye bukadar ezdirdiniz kendinizi onların sizden bıkmasını bekliosunuz yani çok taviz verilmiş.sizinde bi hayatınız var canımklava:

Aynı evde oturuyorsunuz sanırım aynı ev içinde olunca zor olur çünki sürekli yüz yüze bakıcaksınız bu da demektir ki sürekli kavga..
Ayrı olsaydı evin bişiler dicektim ama aynı çatı altında sorun yaşama derim idare etmekden başka yapacak hiçbişiyin yok..
Sabır..

kızlar valla da billa da tuttu kaynanamı bıktırdım kendimden..kadın dün kendisi dedi sizi ayrı eve çıkaralım diye .benim söylememe bile gerek kalmadı...veeee bir iki aya kalmaz çıkıyorum ...hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oh ohhhh oh ohhh

Bende eşimi soğuttum hepsinden..
Tabiki doğruyu göstererek
Eşim hep sen haksızsın diyodu işiniz gücünüz dedikodu..
Hep susturuyodu beni bi şekilde..
Görümcem eltim kaynanam hakkında ne söylersem susturuyodu..
Dinlemiyodu..
Haksız çıkarıyodu beni ilk zamanlar bi şekilde..
Şimdi kendisi görüşmüyo
Ne eltimle ne görümcelerimle.. ne eniştesiyle..
Kendisi sildi..
Banada görüşme diyo..
Huzur bu..

sizin yerinizde olsam ben onlardan hizmet beklerdim. evin hiçbir işine el atmayın herşeyı onlardan bekleyin, bakın görün kimse sizi yanında 5 dk tutuyor mu:)

yazık valla ne diyimm.. eşinin ailesi ile iyi olmak tatlı dille halledilecek bi konu iken şu yapılanlara bak. hayır hiçmi eşlerinizin hatırı yok anlamış değilim.

ykyy sanırım en baştan benim yazdıklarımı okumamışsın,okusan bunları demez bana hak verirdin..ki zetn bende öle yapıyorum,senin dediğin gibi yaptıkça tepeme çıktılar,,,artık kimseye acımıyorum,,,peki sen olsan napardın,,sen onlara değer veriyosun veriyosun,,ama bir türlü yaranamıyorsun,,yine kötü gelin beceriksiz gelin cahil gelin pis gelin sen oluyorsun,,bırakın ya allahını seven benim yerime kendini koysun,,,ha benim yazdıklarımı okuyun öle karar verin..(sen nişanlısın davulun sesi uzaktan hoş gelir.ykyy hele içine gir de gör )

emin olun ben kimse hakkında ne köü düşünürüm ne dedikodu yaparım ama bıktımmmmm artık bıktım ayrı evim olsun istiyorum,,ayrı yuvam olsun benim zevkime göre döşenmiş benim huzurlu bir yuvam olsun istiyorum çok mu kızlar siz söleyin....
ben onların iyiliğini düşünürken onlar beni istemeyip sevmezse,beni hiç mi hiç düşünmezse söylermisiniz ben nasıl düşüniyim...benim annem beni kimseye köle oluyum diye doğurmadı,yada ben kimseye boyun eyeğim diye kendimi yetiştirip,okullar okuyup eşimle evlenmedim..lütfen eleştirirken benim yerime kendinizi koyun...en son çarem buydu benim...haa soğutma derken herkes yanlış anlıyor ben sadece eski köle gelinlikten çıktım biraz daha konuşkan gelin oldum,karışıyorum herşeye artık bu kadar yani çok fazla bişey yapmadım,,ama bu küçücük şeye rağmen kaynanam beni çekemedi ayırmaya karar verdi..onun tüm kötülüklerini ben çekerken ....neyse boşverin..eğer ben haksızsam kötülük varsa kalbimde allahım inşallah bana verir o kötülükleri...bu kadar netim yani..kimsenin beni yanlış tanımasını istemem..ben herkesi seviyorum...

canım üzülme sıkma canını ayrılır biran önce mutlu mesut yaşarsınız inşallah.geçiciymiş bak durumun.koltuğunda kahveni içerken diyeceksin keşke kendimi bukadar yıpratmasaymışım diye cidden bak bana inan

Bak arkadaşım bence de eşinin ailesine kötü davranıp kötü gelin olma,eşinle de aranı bozma,

Ama sana önereceğim daha farklı bi yöntemi deneyebilirsin,

Bak sen eşini çok çekici çamaşırlar giyip yatak odanıza çekmeye çalış,

Alıştır onu,sonra yavaş yavaş kanına gir,de ki kocacım kendi evimiz olsa rahat rahat evde

bu şekilde gezsem,gözün gönlün açılır,sana mini etekler giyerim ne istersen

yaparım,dans ederim vb.,ama evde yalnız değiliz rahat değiliz,hiç mi bizim özelimiz

olmayacak falan de,böyle şeyler söyle alıştır,sonra annesigilin yanında da dert yan,benim

de şöyle bi evim olsa şunları alır şöyle döşerim,bi odayı çocuk odası yaparım falan

gibisinden,

Onlar da anlasınlar biraz senin fikrini,sonra da eşini iyice tava getirip konuş anlaş ikna et,

Sonunda ailesiyle beraber konuşun,anne-baba biz artık kendimize özel,içinde rahatça

istediğimiz gibi dolaşabileceğimiz bir evde yaşamak istiyoruz falan deyin,

Eminim onlar da karşı çıkmayacaklardır,

Bi dene ha ne dersin...

öğretmenimmm sizi seviyorum....sizin yöntemini yaptım halada yapıyorum..artık kocam dediğiniz gibi alıştı iyice ve öyle bir tava getirmişim ki ailesiyle konuşmuş 1-2 aya kadar ayrı eve çıkıyoruz. dualarınız benimle olsun ne olur..herkese çok teşekkür ederim.siz olmasaydıznız ben kahrolurdum...herkesi çok seviyorum ...ölümünüze kankayızzz....

Kimse kimseyi durup duruken silmez.. soğutmaz.. İlla bi sebep vardır..
Bana kötülüğü dokunacak olan her kimse huzurumu bozacak.. evimin düzenini bozucak kendi annemde olsa ben tavrımı koyarım..
2 insan bi hayat paylaşıyoo 3. şahıslar eşik dibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…