Eşimin ailesine bağlılığı ve beni değersiz görmesi:(

Zaten bitti bosanıcam desem hemen alırlar elimden ben bunu gizliden
evet hepsi birbirine delicesine bağlıdır anne ve kardeşler yani..ilk zamanlar derdim ama baktım değişmiyor oyle kafam attı

Abısı ıcın benı bosayacagını soyledıgı an cocugumu da alır o evden ayrılırdım.Esınız degısmeyecek bunu bılıyorsunuz nereye kadar katlanırsınız ruh saglıgınızı kaybetmeden karar verın.Zor cok zor bır durum ...

Siz küstünüz diye eşinizde küsmek zorunda mı ailesindeki bireylerle. Eltiniz bence olgun davranmış kin gütmemiş size iyi davrandı diye kadına Yağcı diyorsunuz.Bence siz zor bir kadinsiniz. Bebeğinizin durumu acil ise çağırın bir taksi siz götürün madem niye erteliyorsunuz.

Ya işte kadın istediğini yaptırıyo ve kendi adımıza kararlar alıyo oyle dicrm bakalım.ailemden yana asla oyle değiller annem hep diyor yuvanın yıkılmasını istemem ama cok yıprandın cık gel ben arkanızdayım diyo hep.eşim icin ailesi o kdr kıymetliki ne derse desinler suskun kalıyordum eşimden çekintime.

Suan onu yapamam burda kimsem yok ve ailemin yanına gitmeye kalksam ben gidwrim ama cocugumun pasaportu yok yani suan icin yapamam ama çıkıl yapabilseydi cocugum onlar evden ayrıldığı gibi sessiz sedasız giderdim oyle içime oturdu.yok ben iyi olmadığımın farkındayım bunlar yuzunden

Hanım efendi evet küsmek zorunda cünkü hainlik yaptı bu bana eşine hatta eşimin ailesine dokundu zaten kendide konuşmak istemiyor ben sadece aynı ortamda bulunmasını istemiyorum.evet yağcı bize hırsızlık yapıp 1 sene sonra görüştüğümüzde hiçbirşey olmamış gibi yapıyorsa cırcır konusuyorsa bu yağcılık ve yüzsüzlüktür.eşimin aileside kabul etmiyordu elalem ne der diye kabullendi bunda eşim şayet konusursa onun ayıbı kendinede dokundu.sizce ben zor biriysem oyledir birşey diyemm.cocugumun randevusuda acil olan birsey deil sağlık ocagı kalça çıkıklıgı raporunu bekliyordu ve yapılmadı ona gidicektik dr unuzda gelin yaptırın gec kaldınız bile dediği icin acele ettim bu hafta dolu cunku

Bir de Almanya dogumlusunuz vallahi değmez hayatta şöyle bi adam için avrupa yi bırakıp gelmezdim.

Tunceli liler ^^ bende kütahyalıyım..kuzenim onların yanında çalışıyordu oyle tanışmış olduk olmaz olaydık
Ben de tunceliliyim belki taniyorumdur esini.. tuncelinin neresinden... konu hakkinda fikrim ailesini evladindan onde tutuyor adam... onun ailesinden once evladini dusunmesi lazim... pek cok seye susardim ben ama evladini dusunmeyen adamdan bosanirdim yani

Benim de soylemek istedigim buydu... cocugunu herseyden cok dusunmek zorunda aksi olsa bende bosardim.. konu sahibi de bunu daha cok dert etsin bence... cocugunu dusunmeyen insandan fayda olmaz yada arka plana atan

Merkez canım.aynen önceliği ailesi hani dedimki daha bebegimiz kucuk bana cok diyorlar babalık duygusu hemen olmaz erkekte ona güldümü baba dedimi farkına varır baba oldugunun ama bu değişmez aklı fikri kendi ailesi

Kizimi doktor randevusuna götürmeyen esi asil ben bosardim.
Ancak siz bosanmazsiniz bence. Bu evlilige ikinci cocuk yapilsa sasirmam.

Annenize üzüldüm şimdi kim bilir ne çekmiştir ..bu adamlar neden eşlerinin değerini bilmezler oysaki sonunda hep eşleri destek olur kazık yediklerinde

neler neler çekti babam hep her zaman ezdirdi
kimse annemi saymazdı niye annemi ezdiren babamdı
bizi de yoksayarlardı
babamın verdiği paralarla tatile de gittiler evde aldılar
ama babamı 1-2 gün evinde kalacak diye bize telefon açtılar gelin alın babanızı diye

İşte olan size olmuş geçen yıllara annenin sizlerin çektiği sıkıntıya..

Neden oyle bir kanaate vardınız ?

Cünkü yanlisi daha halen kv'de buluyorsunuz. Eltinizi felan düsünüyorsunuz.

Sorun esiniz ve sadece esiniz. Bu olayda haksiz ve üstelik bosanmak üzerine konusuyor ve evi terk ediyor.
Bu olayin üzerine bide ne yapayim diye düsünüyorsunuz. Ben olsam cocugu alip annemlere giderdim ve bosanmak isterdim. Bu adam asla degismez. Cocugunuza yazik oluyor, onu önemsemeyen bir baba ile büyümesi.

Acil birsey bence.. ayrica acil olmasina da gerek yok.. once cocugunu dusunmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…