- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Zaten bitti bosanıcam desem hemen alırlar elimden ben bunu gizlidenBöyle bir durumla ben karşılaşmadım ama burada çok zeki kadınlar var onlar size yol gösterir. Benim aklıma gelen hakaret içerikli msj atıyorsa bunu saklamak. Şiddet varsa gidip sesizce darp raporu almak. Hastane randevusunun sürekli ertelenmesi bile çocuğu ihmal ettiginin delili sayılır. Iyi bir boşanma avukatıyla gizlice görüşün. Eğer Almanya'ya gidecekseniz seni terk ederim tehtidi ile gitmeyin o zaman uyanır ve sorun çıkarır size. Önce avukat ile görüşün sonra bir yol çizin ama lütfen bu işleri büyük bir titizlikle yapın. Adalet sistemine zerre güvenmiyorum o çocuğun elinizden alınma (alıkoyma) ihtimali olabilir. Eşinizin ailesi ve eşiniz cidden normal değil. Basit bi kıskançlıktan öte sosyolojik vaka bu insanlar. Bu yüzden her şeyi bekliyorum onlardan. Dikkat edin.
evet hepsi birbirine delicesine bağlıdır anne ve kardeşler yani..ilk zamanlar derdim ama baktım değişmiyor oyle kafam attıSiz bu zamana kadar tersini söylemişsiniz.. Aksine koş diyeceksiniz bir süre sonra yorulacak.. İlişkileri karşılıklı mı? Yani aile fertleri de eşinize karşı aynı mı? Alttan alttan işlemeniz gerek.. Baktınız hiçbirsey değişmiyor bırakın ailenizin yanına dönün.. Bende ailem için seni boşarım deyin hatta..
Siz küstünüz diye eşinizde küsmek zorunda mı ailesindeki bireylerle. Eltiniz bence olgun davranmış kin gütmemiş size iyi davrandı diye kadına Yağcı diyorsunuz.Bence siz zor bir kadinsiniz. Bebeğinizin durumu acil ise çağırın bir taksi siz götürün madem niye erteliyorsunuz.Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim 2 aylık bebeğim var şükürler olsun..ben eşimden yana dertliyim kendimi değersiz görüyorum onun gözünde ailesine herkez bağlıdır ama eşiminki cok farklı beni yani bizi bebeğimle sanki ailesi olarak görmüyor.bugün tartıştık eve gelmeyeceğini söyledi birkaç eşyalarınıda alıp gitti oda abisi küçük bir operasyon geçirdi hastanede çıkışı vardı bugün ailesi çıkışını yapıcak ve evine bırakıcaktı araba kullanamaz birkaç gün cunku bizim bebeğimizinde bugn randevusu vardı cocuk dr uyla oraya gitmektense kendi aldı hava soğukmuş ailesi giderse hasta olurmuş arabayla gidicekler oysaki ve bebegmin randevusunu 3. Kez erteledim..almasıda sorun değil eltim refakatçı kaldı eşinin yanında ve biz küsüz geçen sene bana affedilmeyecek yanlışı oldu ve eşim abisi hatrına konuşur diye istemiyorumki o kadınla aynı ortamda bulunsun dün eşimle geçmiş olsuna gittik eşinin suratına bakmadım o hiçbirsey olma ış gibi bana konuşuyor ki cok buyuk ayıbı oldu bana ve 1 senedirde ilk defa dün gordum yağcı kadın.ve demin kv demle eşim bize geldiler bana dediki abim ailem için seni boşarım!! Öyle ağrıma gittiki sonra aldı eşyalarını gitti tabi tüm bunlardan kv sorumlu o arayıp eşimi abine git dedi neymiş yatıcaklarmış hava soğukmuş..benim cocugum cocuk değil sanki randevusundan kaldı ve eşimgiller cok cok bağlılar birbirlerine artık çıkmazdayım..
Ya işte kadın istediğini yaptırıyo ve kendi adımıza kararlar alıyo oyle dicrm bakalım.ailemden yana asla oyle değiller annem hep diyor yuvanın yıkılmasını istemem ama cok yıprandın cık gel ben arkanızdayım diyo hep.eşim icin ailesi o kdr kıymetliki ne derse desinler suskun kalıyordum eşimden çekintime.Böyle bir erkeği çekip cekmemek sizin karariniz ama kv ye bukadar yüz vermeyin bence eğer sizi rezil ediyorsa almayın yaniniza ben tek giderim gelme diyin her lafina karsiligini verin esinizde sizi bosuyacaksa bosasin hiç kimse aileniz kadar iyi olamaz geçsin onu sizi korkutup bastırmaya çalışıyor ki olsa bile kendimizden odun vereceginize tek başınıza çocuk büyütmek daha iyidir. Bir kadın ne kadar pasif durusa okadar ezilir güçlü olun baskın olan siz olun yurumezsede incelDigi yerden kopar dünyanın sonu değil kv de lerin erkeklerin eslerini köle gibi gormelerine ayar oluyorum
Suan onu yapamam burda kimsem yok ve ailemin yanına gitmeye kalksam ben gidwrim ama cocugumun pasaportu yok yani suan icin yapamam ama çıkıl yapabilseydi cocugum onlar evden ayrıldığı gibi sessiz sedasız giderdim oyle içime oturdu.yok ben iyi olmadığımın farkındayım bunlar yuzundenAbısı ıcın benı bosayacagını soyledıgı an cocugumu da alır o evden ayrılırdım.Esınız degısmeyecek bunu bılıyorsunuz nereye kadar katlanırsınız ruh saglıgınızı kaybetmeden karar verın.Zor cok zor bır durum ...
Hanım efendi evet küsmek zorunda cünkü hainlik yaptı bu bana eşine hatta eşimin ailesine dokundu zaten kendide konuşmak istemiyor ben sadece aynı ortamda bulunmasını istemiyorum.evet yağcı bize hırsızlık yapıp 1 sene sonra görüştüğümüzde hiçbirşey olmamış gibi yapıyorsa cırcır konusuyorsa bu yağcılık ve yüzsüzlüktür.eşimin aileside kabul etmiyordu elalem ne der diye kabullendi bunda eşim şayet konusursa onun ayıbı kendinede dokundu.sizce ben zor biriysem oyledir birşey diyemm.cocugumun randevusuda acil olan birsey deil sağlık ocagı kalça çıkıklıgı raporunu bekliyordu ve yapılmadı ona gidicektik dr unuzda gelin yaptırın gec kaldınız bile dediği icin acele ettim bu hafta dolu cunkuSiz küstünüz diye eşinizde küsmek zorunda mı ailesindeki bireylerle. Eltiniz bence olgun davranmış kin gütmemiş size iyi davrandı diye kadına Yağcı diyorsunuz.Bence siz zor bir kadinsiniz. Bebeğinizin durumu acil ise çağırın bir taksi siz götürün madem niye erteliyorsunuz.
Bir de Almanya dogumlusunuz vallahi değmez hayatta şöyle bi adam için avrupa yi bırakıp gelmezdim.Turkcem biraz bozuk almanyada yaşıyordum orda doğdum eşimi sevip yerleştim turkiyeye ailemi herkezi bıraktım onun icin..evet doğru ailesi icin beni boşarmış sanki ailesine kotu soz etmişim gibi en ufak şeyde köpürüyor gel konuşalım diyorum asla bu zamana kadar birbirimizi dinleyip sakin kafayla konuşmadık konuşmuyor hep kafası telefonda
Bekarlığımda cok derdim asla turkiyede yapamam diye buyuk konusmusumBir de Almanya dogumlusunuz vallahi değmez hayatta şöyle bi adam için avrupa yi bırakıp gelmezdim.
Ben de tunceliliyim belki taniyorumdur esini.. tuncelinin neresinden... konu hakkinda fikrim ailesini evladindan onde tutuyor adam... onun ailesinden once evladini dusunmesi lazim... pek cok seye susardim ben ama evladini dusunmeyen adamdan bosanirdim yaniTunceli liler ^^ bende kütahyalıyım..kuzenim onların yanında çalışıyordu oyle tanışmış olduk olmaz olaydık
Benim de soylemek istedigim buydu... cocugunu herseyden cok dusunmek zorunda aksi olsa bende bosardim.. konu sahibi de bunu daha cok dert etsin bence... cocugunu dusunmeyen insandan fayda olmaz yada arka plana atanCanim senin baska bir konunada yorum yazmistim, 18 gunluk taze anneyken yine esinin abisinden dolayi kavga etmistiniz. Esini keske alip almanya ya goturebilsen, kendi ailesinin yaninda mumkun degil degismez. Gelmez mi seninle? Boyle giderse ki gorunen gidecegi yonde oldugu, almanyaya Geri don, esin sevilmeyide babaligida haketmiyor. Kaldikca yipranacaksin.
Ben normalde bir konuya yorum yaparken kendimi ornek vermekten kacinirim, ama ikimizde anneyiz o yuzden veriyorum bu ornegi sende anlarsin beni. Benim kocamla olan iliskimde kirmizi cizgim cocuklarimdir, eger bir gun bir baskasini cocuklarimizdan once tuttugunu goreyim, onu pisman ederim. Ve saygimda sevgimde dakikasinda biter. Kisisel konularda kari koca herkes problemler yasiyor, zaten biz kadinlar arada cocuk varsa bir cok seyi tolere ediyoruz, erkeklerde bunun farkinda ve kullaniyorlarda. Ama is cocuklara geldi mi, baskasini anasi olsun babasi olsun cocuklardan once tuttu mu bunun tolere edilecek bir yani yok, koca olamamasini kendini unutup yok sayarsin tamam ama baba olmayi becerememesinin hic bir mazareti olamaz.
Merkez canım.aynen önceliği ailesi hani dedimki daha bebegimiz kucuk bana cok diyorlar babalık duygusu hemen olmaz erkekte ona güldümü baba dedimi farkına varır baba oldugunun ama bu değişmez aklı fikri kendi ailesiBen de tunceliliyim belki taniyorumdur esini.. tuncelinin neresinden... konu hakkinda fikrim ailesini evladindan onde tutuyor adam... onun ailesinden once evladini dusunmesi lazim... pek cok seye susardim ben ama evladini dusunmeyen adamdan bosanirdim yani
Merkez demi yasiyorsunuz.. alakasiz ama kar var dumiMerkez canım.aynen önceliği ailesi hani dedimki daha bebegimiz kucuk bana cok diyorlar babalık duygusu hemen olmaz erkekte ona güldümü baba dedimi farkına varır baba oldugunun ama bu değişmez aklı fikri kendi ailesi
Annenize üzüldüm şimdi kim bilir ne çekmiştir ..bu adamlar neden eşlerinin değerini bilmezler oysaki sonunda hep eşleri destek olur kazık yediklerinde
Yok hyr eşim kutahyada doğdu ama aslen tuncelili.oraya 1 kere gitmiş cocukkenMerkez demi yasiyorsunuz.. alakasiz ama kar var dumi
Neden oyle bir kanaate vardınız ?Kizimi doktor randevusuna götürmeyen esi asil ben bosardim.
Ancak siz bosanmazsiniz bence. Bu evlilige ikinci cocuk yapilsa sasirmam.
İşte olan size olmuş geçen yıllara annenin sizlerin çektiği sıkıntıya..neler neler çekti babam hep her zaman ezdirdi
kimse annemi saymazdı niye annemi ezdiren babamdı
bizi de yoksayarlardı
babamın verdiği paralarla tatile de gittiler evde aldılar
ama babamı 1-2 gün evinde kalacak diye bize telefon açtılar gelin alın babanızı diye
Neden oyle bir kanaate vardınız ?
Acil birsey bence.. ayrica acil olmasina da gerek yok.. once cocugunu dusunmek zorundaHanım efendi evet küsmek zorunda cünkü hainlik yaptı bu bana eşine hatta eşimin ailesine dokundu zaten kendide konuşmak istemiyor ben sadece aynı ortamda bulunmasını istemiyorum.evet yağcı bize hırsızlık yapıp 1 sene sonra görüştüğümüzde hiçbirşey olmamış gibi yapıyorsa cırcır konusuyorsa bu yağcılık ve yüzsüzlüktür.eşimin aileside kabul etmiyordu elalem ne der diye kabullendi bunda eşim şayet konusursa onun ayıbı kendinede dokundu.sizce ben zor biriysem oyledir birşey diyemm.cocugumun randevusuda acil olan birsey deil sağlık ocagı kalça çıkıklıgı raporunu bekliyordu ve yapılmadı ona gidicektik dr unuzda gelin yaptırın gec kaldınız bile dediği icin acele ettim bu hafta dolu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?