- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
AnladimYok hyr eşim kutahyada doğdu ama aslen tuncelili.oraya 1 kere gitmiş cocukken
Bak ne güzel annende arkandaymis annen senii onlara köle olarak diye buyutmediYa işte kadın istediğini yaptırıyo ve kendi adımıza kararlar alıyo oyle dicrm bakalım.ailemden yana asla oyle değiller annem hep diyor yuvanın yıkılmasını istemem ama cok yıprandın cık gel ben arkanızdayım diyo hep.eşim icin ailesi o kdr kıymetliki ne derse desinler suskun kalıyordum eşimden çekintime.
Yanlis anlama da ben o babayi kapoya koyardim..yasli olsa bile.. parayi kime yedirdiyse gitsin onlar baksin ve kime deger verdiyse.. benim babam da bizim olani hep kumar da yedi annem sinunda bosandi.. simdi orda burda kaliyo.. calistigu yerde kaliyo calismazsa sokakda kaliyo.. zerre umrumda degilneler neler çekti babam hep her zaman ezdirdi
kimse annemi saymazdı niye annemi ezdiren babamdı
bizi de yoksayarlardı
babamın verdiği paralarla tatile de gittiler evde aldılar
ama babamı 1-2 gün evinde kalacak diye bize telefon açtılar gelin alın babanızı diye
Hyr ben eşimede diyorum zaten kimseyi suçlamıyorum sen bana sahip çıksan kimse bişey diyemez bana cunku senin beni sahiplendiğini bildiklerinden çekinirler diye ben eltimi veya kv demi suçlu bulmuyorum bunda küs oldugumu ve eşimin gitmesini istemediğimi ama bunda onlar suçlu eşim suçsuz demiyorum sadece kv demler gidicekti hastaneye eşimi arayıp sen git dedi yatıcakmış kendisi evde ona tav oldum.ben sadece bi sinirle hareket edersem cocugumun işlemlerini yapamam sabrediyorum ne zamanki pasaportu kimliği elimde ailemin yanına gidicem kendiside ailesiyle bizemi yerleşiyo annesinemi gidiyo kendi bilirCünkü yanlisi daha halen kv'de buluyorsunuz. Eltinizi felan düsünüyorsunuz.
Sorun esiniz ve sadece esiniz. Bu olayda haksiz ve üstelik bosanmak üzerine konusuyor ve evi terk ediyor.
Bu olayin üzerine bide ne yapayim diye düsünüyorsunuz. Ben olsam cocugu alip annemlere giderdim ve bosanmak isterdim. Bu adam asla degismez. Cocugunuza yazik oluyor, onu önemsemeyen bir baba ile büyümesi.
Yok yani oyle allah gostermesin sağlık sorunu falan değil kontrol olması gerek sadece kalça çıkıklığı kontrolü onunda bi süresi varmış geçirmemek lazımmış yani benim icin dediğiniz gibi acil niye benim işim ertelensin en sonunda taksi çağırıp gidicektimki kv de evimin onunde arıyo çay koy diye yine kaldı neyseki yarına kaptım randevuyu araya alırım artık dedi drumuz gidip halledicem işlerimiAcil birsey bence.. ayrica acil olmasina da gerek yok.. once cocugunu dusunmek zorunda
Annem deliye dönüyor ne biçim insanlar diye evet cok şükür her zamanki gibi arkamda işte pasaportu çıksın bebegimin gidicem bunlarda kalsınlar koyun koyuna yatsınlarBak ne güzel annende arkandaymis annen senii onlara köle olarak diye buyutmedi
Anneye veriyo kazancını evet ama evinede bakıyo o yönden hakkını yiyemem ama huyu karakteri düşman başına beni yıprattıYanlis anlama da ben o babayi kapoya koyardim..yasli olsa bile.. parayi kime yedirdiyse gitsin onlar baksin ve kime deger verdiyse.. benim babam da bizim olani hep kumar da yedi annem sinunda bosandi.. simdi orda burda kaliyo.. calistigu yerde kaliyo calismazsa sokakda kaliyo.. zerre umrumda degil
Canim suresi oldugu icin acil iste.. ya sonuc kotu cikarsa allah korusun dokor derse niye boyle gec kaldiniz sonucta erken teshis ve tedavi onemli iyi birseydir... kaldi ki sonuc iyi bile ciksa bu adam hicmi merak etmihor cocugum sonuclari nasil cikcak diye.. hic mi demiyor biran once sonuclari gosterelim de icimiz rahat etsin... bir ara benim cocugun ameliyat durumu vardi esim gece calismasina ragmen gunduz gelip bizi hastaneye gituruyor doktorun dedigini bizle beraber dinliyordu.. sadece en son gelemedi on da da sabahin korunde on defa arayip uyandirdi beni bir an once git durumu ogren banada haber ver aklim kalmasin dedi... o zamnlar esim sabah 8 de isten gelip birsey yemeden direk bizi hastaneye goturuyordu hastanede isimiz bitene kadar 11 oluyordu eve gel birseyler ye 1 de anca yatiyordu aksam da 6 da kalkip 7 de ise gidiyordu... 3 4 kere boyle oldu durumlar... icimiz rahat etsin diye 4 farkli cocuk cerrahina gittik.. 4. Doktor da ameliyat deyince karar verdik.. en son ameliyat gun aldik ama doktor ameliyata gerek yok dedi.. bezden kurtulunca tekrar gelin bakar karar veririz ameliyat gerekli mi degil mi diye.. bezden kurtulduktan sonra kacirma durumu olursa cocukta tekrar gitcez doktora.. makattaki sinirler kaslar kuvvetliyse hala ameliyat olmayacak kacirma olursa da bagirsak egitimi vercez cocuga doktordan ogrenipYok yani oyle allah gostermesin sağlık sorunu falan değil kontrol olması gerek sadece kalça çıkıklığı kontrolü onunda bi süresi varmış geçirmemek lazımmış yani benim icin dediğiniz gibi acil niye benim işim ertelensin en sonunda taksi çağırıp gidicektimki kv de evimin onunde arıyo çay koy diye yine kaldı neyseki yarına kaptım randevuyu araya alırım artık dedi drumuz gidip halledicem işlerimi
Ben diger arkadas icin yazdim bunu... onun da babasi parayi hep kardeslerine anne babasina yedirmisAnneye veriyo kazancını evet ama evinede bakıyo o yönden hakkını yiyemem ama huyu karakteri düşman başına beni yıprattı
Cok geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah..ne guzel ne kadar şanslısınız eşiniz yönünden işte bende eşimden bunu bekliyorum her babanın davranması gerektiği gibi yaa allah bize aratmamış bi evlat sahibi olmuşuz şükür et bağlı ol ailene olduğun gibi ne arayıp ne sordu dün oğleden beri eve de gelmedi gece büyük ihtimal bu gecede gelmez benim yapmam gereken hareketleri o yapıyor :)) kocam evden kaçtı :)) düştüğüm hallere yaaCanim suresi oldugu icin acil iste.. ya sonuc kotu cikarsa allah korusun dokor derse niye boyle gec kaldiniz sonucta erken teshis ve tedavi onemli iyi birseydir... kaldi ki sonuc iyi bile ciksa bu adam hicmi merak etmihor cocugum sonuclari nasil cikcak diye.. hic mi demiyor biran once sonuclari gosterelim de icimiz rahat etsin... bir ara benim cocugun ameliyat durumu vardi esim gece calismasina ragmen gunduz gelip bizi hastaneye gituruyor doktorun dedigini bizle beraber dinliyordu.. sadece en son gelemedi on da da sabahin korunde on defa arayip uyandirdi beni bir an once git durumu ogren banada haber ver aklim kalmasin dedi... o zamnlar esim sabah 8 de isten gelip birsey yemeden direk bizi hastaneye goturuyordu hastanede isimiz bitene kadar 11 oluyordu eve gel birseyler ye 1 de anca yatiyordu aksam da 6 da kalkip 7 de ise gidiyordu... 3 4 kere boyle oldu durumlar... icimiz rahat etsin diye 4 farkli cocuk cerrahina gittik.. 4. Doktor da ameliyat deyince karar verdik.. en son ameliyat gun aldik ama doktor ameliyata gerek yok dedi.. bezden kurtulunca tekrar gelin bakar karar veririz ameliyat gerekli mi degil mi diye.. bezden kurtulduktan sonra kacirma durumu olursa cocukta tekrar gitcez doktora.. makattaki sinirler kaslar kuvvetliyse hala ameliyat olmayacak kacirma olursa da bagirsak egitimi vercez cocuga doktordan ogrenip
Benim eşim annesi tarafından aşırı sevgiye boğulmuş biri ne istediyse olmuş aşırıı bağlılık varBöyle tipler genelde ailenin en sevgi görmemiş kişisi oluyor genelde.
İnş cnm kurtul Bian onceAnnem deliye dönüyor ne biçim insanlar diye evet cok şükür her zamanki gibi arkamda işte pasaportu çıksın bebegimin gidicem bunlarda kalsınlar koyun koyuna yatsınlar
Kendi cocuklarına bağlı ama ne guzel ben eşim icin ailesine bağlı olmasın demiyorum ama bize de eş ve evlat değerini versin annenize üzüldüm bir kadının eşi tarafından guzel söz duymanası kotüErkekler kaça ayrılıyor?
Aileci,aileci olmayan,cocuguna düşkün,düşkün olmayan,dışarıya bağlı.
Benim babam asla annesine düşkün degil,aramaz bile.Anneme de düşkün degil,aman canim karıcim demez annemin hic söz hakki yoktur mesela.
Senelerce disarlarda gezdi,yedi icti,yedirdi,alkol sofralari vs borc bataginda suan.
Ama ben ve kizkardesime aşırı tutkun. Bizim icin ölür..öldürür o derece. Anneme karşı bile bizi savunur hep. Annem de ona savunma mudahale etme sen sus derdi babam anneme bağırırdı.
Bu da cocukcu baba herhalde.
23 yasında eşim canım evet kv demde hiç birşey demiyor güya aramızı yapıyor ama alttan alttan iğneliyor.demekki cocugundan daha önemli şeyler varmış allaha havale ediyorum onu sevgimi haketmiyorCanim esin kac yasında kaynanana sok oldum araniz bozulunca hoşuna gitmiş,senin kaynanan adam olsa "Oglum napıyorsun duzgun konus karınla ,cocugun bak rahatsiz siz gidin hastaneye benide gecerken birakirsiniz eve falan der"
Kadin tam bir yamyam munasebetsiz
Ama esin malesef tek suçlu çocuğu ve daha bebek yani nasik boyle vurdumduymaz
benimki 19 yıldır annesinin ekseninden çıkamadıBaştan belli etseydi ahhh keşkee inanın oyle çıkmazdayımki dedimki geçer değişir ama 1 buçuk yıl oldu artık yeter yuvana odaklan anneside tutturmuş oğlumun üzerine cok gitme bak dışarıya gözü kayar rahatını bozma diyor oda bi alem
Siz peki ne yaptınız ?benimki 19 yıldır annesinin ekseninden çıkamadı
yani değişmez bekleme
ya tavrını şimdiden herşeyi göze alarak koy yada sonsuza dek enerjini sömürsünler net!!!!!!!
Siz peki ne yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?