Eşimin ailesine gittigim zaman kahvaltıyı ben hazırlayıp ,bayram temizligini ben yapacakmışım gelin oldugum için !

Ben önce kendi evimi evirip cevireyim size sıra gelirse bakarız deyin,hadi ufak tefek seyleri tamam herkes yapar belki el birliğiyle, ama böyle her şeyi sizden beklemek çok saçma,az yesinler de bir uşak tutsunlar eşiniz de hakli buluyorsa buyursun kendi yapsın

Oğullarından beklesinler deyin

Allah aşkınıza kaçın uzak durun lütfen ,siz saçınızıda süpürge etseniz yaranamazsınız kayınvalidenize .Yakında sizden mesleğinizi bırakmanızı isteyip aynı evde oturmaya kadar zorlarlar . Eşinizle ciddi konuşun araya mesafe koyun lütfen yoksa eşinizle aranız bozulur bu konu yüzünden boşanma aşamasına bile gelirsiniz

Ben olsam seni bırakmam yani eşim olsan , içimden derim ki bir hamile bırakayım ayrılmasın ondan sonra eziyetime en yüksek yerinden devam edeyim derim

Kalmadı artık eski usul gelenekler. Hafta içi çalış sonra gel hafta sonu onlara çalış. Full artık full hep iş başında tam otomatik makina. Eşiniz iki haftalığına çekip çevirsin her iki evi o zaman bakalım kime hak veriyor. Kahvaltı akşam yemrgi 10 dk da yeniyor. Ama hazırlaması pisirmesi bulaşığı 10 dk sürmüyor malesef.

Bana şimdi annen sana bir şey ogretmemis diyor eşimde hiç cevap vermiyor ben de sen de oğluna ogretmemissin dedim eşim sadece susuyor
Sizin ananız size çok öğretmiş de ondan gelinden bekliyorsunuz. Herkes dönsün kendi anasını eleştirsin desene. Benim annemi falan işin içine katacak dilini keserim onun. Kayınpeder kimmiş ? Her hafta sonu falan gitmeyin.

Çok gençlermiş ya ne alaka. Ben olsam gitmem. 50 yaşında insanlara hizmet etmek için evlenmedim de eşine… Ben de 75-80 falanlarsa haftada bir gün dinlenmek isteyebilirler, eve temizlikçi bulun onbeş günde bir diyecektim. Ama şu durumda gerek bile yok

Bana şimdi annen sana bir şey ogretmemis diyor eşimde hiç cevap vermiyor ben de sen de oğluna ogretmemissin dedim eşim sadece susuyor
Bana böyle diyen kayınailesine b.kumu paket yapıp yollarım. Ne güzel iş hem beğenme hem iş bekle

Gelin=hizmetçi değildir.
Madem sizden utanmadan sikilmadan bunu bekliyorlar siz de acikca sikilmadan bu beklentilerini karsilamanizin soz konusu olmayacagini soyleyin.
Insanlar terbiyesizlik yaparken utanmiyorsa siz onlarin terbiyesizligini yuzlerine vururken hic utanmayin.

Annem bana hicbir sey ogretmediyse bile kimseye eseklik yapmak icin buyutmedi. Az yiyin de kendinize hizmetci tutun. Bir daha da annemin adini agzina alirsan cok farkli konuşurum diyin.
Siz neden hala oraya gidiyorsunuz ki? Restinizi cekin. Hem annenize hem size dil uzatilan yerde ne isiniz var. Cikarin bi küslük kurtulun.
Hem islerini gorduruyorlar hem ceneleri durmuyor.

Ben bu kv temizlik işlerinin içten geliniyorsa yapılması taraftarıyım diğer türlü gelin diye hizmetçi değilsiniz. Abartmasınlar.

Kızlar bu arada ben de oğlunu geliştirememişsin dedim ben yapacagimi yapıyorum zaten dedim
Kusura bakmayın ama kendinizi ifada ederken buradaki gibi yazıyorsanız evet, onların sizi anlamaması, yüklenmesi normal. Yahu bi Bakın size sorulan sorular, yapılan yorumlara, bir de sizin cevaplarınıza bakın. Ağzınızı açtığınız için şükredeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…