- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Azda olsa yapabildiğiniz kadar yapıverin.Önceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Öncesinde çekişmeli açıp anlaşmalıya çevirebilirsiniz.1 yıl olacak çünkü
Yaptım daha fazla bekliyorlar bugün mesela biz benim ailemin yanından geldik zar zor bir sofra sonra çay koy dedi eşim .Annesi dedi muhtemelen biz yoldan geldik böylelerAzda olsa yapabildiğiniz kadar yapıverin.
Bizim toplum kuşları yanlış gözlemlemiş, kuş dünyasında yuvayı erkekler yapıyor.E bizde yuvayı dişi kuş yapar, erkek de evin direğidir. Ne oldu kadınlar yuva yapacak ayağına bir sürü hizmeti kendilerine görev edindiler, erkekler de yuvanın direği işte öyle dikiliyorlar başka bir şey yok. Evde bir direk olsun diye bu kadar hizmet ve çile
Sabah kahvaltısını gittiğimde erken kalkıp ben hazırlayacakmışımAzda olsa yapabildiğiniz kadar yapıverin.
Çalışmadığım halde kendi evimi zor temizlerim başkasının evine yapabildiğim kadar.Yaptım daha fazla bekliyorlar bugün mesela biz benim ailemin yanından geldik zar zor bir sofra sonra çay koy dedi eşim .Annesi dedi muhtemelen biz yoldan geldik böyleler
Neden yapıyorsunuz ki?Yarın tekrar hamilelik testi yapıcam
Siz de yani:)Çalışmadığım halde kendi evimi zor temizlerim başkasının evine yapabildiğim kadar.
Başkasının evinde niye yapsın işteÇalışmadığım halde kendi evimi zor temizlerim başkasının evine yapabildiğim kadar.
Bastan beri çünkü eşim üzdüğü için olabilir miNeden yapıyorsunuz ki?
Baştan beri aklınızda ayrılmak var. Hukuk kısmını öğrenip korunma kısmını öğrenmeyi es mi geçtiniz?
anladığım kadarıyla onların tavırları net yani hem eş hem de anne babasının... bence hepsinin bugüne kadarki davranışlarını gözden geçirin, çocuk konusunda korunun tedbir alın ve net bir karar verin. daha gençsiniz ve yolun başındasınız. bugünkü tavrınız geleceğinizi belirler.Yaptım daha fazla bekliyorlar bugün mesela biz benim ailemin yanından geldik zar zor bir sofra sonra çay koy dedi eşim .Annesi dedi muhtemelen biz yoldan geldik böyleler
Gitme otur evinde seni bunun icin bosayacak adam bırak bosasin.Şimdi yine laf sokuyor ben de cevap verdim yapacağımı yapıyorum diye. Yapıyorsan sorun yok dedi uzatıyor annen seni el bebek büyütmüş diye.
Ben onu bosayacamGitme otur evinde seni bunun icin bosayacak adam bırak bosasin.
Baştan beri eşiniz üzdüğü için yapıyorsunuz tamam ee siz yapınca üzülmeyi bırakıyor musunuz?Bastan beri çünkü eşim üzdüğü için olabilir mi
Umarım hamile kalmadan boşarsınız lütfen korunma yöntemlerini de araştırın hemen Kasıma daha çok varBen onu bosayacam
Allah yardımcın olsunBen onu bosayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?