Eşimin ailesine gittigim zaman kahvaltıyı ben hazırlayıp ,bayram temizligini ben yapacakmışım gelin oldugum için !

Azda olsa yapabildiğiniz kadar yapıverin.

Bizim toplum kuşları yanlış gözlemlemiş, kuş dünyasında yuvayı erkekler yapıyor.

Yetmiyor yaptığı yuvada mutlu edeceğini göstermek için dans ediyor

Bizdeyse erkek yayılıp yatıyor, kadın eşini ve ailesini memnun etsin diye bekleniyor, kuşlar kadar olamıyoruz.

Yaptım daha fazla bekliyorlar bugün mesela biz benim ailemin yanından geldik zar zor bir sofra sonra çay koy dedi eşim .Annesi dedi muhtemelen biz yoldan geldik böyleler
anladığım kadarıyla onların tavırları net yani hem eş hem de anne babasının... bence hepsinin bugüne kadarki davranışlarını gözden geçirin, çocuk konusunda korunun tedbir alın ve net bir karar verin. daha gençsiniz ve yolun başındasınız. bugünkü tavrınız geleceğinizi belirler.
sizi doğrudan hizmet etmesi gereken kişi olarak görüyorlar, bu çok açık. sadece ailesi olsa daha kolaydı ama eş de aynı olunca zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…