Eşimin ailesine gittigim zaman kahvaltıyı ben hazırlayıp ,bayram temizligini ben yapacakmışım gelin oldugum için !

Ben konuyu anlayamadım da; hamile, bebeği düşürmek için hap içecek sandım.
Yok yarın test yapacakmış hamile miyim acaba diye.
Ama hapla korunan birinin hamile kalması çok çok düşük olasılık.
Burda çok okuyoruz korunduğum halde hamile kaldım diyen ama korunurken bir şeyleri eksik yapıyorlar diye düşünüyorum ben.

Haklısınız. Korunma dedikleri genelde geri çekilme oluyor o da korunma değil işte.

• 10 sayfa sürekli benzer şeyler

• 14 Nisan 2023Konu Sahibi H Hayallerdeyim
  • Kızlar iyi akşamlar iftar yaptık çay koyuyorduk eşimin ailesi eşimde burda çay koyacaktım kendimle ve eşime .caycinin altı da su damlatıyor biraz dedi onu niye orda koyuyorsun su damlatiyor azarlayarak. Tepside koysana dedi ben de o zaman kendin koy dedim niye azarliyorsun dedim .sonra açıklama bile yapmadı .bana bakıp duruyor. Bu kişiye ne yapacam bilmiyorum

Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Ben de bağırdım o da kızdı sus lan gebertirim seni dedi .sonra bütün işi sen yapsan eline mi yapışır ölür müsun dedi. Böyle kavga ettik ben de annemi ararım yarın bilet alicam geliyorum dedi Annem de sordu anlattım bayramdan sonra gel kızım istersen dedi şimdi eş kişisi barismak istiyor bitti...​

1. Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

O yüzden gitmeye karar verdim özür diledi ama faydası yok

Of bi bitmediler
Gitmeyi keserim net

Sen kayınpeder ve kayınvalidemin evinin değil kendi evinin kadınısın. Onlara karşı bu şekilde bir sorumluluk yüklenmene gerek yok. Bir hastalık durumunda bakıma muhtaç olurlar, bakarsın bunu anlarım ama bazı ebeveynler sanki oğullarına eş değil kendilerine hizmetçi arıyor. Geri adım atma, yaptıkları terbiyesizlik.

hiç o yorumu okumadan kk tecrübemle kesin bu da hamileyim dicek dedim ki sürpriz yarın test yapıcam yorumunu gördüm

Bilemedim hep öyle duyuyorum
Ben de burda çok görüyorum prezervatifle korunuyorduk oldu diyen mesela. Büyük ihtimalle son dakika takıyorlar ve korunduk diyorlar bence.
Ya da doğum kontrol hapı ile korunuyorduk oldu diyen var orda da günleri karıştırıyorlar ya da içmeyi unutuyorlar vs.
Spiral yukarıda saydıklarıma göre daha riskli bence öyle de hamile kaldık diyen var mesela.
Korunarak da hamile kalırsın oran çok çok çok düşük olsa da ama burdaki oran o düşüklüğü bile geçti.
Bence korunma konusunda sıkıntılarımız var en azından ilk çocuk konusunda.
Belki rahatlıktan da gelen bir şey.
Sonrasında veya 2.den sonra araştırarak veya yaşayarak öğrenip önlemini daha iyi alıyor herkes.

onlarinda dediyi gibi siz gelinlerisiniz yani ogullarinin hayat arkadasisinz, evin islerinden temizliyinden yemeyinden sorumlu kisi deyilsiniz. Temizlik ihtiyaclari icin birini tutsunlar yemeklerinide kavinvalideniz yapsin esi hastaysa. Esiniz birdaha sizden yapmanizi istediyinde kalk kendin yap sen varken bana düsmez diyin. Esiniz sizin ailenize gittiyinde temizlik yapip yemek sofra hazirliyormu? Yapmiyorsa sizde ona söyleyin sen evin damadisin kalk yap sana düser diyin.

Kayınpeder hasta ama dili pabuç gibi.
Eşiniz karısını ezdirecek kadar pısırık. Kendi kıçını kaldırıp kahvaltıyı o hazırlayacağına sizden bekliyor birde.
Peki siz bunun için mi okudunuz? Yarın yanınıza yerleşeceğiz derlerse ne yapacaksınız?
Eşinizin bu terbiyesizliğine ne tepki verdiniz? Bence yaptığınız işleri bile bırakın derim.

O da kondom kullanıyor
Bir şey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…