- 9 Aralık 2009
- 17.206
- 54.924
- 1.123
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Doğum kontrol hapı büyük ihtimalle.Ne hapı??
Bu üye öğretmense benim de olimpiyatlarda madalyam varBen onu bosayacam
Doğum kontrol hapı büyük ihtimalle.
Hamile kalma oranı çok çok çok düşük o zaman.
Yeter ki günü gününe içsin
Yok yarın test yapacakmış hamile miyim acaba diye.Ben konuyu anlayamadım da; hamile, bebeği düşürmek için hap içecek sandım.
Nasıl tam korumaz ya %99 küsür koruyor işte.Hapa güvenme korunma hapi tam korumaz bence
Yok yarın test yapacakmış hamile miyim acaba diye.
Ama hapla korunan birinin hamile kalması çok çok düşük olasılık.
Burda çok okuyoruz korunduğum halde hamile kaldım diyen ama korunurken bir şeyleri eksik yapıyorlar diye düşünüyorum ben.
Of bi bitmedilerÖnceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Kaynana da mı hasta anlamadım kiSabah kahvaltısını gittiğimde erken kalkıp ben hazırlayacakmışım
Bilemedim hep öyle duyuyorumNasıl tam korumaz ya %99 küsür koruyor işte.
Gününü karıştırmamak önemli.
Onun için de zaten boş güne bile çare bulmuşlar haplarda.
hiççç şaşırmadım bu habere nedenseYarın tekrar hamilelik testi yapıcam
hiç o yorumu okumadan kk tecrübemle kesin bu da hamileyim dicek dedim ki sürpriz yarın test yapıcam yorumunu gördümYok yarın test yapacakmış hamile miyim acaba diye.
Ama hapla korunan birinin hamile kalması çok çok düşük olasılık.
Burda çok okuyoruz korunduğum halde hamile kaldım diyen ama korunurken bir şeyleri eksik yapıyorlar diye düşünüyorum ben.
Ben de burda çok görüyorum prezervatifle korunuyorduk oldu diyen mesela. Büyük ihtimalle son dakika takıyorlar ve korunduk diyorlar bence.Bilemedim hep öyle duyuyorum
Bir şey demediKayınpeder hasta ama dili pabuç gibi.
Eşiniz karısını ezdirecek kadar pısırık. Kendi kıçını kaldırıp kahvaltıyı o hazırlayacağına sizden bekliyor birde.
Peki siz bunun için mi okudunuz? Yarın yanınıza yerleşeceğiz derlerse ne yapacaksınız?
Eşinizin bu terbiyesizliğine ne tepki verdiniz? Bence yaptığınız işleri bile bırakın derim.
51 kaynana 53 kayınbabaH Hayallerdeyim bu arada merak ettim kayınpeder ve kayınvalide kaç yaşındalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?