- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Hem parani, hem emegini, hem vucudunu sömürüyorlar. Ne yapmak istedigin senin kararin ama hic de kucumsenecek seyler degil bunlar.Ben artık ayrılmak istiyorum yani
Terbiyesize bak sen ... Sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsin bu aileye ve kocana...lütfen iş yapmayı bırak .Şimdi yine laf sokuyor ben de cevap verdim yapacağımı yapıyorum diye. Yapıyorsan sorun yok dedi uzatıyor annen seni el bebek büyütmüş diye.
Boşan...Kızlar ben ne yapayım eşim sen büyütüyorsun diyor
Küçük şeyse kendi yapsın ya, küçük sonuçta elin kızına ağız eğmeye değer mi?Kızlar ben ne yapayım eşim sen büyütüyorsun diyor
Yani her hafta sonu gitmek çok anlamsız o ayrı ama bana yapacaksın edeceksin tarzı konuşan birine içimden gelen işi dahi yapmam . Yapacağım tuttuysa sırf o muameleden ötürü bilenirim sanırım. Ama size yapmayın da diyemem. İnsan bazen hasta karşısında vicdana da gelebiliyor..Önceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Eşini anasının evine gönder sonra da davanı aç çatır çatır boşa bu hanzoyu...İlk evi ayırmayı düşünüyorum
Valla inşallah gitmezsiniz, bana baya dert oldu bu kp ile oğlu baya kuruldum ben bunlaraGitmicem artık
Oysa dünyanın en garanti korunma yöntemi olan geri çekilme ile korunuyorlardı nasıl olur ya böyle bişeyAdliye yolunda hamile olduğunuzu öğreneceksiniz diye bir his var içimde neyse.
Adamlara bak resmen hizmetçi almışlar kadını, hem çalışıp para getirsin hem de taaaa eski zamanlardaki köy kızları gibi sesi çıkmasın kölelik yapsın, böyle insanlara bizim kızlarımız tekmeyi koysa bu toplum erkekleri ve aileleri düzelmek zorunda kalacak, ama kızlarımız buna izin vermiyor kocasız kalmaktan çok korkuyorlar ...Valla inşallah gitmezsiniz, bana baya dert oldu bu kp ile oğlu baya kuruldum ben bunlara
Bir de mutlaka hapla spiralle korunulur ona ragmen mucizesu bebek dünyaya gelirAdliye yolunda hamile olduğunuzu öğreneceksiniz diye bir his var içimde neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?