Eşimin ailesine gittigim zaman kahvaltıyı ben hazırlayıp ,bayram temizligini ben yapacakmışım gelin oldugum için !

Yok artık daha neler ozguvene bak, dışarıda calistir, evde çalıştır, pişkin pişkin ne var yapsan de, birde ailesine hizmet ettir akla bak kapasiteye bak beklentiye bak
Siz hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz ya, bunları dinlemek bile kendime hakarettir höst diyemiyormusunuz?
İlla bir iş olacaksa gidin anne babanızla yaşayın bari yillarin emeği var annenize faydanız olsun

Şimdi yine laf sokuyor ben de cevap verdim yapacağımı yapıyorum diye. Yapıyorsan sorun yok dedi uzatıyor annen seni el bebek büyütmüş diye.
Terbiyesize bak sen ... Sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsin bu aileye ve kocana...lütfen iş yapmayı bırak .

Yani her hafta sonu gitmek çok anlamsız o ayrı ama bana yapacaksın edeceksin tarzı konuşan birine içimden gelen işi dahi yapmam . Yapacağım tuttuysa sırf o muameleden ötürü bilenirim sanırım. Ama size yapmayın da diyemem. İnsan bazen hasta karşısında vicdana da gelebiliyor..

Evin sahibi/sahibesi kimse o çeker cevirir sen ne alaka ? Ben bu bayram kayınvalidemin migreni tuttu acillik oldu diye pek samimi olmamama pek sevmiyor olmama rağmen mutfagına girdim yemegini yaptim misafirini ağırladım halden anlarım çünkü yapabilecek durumda değildi yaptım ama mecbur tutulsam asla yapmazdım insan içinden geleni yapar mecbur tutulduğunu değil.Bence sen de mecbur tutulduğun icin istemiyorsun esin neden benim esim calısıyor her yere bölünemez demiyor ?

Valla inşallah gitmezsiniz, bana baya dert oldu bu kp ile oğlu baya kuruldum ben bunlara
Adamlara bak resmen hizmetçi almışlar kadını, hem çalışıp para getirsin hem de taaaa eski zamanlardaki köy kızları gibi sesi çıkmasın kölelik yapsın, böyle insanlara bizim kızlarımız tekmeyi koysa bu toplum erkekleri ve aileleri düzelmek zorunda kalacak, ama kızlarımız buna izin vermiyor kocasız kalmaktan çok korkuyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…