Eşimin ailesine gittigim zaman kahvaltıyı ben hazırlayıp ,bayram temizligini ben yapacakmışım gelin oldugum için !

E bizde yuvayı dişi kuş yapar, erkek de evin direğidir. Ne oldu kadınlar yuva yapacak ayağına bir sürü hizmeti kendilerine görev edindiler, erkekler de yuvanın direği işte öyle dikiliyorlar başka bir şey yok. Evde bir direk olsun diye bu kadar hizmet ve çile

Ayrı ev tutup kasımı beklesem anlaşmalı olarak ayrılsam
Kasımı niye bekliyorsun onu anlamadım, anlaşmalı da boşanamazsın salmazlar seni. Hem kendi evinde hem kp evinde hizmet ediyorsun üstüne bide çalışıp para da getiriyorsun. Kocan bir iki yalvarıp seni onlar için önemliymişsin gibi hissettirip barıştıracak. Önemlisin gerçi bu kadar işi başka kim yapar. Kaç kızım kaç bunlar sende ilik bile bırakmazlar

Şimdi yine laf sokuyor ben de cevap verdim yapacağımı yapıyorum diye. Yapıyorsan sorun yok dedi uzatıyor annen seni el bebek büyütmüş diye.
Aynen öyle prenses gibiyim deseydiniz? Bu kaçıncı öğretmen konusu ya öğretmen arkadaşlar niye böyle çoğunlukta

Konu sahibi kendini kandırıyor, yazdığım hicbir şeye de cevap vermiyor, konu sahibi bu pısırık halle daha çok ezilir...

konu sahibinin diğer konusunu da okudum. en başta eşiyle de zaten ev sorumluluğu, ortak yaşam konularında ciddi sorunu var öyle anladım.
bence de açık ve kararlı olmalı. ama anlattıklarımız, tavrımız karşıdakinin anladığı kadardır. eşi de ailesi de bu konuda kapalı insanlarsa işi zor. aynen öyle çilesi bitmez.

ya çok ezik meslektaşlarımız olan kadınlar buna kanaat getirdim artık ama sebebini anlamıyorum bir türlü

Haklısınız

ve en acısı bu vizyonsuzlukla çocuk yetiştiriyorlar

Valla siz iyi niyetlisiniz bile ben kesinlikle birsey yapmazdım yapmiyorum da herkes kendi evinin işini kendisi yapsın gelin diye iş yapmak zorunda olmak ne alaka herkesin kendi evladı yapsın madem kendi oğulları yapsın kimse kimsenin annesine babasına hizmet etmek zorunda değil bence

Çünkü çekişmeliyse uğraşmak istemiyorum

Bir de mutlaka hapla spiralle korunulur ona ragmen mucizesu bebek dünyaya gelir gerci ben bu konuda kınamamaya tövbeliyim neyse sustum

Konu dışı ama pre.. + tıbbi olarak doğal yol ile imkansız 2 örnek biliyorum bazen geleceği varsa geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…