eşimin ailesine ısınamıyorum

benim kp ve kv nin de durumları yoktu.onların takacakları bilezikleri bile biz aldık. ev esyalarını her seyi biz yaptık. babamlar yardımcı oldular sagolsunlar. bizimkilerin durumu daha iyi acıkcası.

ama böyle olması daha iyi, kimse tek laf edemiyo

ben bide ailedeki ilk okuyan gelinim onlarda

bende bi de kv 30gr bilezigi varmıs onu vermiş bizim salak da borc almıs güya, ya 1 bilezik bari hediye etsin.
uygun olunca 30 gr bilezik yapıp vercez şaka gibi..

bak yine tepemin tası attı ya :/

• peygamberimize Emin derlerdi..neden biliyor musunuz? cunku herkes ondan emindi..o kadar guvenilirdi...konu sahibi icin olay 5 bilezik degil hanfendi olay burda soz verip yapmamalari...
Ben konuyu cok iyi anladim okudum merak etme sayin umutsuz ev hanimihanfendinin kendisi peygamberimize getirdi konuyu. Ben de belki soz verdikleri man durumlari vardi sonra sartlar uygun olmadi ne biliyosunuz dedim ki zaten telafi etmeye calismis konu sahibinin kv si. Bukadar fesatca yaklasmamak gerekir olaya mehirin bile bi siniri var ne mal duskunu hatunlar varda agzim acik okuyorum bu konulari ya

ben de turk geleneklerinde buyudum. Bize hic su kadar altin istenir bunu is sunu iste denmedi. Oku herseyini kendin yap kimseye muhtac olma dendi. Ben mesajinizi alintilarken bu kadar fesatca dusundugunuzu tahmin edemedim pardon. Dini kendinize gore yorumluyorsunuz peygamberimiz kizlarina yapardi bilmem ne diye. Ben size kaynak gostermek isterdim ama yasak malesef burada. Banlanmak istemiyorum sizin yuzunuzden.

hahaha ev kadini derken guzel diziydi, yayindan kalkinca uzulmustum...

sana kendimi ispatlayacak degilim asla..ev kadini degilim, umutsuz hic degilim Allaha sukur..

surekli peygamberimizden actigin icin konuyu sana ayni dilden konustum...hosuna gitmedi mi yoksa?

sen nerden biliyorsun durumun boyle oldugunu? sartlarinin olmadigini? o zaman soz vermeyecek..eger bir soz varsa ortada mecburen yapilacak...insan borc harc bulur yapar anladiniz mi? sizler ilerde cocuklariniza yapmazsiniz olur biter. söz bu, boru degil.

kaldiki atla deve vermeyeceklerdi kiza..1 tane taksalardi bari, o da olmazmiydi? ne kadar bos konusuyorsunuz ya? valla senin o Turk kulturu dedigin sey yok Turk kulturunde..aileler uzerine duseni yapmali..avrupada oluyor o dedigin sey..kendin pisir kendin ye..kaldiki insan hediye olarak verir 2 bilezigi ha birine gore 5 tir bu digerine gore 3..kiz mihir istesede onuda vermezlerdi herhalde.

adam sozunu tutmamis mal duskunu diyorsun burda bizlere..konunun inceligini kacirmissin okurken bana kalirsa...tekrar oku istersen.

Zoraki gulme dalga geciyorum susu vermek icin ugrasiyosun cok komik gorunuyorsun. Milletin avukatisin galiba sen isine gucun yok mille salca oluyosun. Peygamberimizle ilgili konuyu hanfendi acti bende cevabini verdim sana noluyo ?? Ne kadar kotu niyetlisin adam tutmamistir ya da tutamamistir neden konu sahibini daha cok dolduruyosun esinin ailesine karsi? Ne kadar ayip ya

evet canim ben kotu niyetliyim sende kanatsiz melek

beni anlayan biri daha çıktı , Teşekkürler

Teşekkür ederim. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin .ben hediyemi Allahtan bekliyorum O biliyor zaten kimsenin malinda hiçbir zaman gözüm olmadigini

Müslüman yalanda söylemez gelin olacak kıza bilezik takacağız demişler takmamışlar , kim olsa alınır , söz verdim madem öyle takacaksın , zaten aileler bol bol çocuk doğururlar büyüdüğünde hiç bir masrafı karşılayamaz tersine çocuklar anneye babaya bakar , birde anneye babaya minnet duyarlar , çoğuda zaten asgari ücterli olur eğitim seviyesi desen düşük olur fakir babanın fakir evladı çark böyle nesilden nesile devam eder insan çokluğu ama karın tokluğuna maksat zengin daha çok zengin olsun fakir sayesinde

Siz neden veriyorsunuz ki iki bileziği taksınlar diye? Madem utanıp zor duruma düşeceklerdi alsalarmiş bütçelerine göre birşey. Bindalli al dedilerse alsaydınız bindallıyı,belki almak durumunda kalırlardı takı, siz kendinizce iyi birşey yaptınız belki ama bunu yapıp üzerine bana takmadılar demek yanlış kusura bakmayın.
Boşverin bu saatten sonra olan olmuş,kendinizi doldurmayın. Eşinizle bir sorun yoksa mutlu olmaya bakın,aileylede mesafeli ,saygı çerçevesinde yürütürsünüz ilişkinizi.

Amma da gidilmiş konu sahibinin üzerine,şaşırtıcı..
Zira ben altın hiç istemedim şunu bile kendim aldım,bunu babam yaptı beklentim olmadı diyen her 10 kadından 9 u eşiyle ilk ciddi kavgasında "zaten ailesi bana hiç bişey almadı, şunu bile yapmadılar,takmadılar vs." diye burada ya da bir başka yerde içinde kalanı söylemiyor mu?
Bir garip durumlar bunlar..

Ağzına sağlıkkk

saçmalamanın son noktasında olduğun için dayanamayıp cevap veriyor insanlar.. fesatlıkta senden ibaret zaten.. nickini gördükçe aklıma fesatlıktan başka bir şey gelemez artık..

sen git kendin yap her şeyini.. evlatlarına da onu öğret.. ha dinimizde mihir de var ama sen isteme ok..

ben çoğu arkadaşa katılmıyorum size hak verdim gerekten ısınamamakta haklısınız. benim kv benim düğünümde yok yok dedi diğer gelinine 12 tane bilezik taktı. bunun değerle alakası var hemde çok var.

Allah allah senden farki dusunen sacmalamis mi oluyor saygisiz. Begenmediysen engelle de gorme nickimi falan. Hee ben yavrumu bi asalak gibi yetistirmiycem fesatim bu yuzden yav he he.

Allah allah senden farki dusunen sacmalamis mi oluyor saygisiz. Begenmediysen engelle de gorme nickimi falan. Hee ben yavrumu bi asalak gibi yetistirmiycem fesatim bu yuzden yav he he.
Pardon da evlenirken bi destek görmek istemek bi bilezik istemek neden asalaklık olsun ilginç yorumlar yapıyosunuz aynı fikirde olmasanız da bizim gibi düşünenlere gizli saldırıda bulunuyosunuz çok ayıp!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…