- 20 Ağustos 2013
- 64
- 11
- 8
- Konu Sahibi sarenaz110
-
aaaa buraya yazdıgınız bu konuyu mu okudu yanıııEşim yazdığım herseyi okumuş, baya bi tartıştık . Aramız hala kötü .mesajlariniza cevap yazamıyorum kusura bakmayın , yardımcı olanlara teşekkür ederim. Ben yazılanları okumaya devam ediyorum
Aynen bilmesi bi bakıma iyi oldu bir bakıma da çok kötü . Bu olayı biliyordu ama bu zamana kadar hala unutamadigima şaşırdı kızdı . çok kötü oldu aramızaaaa buraya yazdıgınız bu konuyu mu okudu yanııı
kotu olmus ama olsun bılsın ıste yalan mı sankı yazdıklarınız
ama tartısmanıza uzuldum
ne var cok kötü olacak unutmayabilirsinizAynen bilmesi bi bakıma iyi oldu bir bakıma da çok kötü . Bu olayı biliyordu ama bu zamana kadar hala unutamadigima şaşırdı kızdı . çok kötü oldu aramız
Evet unutamadim ama beni anlamadı, buraya yazmama da baya bi kızdı dediğin gibine var cok kötü olacak unutmayabilirsiniz
bence o sizin buraya yazdığınıza kızmıstır
yoksa ailesinin birşey yapmadıgını değiştirmiyor bu durum
buraya yazmanızı yedırememıstır
Allah allah bak sen demekki her evli insan böyle düsünüyor... her evlenen ailesinden bekliyobir seyleri yani.. bakin ben cevremde goruyorum yuvasini disiyle tirnagiyla yapan insanlari giptayla bakiyorum onlara. Bir de ailesini yasli basli insanlari isi gucu oldugu halde asalak gibi somurenleri de goruyorum. Balik bastan kokar kendinizden farkli acidan bakan insan toz pembe dusunuyor zaten komiksiniz :) İKİNCİSİ: bastan soz vermis olabilirler. Sonradan durumlar elvermemistir. Ya da vazgecmislerdir. Buna guvenip evlilik karari alinmaz ki evlenilmez yani. Evet canim calisirim savasirim yeter ki kocam yanimda olsun her seyi yaparim bunun adi toz pembe gozlukle dolasmak degildir azimdir bilmem anlatabildim mi
Ben yapmasin demiyorum yapmak isterse yapar ama benim gelin olarak bi beklentiye girmem dogru degil bu benim gorusum. Yaparlarsa kabulum ama neden yapmadilar yok ona yapildi bana yapilmadi diye cazgirlik etmem cani sagolsun herkesin. Ben kendim yaparim diyorum. Olayi dramatik hale getirmeyin lutfen herkes canini verir evladina(istisnalar olabilir) kimsenin malina guvenip altinina guvenip evlenilmez. Beklentiler daima yaralar tatlim. Elbetteki ceyiz olayi dinimizde de var. Ama biraz daha arastirin peygamber efendimizin kizinin ceyizini:) bi evde olmasi gerekenleri gosteris olan eve girmeyen yuce peygamberimizi iyi arastir. Mal mulk derdine oyle dusmussunuz ki gozunuz mutlu yuvanizi gormez olmus. Sukurler olsun o anneme ki kimseden bir sey talep etmeden yetistirdi bizleri tecrubeli olmasam da onumde yasayan tecrube var biseyleri anlamak icin yasamak gerekmez yeter ki ac gozu doysun insanlarin.senin henüz geçemediğin yollardan geçtim ben o yüzden tartışmamız çok yersiz olur o azim, savaş gelsin ondan sonra karşılaşırsak görüşürüz.. muhabbeti çok dine getirmek istemesem de çeyizin aile yardımının önemi peygamber efendimizden beri olan bir şey.. düşman mı karşıdaki evlat evlat.. hiçbir şeye benzemiyor. kokusuna dünyaları yıkarım.. iki kıçı kırık altın, eşya evladın tırnağı gelmez.. o yüzden durumu olan yapmıyorsa evladın önüne para pul geçmiş demektir.. net yani..
Ben yapmasin demiyorum yapmak isterse yapar ama benim gelin olarak bi beklentiye girmem dogru degil bu benim gorusum. Yaparlarsa kabulum ama neden yapmadilar yok ona yapildi bana yapilmadi diye cazgirlik etmem cani sagolsun herkesin. Ben kendim yaparim diyorum. Olayi dramatik hale getirmeyin lutfen herkes canini verir evladina(istisnalar olabilir) kimsenin malina guvenip altinina guvenip evlenilmez. Beklentiler daima yaralar tatlim. Elbetteki ceyiz olayi dinimizde de var. Ama biraz daha arastirin peygamber efendimizin kizinin ceyizini:) bi evde olmasi gerekenleri gosteris olan eve girmeyen yuce peygamberimizi iyi arastir. Mal mulk derdine oyle dusmussunuz ki gozunuz mutlu yuvanizi gormez olmus. Sukurler olsun o anneme ki kimseden bir sey talep etmeden yetistirdi bizleri tecrubeli olmasam da onumde yasayan tecrube var biseyleri anlamak icin yasamak gerekmez yeter ki ac gozu doysun insanlarin.
Sizinle dunya gorusumuz cok farkli hanfendi. Bu arada peygamberimiz gosteris olan eve girmezdi diyorum siz hala olsa yapardi diyosunuz. Gercekten ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyosunuz. Ben beklenti icine girmemekten bahsediyorum siz hala ana baba yapmasi gerekir diyosunuz. Gercekten cok farkli dusunuyoruz daha fazla muhatap olamiycam hayirli isler herkese.gözünüzü seveyim kimse dediğiniz kişiler anne- baba..
emin olun peygamber efendimiz de olsa evlatlarına her şeyi verirdi..
anneniz size anne-babadan yardım almamaya bişey kabul etmemeyi öğrettiyse diyecek bir şey yok..
benim oğlum bana güvesin gelinimde öyle.. biz onların ailesiyiz yapmazsak bu büyük terbiyesizlik..
olay zaten dramatik.. konu sahibi komşudan, akrabadan destek beklemiyor.. anne - babadan bekliyor.. bir daha okuyun konuyu..
Sizinle dunya gorusumuz cok farkli hanfendi. Bu arada peygamberimiz gosteris olan eve girmezdi diyorum siz hala olsa yapardi diyosunuz. Gercekten ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyosunuz. Ben beklenti icine girmemekten bahsediyorum siz hala ana baba yapmasi gerekir diyosunuz. Gercekten cok farkli dusunuyoruz daha fazla muhatap olamiycam hayirli isler herkese.
Sizinle dunya gorusumuz cok farkli hanfendi. Bu arada peygamberimiz gosteris olan eve girmezdi diyorum siz hala olsa yapardi diyosunuz. Gercekten ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyosunuz. Ben beklenti icine girmemekten bahsediyorum siz hala ana baba yapmasi gerekir diyosunuz. Gercekten cok farkli dusunuyoruz daha fazla muhatap olamiycam hayirli isler herkese.
Bu kadarına da şaşırdımYo ben maddi olarak hicbirsey beklemedim.tek istediğim iki bilezik de mi tok ben gelin gidiyorum. Nitekim esyalarimin hepsini kendi paramla aldım normalde beyaz eşya erkek tarafı alır bizde. öyle bir beklentim kesinlikle olmadı. GELINLIGIMI bile kendim aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?