• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Eşinize para mı verdiniz siz ? Ben öyle anladım ne kadar ne için verdiniz peki?
Mağza bulmuştu az eksiği vardı onda yardım ettim diger birikimimi halası yatırım için borç lazımdı ona verdim cok iyi biridir iyi konumu olan tarih bile verdi yani hiç şüphen olmasın oaran o günğ elindedir diye durumu iyi biri helali hoş olsun

Yok bu kıyafet parasını bana ödicekmiş ama şimdi annesi dermiş hastane için o gün 300 harcadın dün 300 harcadın falan hesap sorarmış ben sana vericem paranı söz diyo dedimki bak verme benim olan senin ama mantıklı bişey icin soyle bizim zaten bi masrafimiz yok kaç aydır çıkmıyoruz balayına bile gitmedikki kadın iki dugun yaptı zorlanmasın dedimki annen beni atasın desin yada ben diim ama korkma karın için yapıosun harcamayı diye
Alemlere gidince annesi hesap sormuyor mu peki nerden tutsam elimde kalıyor be kardeşim yazık sana böyle hayat geçmez sevgi karın doyurmuyor sen sesini çıkarmadığın sürece seviyor ama hayır dediğinde tokat atıyor. Bak bu normal değil senin daha çok ihtiyaçların olacak en basiti iç çamaşırların küçük gelecek kıyafetlerin daralacak o zaman ama doktora gittik annem kızar mı diyecek. Çocuk doğunca daha çok masraf olacak o zaman sürekli anne sen para yollamı diyeceksin

:)) yok verir oyle parasını yiim vermim düşğncesinde biri deil araba almıştık sattık geldi paramı elime saydı hesabına at dedi niyeti kotu olsa vermeyede bilirdi verir ben destek olim eşimdir bende varken oyle hesapta duracağına işine yarasın dedim kotulukte deil ama artık kendi oarasını kazancını evine getirse helali hoş olsun verdiğim parayıda istemem eşimdir ama yok annesine sayınca delleniyorum
Eh iste seni kandirmis guvenini kazanip tum parayi almak icin. Cok safsin be.

Ah canım ah.....ayrılma sozkonusu olduğunda o paranın kuruşunu göremezsin sevdiğin adam öyle bir cirkeflesirki(tabir öyle kusura bakma)şaşar kalırsın

Bende bir senelik evliyim almanyadan geldim bende buraya ama inan hiç kimse dayağı hak etmez ya yapma bunu kendine senin de çocuğun olacak istermisin böyle bir hayat yaşamasını bekara karı boşamak kolay ama inan böyle bir adamla geleceğin olamaz gerçektem çok üzüldüm benim de burda kimsem yok malesef ama eşim için hepsini göze alarak geldim ben buraya bizim için kimsesizliğigöze aldım ve o herşeyim oldu senin de sadece eşin var ama malesef sana eş olamamış herşeyi geçtim inan maddi anlamda birşeyler düzelir geç de olsa ama dayak hele hamilelikte inan konduramıyorum ya orda ki rahat hayatı bırakıp buraya gelmişsin dayak yemek için mi ? Adamin kanını canını taşıyorsun ve o seni dövüyür el üstünde tutması gerekirken gerçekten bir kadın olarak bunu yapma kendine ailene bu durumdan bahsetmeni tavsiye ederim
Pişmanlığını gördümya ağladı birdaha olmicak dedi bileyleri kurtarmanın peşindeyim bende oyle ki alışmak cok zor oldu tek dayanağım eşimken boyle yapması cok yıprattı beni allahtan hayırlısını diliyorum

:)) yok verir oyle parasını yiim vermim düşğncesinde biri deil araba almıştık sattık geldi paramı elime saydı hesabına at dedi niyeti kotu olsa vermeyede bilirdi verir ben destek olim eşimdir bende varken oyle hesapta duracağına işine yarasın dedim kotulukte deil ama artık kendi oarasını kazancını evine getirse helali hoş olsun verdiğim parayıda istemem eşimdir ama yok annesine sayınca delleniyorum
Durumlar böyleyken keşke vermeseydınız o uyanık anasına. O parayı size ödemezler artık unutun o parayı. Sokağa gitmiş. Yarın bir gün ayrılsanız da asla vermezler. Araba parasını alın çekip hesaptan ailenize havale edin ailemin ihtiyacı var diyerekten. Bari paranızı kurtarın bebeğiniz için en azından. Kocanızı düşünmekten öte karnınızdakini kurtarmaya çalisin derim benden sana abla nasihati

Ben herşeyi bırakıp almanyada onun için izmire yerleştim burda kimsem yok siddetinide gördüm ama aileme gidemedim üzülmesin diye beni oyle üzdüki hamileyken bile şiddet gösterdi ertesi günü kanamam oldu kese altında kanama gözüktü ailesine saygıda kusur etmiyorum ama bu kadarda olmaz benmi haksızım allah aşkına soyleyin
Canmm inan üzüldüm senin gibi bir eş bulmuş üstüne şiddet gösteriyor seni üzüyor yazıklar olsun. Sende hala benmi haksızım diye soruyosun hayır değilsin tabiki sonuna kadar haklısın. Böyle bir aile düzeni böyle bir yaşam tarzı olamaz. Kayınvalidene karşı tabiki saygını koruyacaksın eşini doğuran kadın o tabii ki o ayrı ama bu durumda resmen sana saygısızık yapılıyor sadece sanada değil eltinde aynı durumdaymış. Kayınvaliden hiç oralı değilmi acaba kendi aynı durumda olsa kabul edermi böyle bir yaşam şeklini ne acayip insanlar resmen şaşırdım kaldım ve çok sinirlendim. Hamile hamile senin üzülmene çok kızgınım şuan :KK20: Allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer sende mutlu günler görürsün ne diyeyim

Pişmanlığını gördümya ağladı birdaha olmicak dedi bileyleri kurtarmanın peşindeyim bende oyle ki alışmak cok zor oldu tek dayanağım eşimken boyle yapması cok yıprattı beni allahtan hayırlısını diliyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun gerçekten üzüldüm adına ama ne olursa olsun bu durumdan bahset ailene ki arkanda dursunlar o beyefendi seni kimsesiz yalnız sanmasın

Durumlar böyleyken keşke vermeseydınız o uyanık anasına. O parayı size ödemezler artık unutun o parayı. Sokağa gitmiş. Yarın bir gün ayrılsanız da asla vermezler. Araba parasını alın çekip hesaptan ailenize havale edin ailemin ihtiyacı var diyerekten. Bari paranızı kurtarın bebeğiniz için en azından. Kocanızı düşünmekten öte karnınızdakini kurtarmaya çalisin derim benden sana abla nasihati
Ah bilseydim nasıl bilebilirdimki yeni evliydik bende varken kocam borca girmesin diye

Mağza bulmuştu az eksiği vardı onda yardım ettim diger birikimimi halası yatırım için borç lazımdı ona verdim cok iyi biridir iyi konumu olan tarih bile verdi yani hiç şüphen olmasın oaran o günğ elindedir diye durumu iyi biri helali hoş olsun
Ah be canım gurbettesin kendinden çok başkalarını düşünmüşsün hep. Fazla iyi niyetlisin sen. Ama artıl birazda karnındakini düşünme vakti.

kac aylık hamilesin eger 7 aydan sonra binmeye kalkarsan zaten almazlar seni ucaga
cocuk dogduktan sonrada cıkamazsın esin anlar gelmiceni ucana binmesi icin cocuguna kagıt imzalatması lazım yani sen zaten gitmek istemiyosun buda sana kapak olur kalırsın bi odada

Canmm inan üzüldüm senin gibi bir eş bulmuş üstüne şiddet gösteriyor seni üzüyor yazıklar olsun. Sende hala benmi haksızım diye soruyosun hayır değilsin tabiki sonuna kadar haklısın. Böyle bir aile düzeni böyle bir yaşam tarzı olamaz. Kayınvalidene karşı tabiki saygını koruyacaksın eşini doğuran kadın o tabii ki o ayrı ama bu durumda resmen sana saygısızık yapılıyor sadece sanada değil eltinde aynı durumdaymış. Kayınvaliden hiç oralı değilmi acaba kendi aynı durumda olsa kabul edermi böyle bir yaşam şeklini ne acayip insanlar resmen şaşırdım kaldım ve çok sinirlendim. Hamile hamile senin üzülmene çok kızgınım şuan :KK20: Allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer sende mutlu günler görürsün ne diyeyim
Hyr tabikide o ezdirmez kendini ama tavrımı koyucam ve konuşucam kaynanamla

Aptalım değilmi ? Kahretsinki seviyorum ailemide üzmek istemiyorum karnında bebekle gelmiş diye dogum icin almanyaya gidicem zaten allah nasip ederse dönmicem birdaha

bak hakaret etmeyeyim ama öyle duruyor.

sen dayak yeyip nasıl hala eşim ailesine düşkün diye konu açabiliyosun ki. asıl problemin bu mu? dayak yemek zor gelmiyor mu? üstelik karnında çocuk varken. ya o çocuk darbe aldıysa, engelli doğarsa?

kac aylık hamilesin eger 7 aydan sonra binmeye kalkarsan zaten almazlar seni ucaga
cocuk dogduktan sonrada cıkamazsın esin anlar gelmiceni ucana binmesi icin cocuguna kagıt imzalatması lazım yani sen zaten gitmek istemiyosun buda sana kapak olur kalırsın bi odada
Ya hyr ama neden herşeyi hadi bırak git diyorsunuz siz bi dayaga allah askına yuvanızı yıkarmısınız ki 3 senelik emek var

bak hakaret etmeyeyim ama öyle duruyor.

sen dayak yeyip nasıl hala eşim ailesine düşkün diye konu açabiliyosun ki. asıl problemin bu mu? dayak yemek zor gelmiyor mu? üstelik karnında çocuk varken. ya o çocuk darbe aldıysa, engelli doğarsa?
Sizce cokmu kolay ben kimseye derdimi açamadığımdan buraya konu açtım ben yediğim o dayağın etkisindeyim hala o sevdiğim insan masıl yapar diye..düşkünlüğü değil düşkün olsun o sorun degil ama sorumlulugunu bilsin normal evli yaşantımız olsun maaşını alsın hak geçmesin bişeylerin sahibi olaşım diye uğraştım

Annemle konuşuyordum o gün diyo sen çok bunalmışsın gel buraya anlasın değerini ama anlamaz biliyorum arkadaşlarıyla alrmlere akar geçen cumartesi bırakmadım dışarıya diye bana vurdu yere yığıldım hamileyimde :KK43:( ertesi günüde kanamam oldu
Şu yazdığından sonra neden hala bu adamı çektiğine inanamıyorum sana kuruş vermiyor kendi alemlere akıyor ha. Nasıl tahammül ediyorsun bak annende destek sana gel diyor anlasın diyor sen neden hala duruyorsun. Ne hakla sana vurur çıldıracam resmen. Hamile olmasanda sana vurmaya ne hakkı var. İster dolduruş gibi algıla ister bir tavsiye bilemem ama bir dakika bile durma istediği kadar pişman olsun . Birde kendi birikimini vermişsin yazık ya

Back
X