• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Daha zamanın var gözlemle o zaman insallah degişir.bir kere bile olsa şiddet kabul edilmemeli aslında ama tabi senin hayatin en dogrusunu sen bilirsin.insan kendi başına gelen herseye katlanıyor ama evlat başka birşey.doğunca ihtiyaçları karşılanırken de sorun çıkaracaklar o zaman daha çok üzüleceksin.tekrar şiddet uygulamaya kalkarsa lütfen durma o evde hersey gönlüne göre olsun inşallah

Şiddet bir kere yapıldıysa gerisi gelir çabalamak istiyorsan keyfin bilir ama fayda etmez
Çalışmıyorsun annen para yollamış sana aldığın elbisenin parasını senden istiyor annesi kızarmış
Koca kış kombi yakmamışsın parası çok gelirmiş
Elektriğin suyun kesiliyor fatura ödenmiyor
8 ayda 2-3 kere dışarı çıkmışsınız
Elinde olan birikimi vermesin yerine bile koymamıslar
Hastane kontrolüne kaynanan ile gidiyorsun para gider diye ona bile laf ediyor diye eşin uyarıyor
Bak alt alta yazdım sen çabanın hasını yapmışsın kıymetin bilinmemiş tekrar tekrar oku bakalım
Yok bu kıyafet parasını bana ödicekmiş ama şimdi annesi dermiş hastane için o gün 300 harcadın dün 300 harcadın falan hesap sorarmış ben sana vericem paranı söz diyo dedimki bak verme benim olan senin ama mantıklı bişey icin soyle bizim zaten bi masrafimiz yok kaç aydır çıkmıyoruz balayına bile gitmedikki kadın iki dugun yaptı zorlanmasın dedimki annen beni atasın desin yada ben diim ama korkma karın için yapıosun harcamayı diye

Evet işte bende onu bekliyorum doğuma kadar değişsin azda olsa cunku seviyorum eşimi simdi beni arayıp istedigin bisey varmı diyo sevdigini soyluyo e nasıl ben bırakim çek git diyorlar çaba olmadan olmuyomuş belki cok aciz zavallı olabilirim bazı kişiler için ama sevgi emek karşiliğini bulamazsam zaten bende ğmidimi keserin
Sevgiye sahip çıkmak acizlik yada zavallılık degil. Seviyorsanız tabi mücadele ve çaba sart. Her kadin duruma gore sevgisi icin kendinden ödün verir mücadale eder kendi çapında kendi sevgisi icin ama sizin durum cok farkli cok zor. Ayrılmasanız bile tepkiniizi koyup eşinizin gözünü açmalısınız. Çünkü diğer türlü bi süre sonra tek başınıza savaşmaktan yorulur ve sevgi de saygıda biter gec kalmis olursunuz.

E verilen akili begenmiyorsun nasil alacan akil fikir burdan? Mesele 1 tokat meselesi degil ki. Agzini burnunu dagitmis, hamile halinle kanaman olmus. 1 tokatla mi oldu butun bunlar? Hadi siddet senin icin onemli degil tamam, peki varlik icinde cektigin sefil hayat ne olacak? Bir sise su alacak olsan bakkaldan cuzdaninda paran olmayacak. Boyle hayat mi olur? Bir de diyorsun ki ben bir ev parasiyla gelin geldim. Ne yaptin parani? Is kurmasi icin kocana mi verdin? Aciklasana orayi?
Evet destek istedi verdim bak ben tokatı sevdiğimden kalmıyorum biz kocamla birbirimizi seviyoruz o gunde yine bu olaylardan konu açıldı çıkıcam dedi karşı gelince yaptı birdaha olmicak diyede sözünü aldım kanamamda üzüntümden dolayı yoksa bana tekmeler atıp sürüklediğine değil tokatla siz eşinizden ayrılırmısınız ? Ben eski zamanım olsa tek bi bağırmasına gelmem saygısı olucak diyen biriydim kendi ayaklarımın ğzerinde duran güvenen biriydim ama umudum var keske çabalasaydım pişmanliği olmadın diye ümid ediyorumki değişir diye

Sevgiye sahip çıkmak acizlik yada zavallılık degil. Seviyorsanız tabi mücadele ve çaba sart. Her kadin duruma gore sevgisi icin kendinden ödün verir mücadale eder kendi çapında kendi sevgisi icin ama sizin durum cok farkli cok zor. Ayrılmasanız bile tepkiniizi koyup eşinizin gözünü açmalısınız. Çünkü diğer türlü bi süre sonra tek başınıza savaşmaktan yorulur ve sevgi de saygıda biter gec kalmis olursunuz.
Ne yapmam lazım onun bu dediklerimin mantıklı oldugunu bilmesi için ? Ayrılıp keşke deneseydim dememek için akıl istiyorum

Evet evlilik emek ister,ama karşılıklı lafla (seviyorum,canın ne istiyor)demekle olmaz. Bu kolaya kaçmaktır,günü kurtarmaktır.....bu oyunlara gelmeyin..... sevgi kirmamaktir,zor durumda bırakmamaktır,kimseye muhtaç etmemektir,ihtiyaçlarını kısıtlayarak psikolojik baskı yapmamaktir düşünün derim gerçekten bu evlilik fedakarlığı hak ediyormu katar sizin......

Evet destek istedi verdim bak ben tokatı sevdiğimden kalmıyorum biz kocamla birbirimizi seviyoruz o gunde yine bu olaylardan konu açıldı çıkıcam dedi karşı gelince yaptı birdaha olmicak diyede sözünü aldım kanamamda üzüntümden dolayı yoksa bana tekmeler atıp sürüklediğine değil tokatla siz eşinizden ayrılırmısınız ? Ben eski zamanım olsa tek bi bağırmasına gelmem saygısı olucak diyen biriydim kendi ayaklarımın ğzerinde duran güvenen biriydim ama umudum var keske çabalasaydım pişmanliği olmadın diye ümid ediyorumki değişir diye
Merak ediyorum nasil zoruna gitmiyor bu durum, nasil normal goruyorsun? Onca parayi veriyorsun kocana, o da iş kuruyor, ama tum kazancini anasina veriyor. Sen ne durumuna dusuyorsun burda? Bu adam senle evlensin diye ustune bir ev parasi vermis oluyorsun. Boyle bir adama degil bir ev parasi bir çöpümü bile vermem. Gerekirse de o adami gebertirim, yine de o parayi ona birakmam. Azicik aklin varsa verdigin paralari alip ananin babanin yanina dönersin. Aklin yoksa da burda duzelir diye bekler durursun.

kaynanan iyi ırgat bulmuş kendine herkesi çalıştırıp paraları topluyor.
Bu kadın ölene kadar kuruş vermez size birikim falan bahane çokta cimriler anladığım kadarıyla.
Siz neden bi ev parasını hiç sormadan sorgulamadan koca denen adama veriyorsunuz?
Belki düzelir diye 2. Çocuğu yapmadan yol yakınken git bence.
Ne güzel almanyada yaşıyormuşsunuz bi adam için tüm düzenini bozup gelmeye değdi mi?

Eşinize para mı verdiniz siz ? Ben öyle anladım ne kadar ne için verdiniz peki?

Ne yapmam lazım onun bu dediklerimin mantıklı oldugunu bilmesi için ? Ayrılıp keşke deneseydim dememek için akıl istiyorum
Eşinle güzel anlasabildiğiniz zamanın sadece ikiniz icin aktığı bi zamanda hayal kurun onuda dahil edin mesela çocuğunuzla ilgli konu burdan açılınca da uygun bi dille ne zamana kadar böyle olucak ben ailenle arana girmiyorum yanlış anlama ama bu durumda bize artılar olduğu kadar eksilerde oluyor ben çocuğum olduğu zaman ona biseyler almak icin sürekli senin ailenden para almanı mi bekliycem vs gibi konu açmaya çalışın en azindan aklındakileri öğrenmiş olursunuz kavga etmeden sakince sonrada ona gore yol izlersiniz. Belki bazılarına saçma gelebilir bu yazdıklarım ama ben olsam heralde bu yöntemi denerdim.

Merak ediyorum nasil zoruna gitmiyor bu durum, nasil normal goruyorsun? Onca parayi veriyorsun kocana, o da iş kuruyor, ama tum kazancini anasina veriyor. Sen ne durumuna dusuyorsun burda? Bu adam senle evlensin diye ustune bir ev parasi vermis oluyorsun. Boyle bir adama degil bir ev parasi bir çöpümü bile vermem. Gerekirse de o adami gebertirim, yine de o parayi ona birakmam. Azicik aklin varsa verdigin paralari alip ananin babanin yanina dönersin. Aklin yoksa da burda duzelir diye bekler durursun.
Zoruma gitmese kocama yüklenirmiyim sence içim içimi yiyo ben kocama destek olim diye verdim annesinin eline saycağını bilebilirmiydim annesi geçenlerde diyoki senin paran bizde kalmaz vericez onada dretmiyorum tmm ben kaçmıyorum ama be kadın oglunu sen boyle yaparak rencide ediyosun neden sen biriktiriosun evlenmiş barklanmış hayat neyle karşılaşacagını bilmio insan

Zoruma gitmese kocama yüklenirmiyim sence içim içimi yiyo ben kocama destek olim diye verdim annesinin eline saycağını bilebilirmiydim annesi geçenlerde diyoki senin paran bizde kalmaz vericez onada dretmiyorum tmm ben kaçmıyorum ama be kadın oglunu sen boyle yaparak rencide ediyosun neden sen biriktiriosun evlenmiş barklanmış hayat neyle karşılaşacagını bilmio insan
Valla sokarim agzina silahi,alirim parami. 1 tl su parasi vermeyen insanlar sence o parayi geri verecekler mi? Aptal olma bu kadar.

Aynen oyle ama ben cok az daha gözlemlemek istiyorum en azından doğuma kadar nasıl olucak değişicekmi olmazsa zaten dönmem bebeğimle kalırım ailemin yanında
Bebeğin doğduktan sonra eşin izin vermezse yurt dışına bile çıkaramazsın bebeğini. Bebeği bırakıp tek gidemeyeceğine göre şuan hoşnut olmadığın şeylere katlanırken hareket pozisyonun kalmayacak.

kaynanan iyi ırgat bulmuş kendine herkesi çalıştırıp paraları topluyor.
Bu kadın ölene kadar kuruş vermez size birikim falan bahane çokta cimriler anladığım kadarıyla.
Siz neden bi ev parasını hiç sormadan sorgulamadan koca denen adama veriyorsunuz?
Belki düzelir diye 2. Çocuğu yapmadan yol yakınken git bence.
Ne güzel almanyada yaşıyormuşsunuz bi adam için tüm düzenini bozup gelmeye değdi mi?
Aslında bi kısmını eşine verdim karısını cok saygı değer bi halası var borç istedi yatırım yapıcaktı eksiği varmış varkende yok diyemedim agustosa tarih bile verdi cok konumu olan bi bayan eksiği vardı yardım etmek istedim diger kısmınıda eşime verdim iste eşimdir oda bi yerlere gelsin birlikten kuvvet doğar diye yine verir hep soyler ama boyle yapması zoruma gidiı

Valla sokarim agzina silahi,alirim parami. 1 tl su parasi vermeyen insanlar sence o parayi geri verecekler mi? Aptal olma bu kadar.
:)) yok verir oyle parasını yiim vermim düşğncesinde biri deil araba almıştık sattık geldi paramı elime saydı hesabına at dedi niyeti kotu olsa vermeyede bilirdi verir ben destek olim eşimdir bende varken oyle hesapta duracağına işine yarasın dedim kotulukte deil ama artık kendi oarasını kazancını evine getirse helali hoş olsun verdiğim parayıda istemem eşimdir ama yok annesine sayınca delleniyorum

Aslında bi kısmını eşine verdim karısını cok saygı değer bi halası var borç istedi yatırım yapıcaktı eksiği varmış varkende yok diyemedim agustosa tarih bile verdi cok konumu olan bi bayan eksiği vardı yardım etmek istedim diger kısmınıda eşime verdim iste eşimdir oda bi yerlere gelsin birlikten kuvvet doğar diye yine verir hep soyler ama boyle yapması zoruma gidiı
Baksana ben de Izmirdeyim. Kaldiysa bana da para versene is kuracam da. :KK70::KK70::KK70:

Bende bir senelik evliyim almanyadan geldim bende buraya ama inan hiç kimse dayağı hak etmez ya yapma bunu kendine senin de çocuğun olacak istermisin böyle bir hayat yaşamasını bekara karı boşamak kolay ama inan böyle bir adamla geleceğin olamaz gerçektem çok üzüldüm benim de burda kimsem yok malesef ama eşim için hepsini göze alarak geldim ben buraya bizim için kimsesizliğigöze aldım ve o herşeyim oldu senin de sadece eşin var ama malesef sana eş olamamış herşeyi geçtim inan maddi anlamda birşeyler düzelir geç de olsa ama dayak hele hamilelikte inan konduramıyorum ya orda ki rahat hayatı bırakıp buraya gelmişsin dayak yemek için mi ? Adamin kanını canını taşıyorsun ve o seni dövüyür el üstünde tutması gerekirken gerçekten bir kadın olarak bunu yapma kendine ailene bu durumdan bahsetmeni tavsiye ederim

İstemiyor gitmeyi begefendi annesi aslaa gondermem diyo kardesşleride oyle cok baglılar herkez diyo git arkana bakma ben ayakta zor yürüyorum kasık agrımdan düşük tehlikesinden zaten kesin gidicem doguma allah nasip ederse temmuzda ve geri dönmicem
6~7 aydan sonra almiyorlar ucaga, ona göre git... Esin istemiyorsa ,bu konulari filan eşine anlatma..

Back
X