- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
konuyu acip anlatiyorlar, hamileyken kanamaya sebep olacak kadar dovdu, kisin dogalgaz yakamiyoruz, her ay elektrik suyumuz kesilmeden annesi faturamizi odemiyor vs vs diye. Sonra ne cevap vermemiz gerekiyor ben de bunu anlamiyorum. Gaz yoksa odun sobasi kurun? Dovuyorsa suyuna gidin, susun aman kizdirmayin? Alttan alin?ben bi kere dövüp de kenara çekilen adam görmedim. 2 ay sonra bi dayak daha yer oturursun ancak. ayrıca dayak yedikten sonra ben niye çaba göstereyim?
allah akıl fikir versin. kendine acımıyosan karnındaki çocuğa acı diycem ama o da yok. yarın o da doğar artık çarşafları keser ondan bez yaparsın. elektrik kesilir karanlıkta uyutursun. doğalgaz kesilir üzerine bi battaniye daha atarsın.
tamam da suan mesela neden aksama demiysoun ben biraz hava alıcam kafam dagılsın almanyaa gidicem de bekalım ne olucak 1 hafta mesela git biraz bakalım sana nasıl davranıcak zaten gece dısarı cıkarsa bu adam seni zaten aldatıyodurVerdimde dedim annemin evine gidicem senin yuzunden cocuguma yansıdı diye ellerini yuzume tutup özür dileyen eş son bi şansı hakediyo diye düşünüyorum ha ki birdaha olursa asla kabulüm değil
Nasıl yani ben turkiyede doğum yaparsam cocugunda olabiliomuSen vatandaşsan nerede doğduğunun önemi yok, direk bebek de vatandaş olacak zaten. Yazarken “orda doğsun vatandaş olsun istiyor eşim “demişsin , ona istinaden yazdım.
Madem gerçek neden hala ordasınız?Malesef gercek
kaynanadan izin+bilet parasi nasil isteyeceklertamam da suan mesela neden aksama demiysoun ben biraz hava alıcam kafam dagılsın almanyaa gidicem de bekalım ne olucak 1 hafta mesela git biraz bakalım sana nasıl davranıcak zaten gece dısarı cıkarsa bu adam seni zaten aldatıyodur
sen aldatıp aaa evet yaptım diyeni gördün mü
kendin diyosun gecelere akıyo diye bak bakalım ne yapıcak sadeve 1 hafta ozlemedin mi aileni git iste fırsat sana
aynen bu kadar kafadan kontak bi annesi var bu kız almanya nın göbeginde bana bosanmıslar der diye gitmiyo bunun cocuguna vericegi egitimden cok kaygılıyım cocuk dayagı normal görücek bu kız yuzundenAllah o bebeğe yardım etsin onun için çok üzüldüm
Canım bende diyorumki tmm tokat attı hafi bittiyemi getirim bu nasıl mantık ya sonrada derler yeni nesil işte hemen kestirdi bitirdi bismillah adam sozunu vermiş ne diim hyr affetmiyorum bittimi ha olur yine hatasını gorurum eyvallah oyle hadi boşayla olmuoya biz aynı dili konuşmuyor muyuz?
ben diyorum ki sen karnında çocukla dayak yemişsin. bu saatten sonra adam sorumluluk alsa ne? yarın bi günyine kalkar döver. faturayı ödeyince sorunlarınız hallolacak mı?
biley kolay alsın annesi kızın ordan maksat bu kız biraz gözünü acsın burda diye belki bu kadar icine kapanmıs bi almanyaya gitsindekaynanadan izin+bilet parasi nasil isteyecekler
He olabiliyo. Simdi sen Almanyaya da gitmez Turkiyede dogurursun. Allah akil fikir versin.Nasıl yani ben turkiyede doğum yaparsam cocugunda olabiliomu
aynen bu kadar kafadan kontak bi annesi var bu kız almanya nın göbeginde bana bosanmıslar der diye gitmiyo bunun cocuguna vericegi egitimden cok kaygılıyım cocuk dayagı normal görücek bu kız yuzunden
Bana bak sen o zaman dayak yediğin gün boşa kocanı tmm mı ben çevre diyorum yoksa almanlara ne sensin trol aptalca konuşma 1 tokata bitir sen evliliğini hadiiaynen bu kadar kafadan kontak bi annesi var bu kız almanya nın göbeginde bana bosanmıslar der diye gitmiyo bunun cocuguna vericegi egitimden cok kaygılıyım cocuk dayagı normal görücek bu kız yuzunden
Bana bak insan gibi konuşBöyle insanların ellerinden bu bebekler alınmalı.Bu devirde kendine hayrı olmayan bi insan bi çocuğa ne verebilir.Acizliğin bu kadarı pes.
Canım bende diyorumki tmm tokat attı hafi bittiyemi getirim bu nasıl mantık ya sonrada derler yeni nesil işte hemen kestirdi bitirdi bismillah adam sozunu vermiş ne diim hyr affetmiyorum bittimi ha olur yine hatasını gorurum eyvallah oyle hadi boşayla olmuo
Bana bak insan gibi konuş
yaaa dersen desin tabi ki cekmicem ulan dunyaya kocamda olsa onun nazını kaprisinş cekmeye dayak yemeye gelmedim ki köylü kurnazı kadınlardan neden bu kadar cekiniyosun ki senin gibi kocam dayak atıp sussamıydım cemkirmeyin defolun gidin basımdan de bu kadar basit ne bu böylee neden milleye bu kadar acsın kiCanım bende diyorumki tmm tokat attı hafi bittiyemi getirim bu nasıl mantık ya sonrada derler yeni nesil işte hemen kestirdi bitirdi bismillah adam sozunu vermiş ne diim hyr affetmiyorum bittimi ha olur yine hatasını gorurum eyvallah oyle hadi boşayla olmuo
Offf hadi yürü beee sizin gibi konuşanlar allah bilir dayak yiyip oturanlar klavya arkasında boşa demesi kolay ben 1 dayaga bosamam kardesim o adam sozunu verdiyse bosamam sen boşa tmm mıbiley kolay alsın annesi kızın ordan maksat bu kız biraz gözünü acsın burda diye belki bu kadar icine kapanmıs bi almanyaya gitsinde
İyi kardeşim sen boşa eşim bana yaptıgı 1 dayağa ben boşayamıyorum ben senin gibi akıllı değilim demekki sen boşayaaa dersen desin tabi ki cekmicem ulan dunyaya kocamda olsa onun nazını kaprisinş cekmeye dayak yemeye gelmedim ki köylü kurnazı kadınlardan neden bu kadar cekiniyosun ki senin gibi kocam dayak atıp sussamıydım cemkirmeyin defolun gidin basımdan de bu kadar basit ne bu böylee neden milleye bu kadar acsın ki
16 kisilik dairede oturuyorum kimse kimseyi tanımaz senin dediklerinden benim cevremdede var
soruyolar komsularun nasıl
dedim banane komsudan seyden evime kimseyi almam zaman öyle artık mrb bile cokm köylü agızların agzını sen kapatıcaksın milley iyi olsada konusur bunu bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?