Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

konuyu acip anlatiyorlar, hamileyken kanamaya sebep olacak kadar dovdu, kisin dogalgaz yakamiyoruz, her ay elektrik suyumuz kesilmeden annesi faturamizi odemiyor vs vs diye. Sonra ne cevap vermemiz gerekiyor ben de bunu anlamiyorum. Gaz yoksa odun sobasi kurun? Dovuyorsa suyuna gidin, susun aman kizdirmayin? Alttan alin?

Verdimde dedim annemin evine gidicem senin yuzunden cocuguma yansıdı diye ellerini yuzume tutup özür dileyen eş son bi şansı hakediyo diye düşünüyorum ha ki birdaha olursa asla kabulüm değil
tamam da suan mesela neden aksama demiysoun ben biraz hava alıcam kafam dagılsın almanyaa gidicem de bekalım ne olucak 1 hafta mesela git biraz bakalım sana nasıl davranıcak zaten gece dısarı cıkarsa bu adam seni zaten aldatıyodur

sen aldatıp aaa evet yaptım diyeni gördün mü

kendin diyosun gecelere akıyo diye bak bakalım ne yapıcak sadeve 1 hafta ozlemedin mi aileni git iste fırsat sana

kaynanadan izin+bilet parasi nasil isteyecekler

ya biz aynı dili konuşmuyor muyuz?
ben diyorum ki sen karnında çocukla dayak yemişsin. bu saatten sonra adam sorumluluk alsa ne? yarın bi günyine kalkar döver. faturayı ödeyince sorunlarınız hallolacak mı?
Canım bende diyorumki tmm tokat attı hafi bittiyemi getirim bu nasıl mantık ya sonrada derler yeni nesil işte hemen kestirdi bitirdi bismillah adam sozunu vermiş ne diim hyr affetmiyorum bittimi ha olur yine hatasını gorurum eyvallah oyle hadi boşayla olmuo

aynen bu kadar kafadan kontak bi annesi var bu kız almanya nın göbeginde bana bosanmıslar der diye gitmiyo bunun cocuguna vericegi egitimden cok kaygılıyım cocuk dayagı normal görücek bu kız yuzunden

Böyle insanların ellerinden bu bebekler alınmalı.Bu devirde kendine hayrı olmayan bi insan bi çocuğa ne verebilir.Acizliğin bu kadarı pes.

aynen bu kadar kafadan kontak bi annesi var bu kız almanya nın göbeginde bana bosanmıslar der diye gitmiyo bunun cocuguna vericegi egitimden cok kaygılıyım cocuk dayagı normal görücek bu kız yuzunden
Bana bak sen o zaman dayak yediğin gün boşa kocanı tmm mı ben çevre diyorum yoksa almanlara ne sensin trol aptalca konuşma 1 tokata bitir sen evliliğini hadii

İyi aç susuz buz gibi evde dayağını ye otur o zaman afiyet olsun sana

yaaa dersen desin tabi ki cekmicem ulan dunyaya kocamda olsa onun nazını kaprisinş cekmeye dayak yemeye gelmedim ki köylü kurnazı kadınlardan neden bu kadar cekiniyosun ki senin gibi kocam dayak atıp sussamıydım cemkirmeyin defolun gidin basımdan de bu kadar basit ne bu böylee neden milleye bu kadar acsın ki

16 kisilik dairede oturuyorum kimse kimseyi tanımaz senin dediklerinden benim cevremdede var
soruyolar komsularun nasıl

dedim banane komsudan seyden evime kimseyi almam zaman öyle artık mrb bile cokm köylü agızların agzını sen kapatıcaksın milley iyi olsada konusur bunu bil

biley kolay alsın annesi kızın ordan maksat bu kız biraz gözünü acsın burda diye belki bu kadar icine kapanmıs bi almanyaya gitsinde
Offf hadi yürü beee sizin gibi konuşanlar allah bilir dayak yiyip oturanlar klavya arkasında boşa demesi kolay ben 1 dayaga bosamam kardesim o adam sozunu verdiyse bosamam sen boşa tmm mı

İyi kardeşim sen boşa eşim bana yaptıgı 1 dayağa ben boşayamıyorum ben senin gibi akıllı değilim demekki sen boşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…