Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Hayır değişmez artık inancım kalmadı suan bebek düşme riski var son olaydan sonra doğum icin gidicektim almanyaya ama dönmicem izmire onun bana çektirdiklerini ben çektiricem
Benim ailem benim sorunlarimi bilmez anlatmam daha doğrusu. Eğer ki anlatsam gel kızım deseler hiç durmam giderim belki niyetim tamamen boşanmak almaz ama eşime göz dağı verirdim seninde eline ne güzel fırsat gecmis hiç yoktan kafa dinlemeye bile gidebilirsin

Hayır değişmez artık inancım kalmadı suan bebek düşme riski var son olaydan sonra doğum icin gidicektim almanyaya ama dönmicem izmire onun bana çektirdiklerini ben çektiricem

Evladım çocuğum madem almanyaya gidecekmişsin kaç kurtul bu zihniyetteki insanlardan..
Bunlar yer seni bitirirler..

Benim ailem benim sorunlarimi bilmez anlatmam daha doğrusu. Eğer ki anlatsam gel kızım deseler hiç durmam giderim belki niyetim tamamen boşanmak almaz ama eşime göz dağı verirdim seninde eline ne güzel fırsat gecmis hiç yoktan kafa dinlemeye bile gidebilirsin
Bu riskli dönemi atlatiim gidicem artık kendimi ve bebegimi düşünğcem

Aslında cok istiyorum oyle korku yaşasın ama cokta umrunda olmaz alemlere akar arkadaşlarıyla geçen gün kanamam olduğunda kaynanam diyoki herdefasında doktor olmaz kanama normaldir içini temizliyo diyo dedim anne ben korluyorum hamilelikte kanama görünce doktor herşey normal desin içim rahatlasın yine kırıcı değilim anca oğlunu şımartmış
Kanama mi normalmiş nasil bi zihniyet bu ya :KK11: yani o zaman esinle kesin bi dille konuşmayı dene ve ailen üzülmesin diye daha çok yıpratma kendini ilerde öğrenirlerse daha önceden neden söylemedin diye daha çok üzülürler. Bence aile desteği almalısın tek başına bisey yapamiyosan isin ciddiyetini farketmeden düzelmez eşiniz

merhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yok :KK43: izmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil :KK43:(
sen cöpsüz üzüm falan mısın ailen yokmu senin annen bi bagarsa valla o kocan nereye kacıcagını sasırır neden psıyosun kaynanana kocana karsı ailen bu kadar mı pasif yetistirdi seni

Ağzım açık okuyorum kardeşim senin hormonlar fena çarpmış parayı geç adam hamile karısına şiddet uyguluyor

Kanama mi normalmiş nasil bi zihniyet bu ya :KK11: yani o zaman esinle kesin bi dille konuşmayı dene ve ailen üzülmesin diye daha çok yıpratma kendini ilerde öğrenirlerse daha önceden neden söylemedin diye daha çok üzülürler. Bence aile desteği almalısın tek başına bisey yapamiyosan isin ciddiyetini farketmeden düzelmez eşiniz
Evet doktora para vermemek için oyle diyor

Sen Almanya a dönsen bundan daha iyi gecinirsin be gülüm. Ne diyecegimi bilemedim. Bunlar degismez. Alismismar bu düzene. Ama neden ödenmiyor ki su gaz gibi önemli seyler. Esin biraz akilsiz gibi. Kusura bakma.
neeeeeeeee bide almanyalımı kızz yuhhh yani ne duruyosun onlarla yaa al cantani bas git almanyaya bidaha da gelme buraya bencee şaka gibi

bende kızı ailesiz kimsesiz zannettim pessss

sen cöpsüz üzüm falan mısın ailen yokmu senin annen bi bagarsa valla o kocan nereye kacıcagını sasırır neden psıyosun kaynanana kocana karsı ailen bu kadar mı pasif yetistirdi seni
Ben sevgimden aptallaşmış biriyim annem kaç kere bagırdı telefonda alıcam kızımı diye gel al diyo oda bagırıo yani umrunda olmaz

Şimdi para vardamı verilmiyor size? Yani ortada kazanilan bir para var ve butun parayı anne kisisimi alıyor?
Yoksa işyerleri iş yapmadığı icinmi esinize pay dusmuyor?
Bakin burada binlerce konu var, ve kocam bana ters ters baktı kaşlarını çattı diyene dahi hemen boşan diyecek tipler mevcut. Fakat eger siz ilk sordugum secenekten dolayi bu sekilde bir hayat yasiyor iseniz bende direk boşanın diyorum. Bu nedir ya ben oturdugum yerden darlandım.
Ve bu anneye aileye düşkünluk falan değil, ben yiginla insan taniyorum ailesiyle calisip gul gibi gecinen, bu sizin durum cok farkli ve sacma bisey. Birikim yapmak nedir ya, hangi gun icin birikim yapiliyorki? Hamilesin iste bundan âlâ birikimin kullanilalacagi gunmu olur? Kaldiki birikim dedigin normal hayatttaki ihtiyaclarin giderilir ki buna ev giderleri arti esinle aktivitelerinde mutlaka dahil olmalidir, sonrasinda kalan para birkime ayrilir.
Allah yardimcin olsun, ben cok uzuldum durumuna.

neeeeeeeee bide almanyalımı kızz yuhhh yani ne duruyosun onlarla yaa al cantani bas git almanyaya bidaha da gelme buraya bencee şaka gibi

bende kızı ailesiz kimsesiz zannettim pessss
Hyrrr ailem cok şükür dağ gibi arkamda ama düşük tehlikem var ondan yoksa coktan gitmiştim 2 aydır yatıyorum kaynanam ne gelir yardıma anca arar nasıl oldun diye

Evladım ailen biliyormu bunu peki,biliyorsa az bir zahmet esip gürlesinler birazcık..
Senin arkanda ailenin olduğunu bilsinler..

Eşin olacak öküz pişman oldumu kanama olunca...
Anneme ilk zamanki tartışmada anlattım bagırdı telefonda ben kızımı sana emanet ettim boylemi eşine sahip cıkıyosun diye oda bağırdı telefonda annemle küstüler bi süre artık soylemiyorum annem dert edip hasta oluyo :(( cok pişman oldu birdhaa olmicak dedi evet el kaldırmadı ama bagırıp çağırıo hep

Aptalım değilmi ? Kahretsinki seviyorum ailemide üzmek istemiyorum karnında bebekle gelmiş diye dogum icin almanyaya gidicem zaten allah nasip ederse dönmicem birdaha
neee sevgidi yaa sen sakamısın seni baban dövse nasıl nefret edersin dimi hatta isan oan karsısına kim cıksa gider bile eee esin denen ahmak seni dövüyo ac bırakıyo kusura bakma ama bide almanyadan gelmissin ne bekliyosun o bebek düsücegi varsa düser düsmicegi varsada bisey olmaz bence hemen git havalaanına cantanı bile alma suphelenmesin git

Back
X