Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Sen çalışıyormusun ki adam sana aldığı elbisenin parasını geri istiyor

sende benim gibi iki ara bir deredesin. Peki kayinvalidenle Aran nasıl bu konular yüzünden tepki gosterebiliyormusun
Evet işte arkadaşlar diyorki git ailenin evine ama bazı seyler oyle olmuyo gidersen yuvanı yıkmayı goze alıyorsun almanya birde gelip kapınıda çalamazlar babam ben gittimmi aslaaa geri gondermez bitirir kaynanama tepkimi gosteremiyorum kadın beni ürkütüyo ama esşimle tartıstıgımızda soyledi derdi eve oara getirmiomusum diye kaybanamda bende birikşcek dedi

Sen çalışıyormusun ki adam sana aldığı elbisenin parasını geri istiyor
Hur begefendi erkekliğinden ödünde vermiyo çalıştırmıyo ben daha dün dedim iş bulim kendi paramı kazanim sen ne veriosun bide faturalarım birikti diye ama ERKEKYA kendine yediremio papucumun erkeği

sen hala o kocadan medet umuosun ki bu adamlar daha cok kadın bulur bu kafadan bide almanyadan ithal sın pesss

hala almanyada giderim kocam gelemez barısamayız diyosun sasıyrum yaa bugun biri git öte dese insna darılır adam senin burnunu patlatmıs halan kocam da kocam al kocanı daha cok dayak yersin sen

Ağzım açık okuyorum kardeşim senin hormonlar fena çarpmış parayı geç adam hamile karısına şiddet uyguluyor
Para belkide mana aptal kafam çekip gidemiyorum biliyorum babam asla geri gondermez adımı dul çıkarmak bebeğimi babasız bırakmak istemedigimden

Para belkide mana aptal kafam çekip gidemiyorum biliyorum babam asla geri gondermez adımı dul çıkarmak bebeğimi babasız bırakmak istemedigimden

Senin ağzına terlikle vurmak lazımda neysee..
Sen ne diyorsun çocuğum sen şiddet görmüşsün belkide aç bırakılıyorsun o evde..
Yemişim dul olmayı yemişim çocuğun babasız kalmasını..
Kendine gel önce silkelen biraz...

Demesi kolay oluyor tabi haklısın. Sende bana desene niye herşeye rağmen arkanda duramayan kocana karşı fedakarlik yapıyorsun diye ? Burdan olaylara mantigimizla rahatça konusabiliyoruz fakat kendi dogrularimizi el evinde uygulayamiyoruz. İnsan konuşmak istese bazen birşeyler susturuyo gitmek istesek cesaret olmuyor. Evlilik gerçekten çok zor ya o kapıdan ciktiktan sonra benim ailemde asla göndermez belki 2 evliliğim de daha beter insanla karsilasicwm insan herşeyi düşünüyor valla burdan insanların hayatına hepimiz ahkam kesebiliyoruz. Sen yinede kötü olma ama kendini de cok uzme sadece eşine çok üzüldüğünü evliligibizi yiprattgni anlat

Kocaniz sizin paranizla iş kurdu, o işten kazandigi parayi da anasinin avucuna mi koyuyor? Siz de oylece bakiyorsunuz? Eliniz armut mu topluyor?

Son düzenleme:
yaa sen bizle saka mı yopıyosun almanyanın göbeginde dul dese ne olur kocasız dese ne olur sen gercek olduguna eminmisin hic normal yazmıyosun yani dayak mı iyi geldi anlamadım ki

Annesine düşkün olduğunu biliyordum ama ben ne bilim boyle taparcasına oldugunu hani kim sevmez annesini dert etmiyordum annesidir tabi sevicek sayıcak ama iş herşey annesinin üzerine olunca cok farklı yaa boyle ummuyordum

yaa sen bizle saka mı yopıyosun almanyanın göbeginde dul dese ne olur kocasız dese ne olur sen gercek olduguna eminmisin hic normal yazmıyosun yani dayak mı iyi geldi anlamadım ki
Oyle anlatıldığı gibi olmuyo malesef karnında bebekle gidip babasız bırakmak istemiyorum düzelir diye sabrediyorum evlilikte hafi dovdu gidiyorumla olmuyormuş bende cok derdin adla şiddet gostetemez boşarım diye ama oyle olmuyor ablacim yoksa ben cokmu meraklıyım dayak yemeğe bunları çekmeye

Ben istanbulda yasiyorum ve dogumumu hollandada yaptim, annem gilde orda.. Git sende orda yap dogumunu ve sakın ama sakın dönme! Kocana istek yola almanyaya gidin.. Boyle hayatmi yasanir.. Akililik et ne olurrrrr !!!!!..
İstemiyor gitmeyi begefendi annesi aslaa gondermem diyo kardesşleride oyle cok baglılar herkez diyo git arkana bakma ben ayakta zor yürüyorum kasık agrımdan düşük tehlikesinden zaten kesin gidicem doguma allah nasip ederse temmuzda ve geri dönmicem

Hur begefendi erkekliğinden ödünde vermiyo çalıştırmıyo ben daha dün dedim iş bulim kendi paramı kazanim sen ne veriosun bide faturalarım birikti diye ama ERKEKYA kendine yediremio papucumun erkeği

Allah aşkına Almanyada ne dulu be kardeşim sen kendini böyle mi kandırıyorsun dul eşi ölmüsedebir boşamana bekar sen kendi kendine bu tribe girersen elalem göz devirse sorun yaparsın. Erkeklik te öyle olmaz anasının eline bakıp ben erkeğim demesin daha sünnetlik çocuk o sen kendi paranı al topla eşyalarını al git

Aynen oyle gidersem pişmanlığını yasarmıyım diyorum hani bişeyleri kurtarmanın çabasındayım yoksa benim eşimle aram oyle iyiki sadece bu sorunlardan olaylar büyüyo bana gosterdiği ilgiden sevgisinden memnunum ama bu olaylardan el kaldırması veya tartışmamız bilmiyorum iste belkide hata yapıyorum ama hadi bitir git olmuyo çaba gösteriyorum evlikiğimi kurtarmak için

ay
ben benimkiler pazar parası istiyo diye deliriyodum sizinki iyice bütün aprasını veriyomuş cok zor ya

çalışmasın madem annesini mi zengin edicek

dayaktan bahdesiyosun farkındamısj kavgadan degil ailen arkadan olmada dicem ki hadi biraz daha sen bu cocugun boynunu buyuk bırakıcaksın o kocan anasının pesinde sende cocugunla tek basına izmirde bi evde kapalı kutu gibi yasamak mı istersin yoksa alman yada pasa gibi ailenle olmak mı bence anlatmadıgın baska bisey var

sen bu koca askıyla gitmez burda dourursun yazık o cıcuguda gunahına girdin

Etrafımız var almanyada normal kimse lafını etmez ama malesef türk zihniyeti oyle değil sonra benim bormalde eşimle aram cok iyi sadece bu sorunlar açıldıgında boyle oluyo bende evliliğimi kurtarma peşindeyim 7/24 dayak yemiyorum evet 1 kerede olsa siddet siddettir ama oyle hafi bitirim evliliğimi olmuyo çabalıyorum bende baktımki olmicak gibi bende elbette pes edicem

Bu böyle gider değişmez. Aileniz nasıllar size her şekilde sahip çıkarlar mı? Aileniz arkanızda duracak bir aileyse uğrasmayın dönün ailenizin yanına. Böyle hayat geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…