- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
inanki sen benim kızım olsan ve bana kocanın dayak attıgını ac kaldıgını bu kanama mezsuunda kaynananın söyledigi söylemesen sana cok kızarım daha ne duruyosun bu aksamdan git kocan adam degil aslada olmaz ümit etmeAnneme ilk zamanki tartışmada anlattım bagırdı telefonda ben kızımı sana emanet ettim boylemi eşine sahip cıkıyosun diye oda bağırdı telefonda annemle küstüler bi süre artık soylemiyorum annem dert edip hasta oluyo( cok pişman oldu birdhaa olmicak dedi evet el kaldırmadı ama bagırıp çağırıo hep
Anneme ilk zamanki tartışmada anlattım bagırdı telefonda ben kızımı sana emanet ettim boylemi eşine sahip cıkıyosun diye oda bağırdı telefonda annemle küstüler bi süre artık soylemiyorum annem dert edip hasta oluyo( cok pişman oldu birdhaa olmicak dedi evet el kaldırmadı ama bagırıp çağırıo hep
Hyr cok şükür cok guzel gelirleri var iş yapıyo ama biz gençmişiz o yuzden annesi birikim yapıyormuş ev alıcakmış anneside bize diyorum ya biz yapalım birikimimizi belki abın kardeşin fazla gideri oluyo veya bizim neden hak geçsin ki ben oyle tutumlu insanımdır bilir ama bence el kızı bunlar diye yapıyorlarŞimdi para vardamı verilmiyor size? Yani ortada kazanilan bir para var ve butun parayı anne kisisimi alıyor?
Yoksa işyerleri iş yapmadığı icinmi esinize pay dusmuyor?
Bakin burada binlerce konu var, ve kocam bana ters ters baktı kaşlarını çattı diyene dahi hemen boşan diyecek tipler mevcut. Fakat eger siz ilk sordugum secenekten dolayi bu sekilde bir hayat yasiyor iseniz bende direk boşanın diyorum. Bu nedir ya ben oturdugum yerden darlandım.
Ve bu anneye aileye düşkünluk falan değil, ben yiginla insan taniyorum ailesiyle calisip gul gibi gecinen, bu sizin durum cok farkli ve sacma bisey. Birikim yapmak nedir ya, hangi gun icin birikim yapiliyorki? Hamilesin iste bundan âlâ birikimin kullanilalacagi gunmu olur? Kaldiki birikim dedigin normal hayatttaki ihtiyaclarin giderilir ki buna ev giderleri arti esinle aktivitelerinde mutlaka dahil olmalidir, sonrasinda kalan para birkime ayrilir.
Allah yardimcin olsun, ben cok uzuldum durumuna.
hersey kısmet belkide cocugun düsmesi cocuk icin iyi bile olur düsüncese böyle soysuz bi babannesi yalancı karısının arkasınd adurmayan bi baba yazık yani cocuk düscek diye evde oturma git git gittHayır değişmez artık inancım kalmadı suan bebek düşme riski var son olaydan sonra doğum icin gidicektim almanyaya ama dönmicem izmire onun bana çektirdiklerini ben çektiricem
Hyr anneme kanamayı falan soylemedim ilk başlarda anlattım hatta kendi geliyordu beni almaya daha hamile değildim sonra ben durdurdum anne özğr diledi diye riskli dönemi atlatim kalmicaminanki sen benim kızım olsan ve bana kocanın dayak attıgını ac kaldıgını bu kanama mezsuunda kaynananın söyledigi söylemesen sana cok kızarım daha ne duruyosun bu aksamdan git kocan adam degil aslada olmaz ümit etme
eeee bu adam icim mi cabalıyosun yazık annene cok üzüldümBen sevgimden aptallaşmış biriyim annem kaç kere bagırdı telefonda alıcam kızımı diye gel al diyo oda bagırıo yani umrunda olmaz
Aslında oylehersey kısmet belkide cocugun düsmesi cocuk icin iyi bile olur düsüncese böyle soysuz bi babannesi yalancı karısının arkasınd adurmayan bi baba yazık yani cocuk düscek diye evde oturma git git gitt
Bilseydim aslaaaa evlenmezdim bana boyle anlatılmadıkiPeki bu mesnetsiz, vizyonsuz, vasıfsız cocukla neden evlendiniz?
Evet cocuk. Annem kızar ne para harcarken?
Buna koca sıfatı asla ve asla yakışmıyor.
Bu ne biçim bir aile ya ne saçma sapan bir durum arkadaşım doğum yapacagın yerede onlar karar verir keşke hemen çocuk yapmasaydın biraz tanısaydın onları ailenin sana verdiği parayı verme kimseye zor durumda kalırsın bir yere gitmem gerekir nasıl gitcen sakla paranı afedersin ama eşin madem bu kadar anneciydi niye evlendi seninle çok garibime gitti kaynana da ne yüzsüz kadınmıs ya herkes emrinde olsun istiyor pes doğrusu pes ailene anlat durumu annen konuşsun kaynananlamerhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yokizmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil (
peki suan bu gercekleri biz yuzune vurduk en azındna gözün biraz daha acılsun diye bu aksam ne yapmayı dusunuyosun suan iyi bile olbailir esin ama böylesine güvenilmez kocan yanında olsa anasıyla görüsmese hatta sen alır esini giderdin ama seninki daha cocuk gibi annesini dinliyoBilseydim aslaaaa evlenmezdim bana boyle anlatılmadıki
Bilseydim yaparmıydım işte uzaktan herşey o kdr guzel gözüküyorki eltim bile bana derdi hadi sen uzaktaydın ama ben 3 senedir nışanlı kaldım bunlar neymiş diye ailemin evinde mutluydum derdim yoktu kendime güvenim vardı ama simdi çok bitkinim derdimi anlatacagım kimse yok cok yanlızmOkudukça şoktan şoka giriyorum.
Peki ciddi manada soruyorum aç mıydın baba evinde susuz muydun da kendini bu ateşe attın?
Karnın bile doymaz bunlarla, kendine yapma bu kotulugu birak git. Yere batsın sevgisi de aşkı da..
Koca olarak hicbir vazifesini yapmayan bu adam icin neden katlaniyorsun? Neden yani?
Muthis saçma bir durumun içindesin kardeşim. Ev almak nedir yahu sen normal sagligindan olduktan sonra? Hadi ev aldı oturdun, yine ayni duzende yasamaya devam ederseniz yine ayni sikintilari yasayacaksin.Hyr cok şükür cok guzel gelirleri var iş yapıyo ama biz gençmişiz o yuzden annesi birikim yapıyormuş ev alıcakmış anneside bize diyorum ya biz yapalım birikimimizi belki abın kardeşin fazla gideri oluyo veya bizim neden hak geçsin ki ben oyle tutumlu insanımdır bilir ama bence el kızı bunlar diye yapıyorlar
Hyr eltim bile cok şaşkın sen uzaktaydın ama ben içlerindeydim diyor boyle olcagını oda tahmin etmiyordu aramızda birkaç ay var dügünlerimizbu kadar sorunlar varken nasıl dikkat etmezsiniz nasıl hamile kalırsınız anlamıyorum
eşiniz baya bir karaktersizmiş kusura bakmayın da hem hamile karısını dövüyor hemde akşama kadar eşek gibi çalıştığı parasını annesinin eline sayıyor üstüne bide size aldığı bişeyin parasını geri istiyor elektriksiz susuz bırakıyor yuh artık
evlenmeden önce bu saçma sapan aile yaşantılarından haberiniz olmadı mı ? keşke eltiniz yada birisi uyarsaydı sizi . birde birikmiş paranızı vermişsiniz onu da yok etmişler . ne utanma var ne vicdan
bence paranızı geri isteyin ailenizin yanına geri dönün . ailenize de herşeyi anlatın üzülürler diye saklamak çok saçma . ailenizden hiç bişeyi saklamayın
valla annenin numrasını bilsem ben arıcam o kadar kızdım esineBilseydim yaparmıydım işte uzaktan herşey o kdr guzel gözüküyorki eltim bile bana derdi hadi sen uzaktaydın ama ben 3 senedir nışanlı kaldım bunlar neymiş diye ailemin evinde mutluydum derdim yoktu kendime güvenim vardı ama simdi çok bitkinim derdimi anlatacagım kimse yok cok yanlızm
Ben sevgimden aptallaşmış biriyim annem kaç kere bagırdı telefonda alıcam kızımı diye gel al diyo oda bagırıo yani umrunda olmaz
ALLAH SABIR VERSINmerhabalar başlıkta okunduğu gibi eşimin annesine ve kardeşlerine aşırı derecede düşkün olması artık beni geriyo 8 ay önce cok guel hayallerle evlendim çok şükür 3,5 aylık gebeyim ama çok mutsuzum diceksinizki neden bebek yaptın oda ayrı bişey dicek sözüm yokizmirde yaşıyorz eşim aile işinde çalışıyor annesi oğlanların herbirine iş yerini açtı kendide çalışıyor kendininde ayrıyetten iş yeri var giyim üzerine ama evlendiğim günden beri eşim kazancının hepsini annesine veriyo diger erkek kardeşleride öyle bu beni deli ediyo dediğimde neden boyle yapıyorsun bak evlendik birikim yapalım kimsenin hakkı kimseye geçmesin diyorum çunku eltimle küsüm ve ne benim ne onun hakkı geçmesin sen karışma hep boyle olucak annem bizim için birikim yapıyo diyo.faturalarım birikti dogalgazı bu sene açmadım bile cok yakıyo laf olmasın diye 90 tl tutmuş onu bile ödeyemiyo her ay annesine der anne faturalarım var ödeyelim kaynanam öder yani o ne derse o..bugünde elektiriğim kesildi çünkü ödenmiyo su faturası ödenmiyo dogalgaz evin interneti odenmiyo kiralar birikiyo inanın kafatı yicem..dün güya beni kadınlar günü diye çıkarıcaktı bu 8 aylık evlilikte saysanız 2,3 defa çıkmışızdır neyse geldi saat 21:40 avm kapanıcak neyse koştur koştur girdik hamilelik kıyfeti bakıcaktm odedi eve geldiğinizde benden aldı o parayı annem kızar 3 gün once doktora odedim evin ihtiyacını gordum bide bu kızar diye onuda ailem bana vermişti harçlık yap diye anlicanız kocam bana ne harçlık veriyo ne eve eşimin kazancı giriyo herşeye annesi karar veriyo akşam olduğunda oğullarının yanına gidip hesapları topluyo çok yanlızım ailemde yanımda değil (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?