Eşimin ailesine olan düşkünlüğü

inanki sen benim kızım olsan ve bana kocanın dayak attıgını ac kaldıgını bu kanama mezsuunda kaynananın söyledigi söylemesen sana cok kızarım daha ne duruyosun bu aksamdan git kocan adam degil aslada olmaz ümit etme

İyi bari annen arka çıkıyor sana,eşinede haddini bildirmiş en azından..
Eşinde altta kalmamış oda bağırmış terbiyesizlik yaptığı gerçi..
Sen hiç düşünme çek git ailenin yanına..

Hyr cok şükür cok guzel gelirleri var iş yapıyo ama biz gençmişiz o yuzden annesi birikim yapıyormuş ev alıcakmış anneside bize diyorum ya biz yapalım birikimimizi belki abın kardeşin fazla gideri oluyo veya bizim neden hak geçsin ki ben oyle tutumlu insanımdır bilir ama bence el kızı bunlar diye yapıyorlar

Hayır değişmez artık inancım kalmadı suan bebek düşme riski var son olaydan sonra doğum icin gidicektim almanyaya ama dönmicem izmire onun bana çektirdiklerini ben çektiricem
hersey kısmet belkide cocugun düsmesi cocuk icin iyi bile olur düsüncese böyle soysuz bi babannesi yalancı karısının arkasınd adurmayan bi baba yazık yani cocuk düscek diye evde oturma git git gitt

Hyr anneme kanamayı falan soylemedim ilk başlarda anlattım hatta kendi geliyordu beni almaya daha hamile değildim sonra ben durdurdum anne özğr diledi diye riskli dönemi atlatim kalmicam

Annesi daha kocanızı doğuramamış, sizde bu adam müsfettesnden dayak yemenize rağmen hala bekliyorsunuz.

Aileniz üzülmez merak etmeyin. Hamile evladı şiddet gördü diye üzülürler en fazla. O zamanda alırlar çocuklarını yanlarına. Karnınızdakine yazık. Onun o evde bi geleceği yok.

Bu ne biçim bir aile ya ne saçma sapan bir durum arkadaşım doğum yapacagın yerede onlar karar verir keşke hemen çocuk yapmasaydın biraz tanısaydın onları ailenin sana verdiği parayı verme kimseye zor durumda kalırsın bir yere gitmem gerekir nasıl gitcen sakla paranı afedersin ama eşin madem bu kadar anneciydi niye evlendi seninle çok garibime gitti kaynana da ne yüzsüz kadınmıs ya herkes emrinde olsun istiyor pes doğrusu pes ailene anlat durumu annen konuşsun kaynananla

Ben istanbulda yasiyorum ve dogumumu hollandada yaptim, annem gilde orda.. Git sende orda yap dogumunu ve sakın ama sakın dönme! Kocana istek yola almanyaya gidin.. Boyle hayatmi yasanir.. Akililik et ne olurrrrr !!!!!..

Bilseydim aslaaaa evlenmezdim bana boyle anlatılmadıki
peki suan bu gercekleri biz yuzune vurduk en azındna gözün biraz daha acılsun diye bu aksam ne yapmayı dusunuyosun suan iyi bile olbailir esin ama böylesine güvenilmez kocan yanında olsa anasıyla görüsmese hatta sen alır esini giderdin ama seninki daha cocuk gibi annesini dinliyo

izmirdesin bas git hic durma kac aylık hamilesin bu arada

Bilseydim yaparmıydım işte uzaktan herşey o kdr guzel gözüküyorki eltim bile bana derdi hadi sen uzaktaydın ama ben 3 senedir nışanlı kaldım bunlar neymiş diye ailemin evinde mutluydum derdim yoktu kendime güvenim vardı ama simdi çok bitkinim derdimi anlatacagım kimse yok cok yanlızm

Muthis saçma bir durumun içindesin kardeşim. Ev almak nedir yahu sen normal sagligindan olduktan sonra? Hadi ev aldı oturdun, yine ayni duzende yasamaya devam ederseniz yine ayni sikintilari yasayacaksin.
Bence ailene anlat, yasadiklarini bilsinler. Bak boyle saçma sapan bir iş duzeni olmaz.
Allah yardimcin olsun.

Hyr eltim bile cok şaşkın sen uzaktaydın ama ben içlerindeydim diyor boyle olcagını oda tahmin etmiyordu aramızda birkaç ay var dügünlerimiz

valla annenin numrasını bilsem ben arıcam o kadar kızdım esine

neden annen gelcekmis neden utanıyosun da durdurdun esin utansın bence dayak sen atmasın küfür hakaret sen yapmadın snei ac acık bırakan esin o utansın seni sahipsiz sanmıslar

ALLAH SABIR VERSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…