ben 4. yılımdayım en son kayınvalide ve kayınpederle konuşuyordum onlarlada konuşmuyorum artık.bu saatten sonra feriştahı gelse konuşturamaz. diğer fertlerine girmiyorum, yaşattıkları yenilir yutulur cinsten değildi. Ama annesinin bir gün ben onların tam kapısını çalacakken bir akrabasıyla telefon konuşmasına şahit oldum. bizim çocuğumuzun olmamasnı anlatıyordu "allah işini bildi ona vermedi öteki geline verdi" kelimesinı duyar duymaz şok oldum. Bu en can alıcısıydı, yinede eve girdim, ama elim ayağım turmuyor, mutfağa girdim onunla yemek hazırladım ama tabaklar,çatallar elimden düşüyor. anlamış bu bende bi hal var. son gitme yakını buna konuyu açtım ,arkamdan böyle bir şeyi neden söyledim dedim ve olan yine bana oldu. kötü bişey dememişten hoppp sen bizi sevmedin zaten, sen bize ısınamadın,i sen kendini sevdirmedinlere geldik. Söylediğim üç beş kelime havada kaldı ve ben o anda o evden çıktım bir dahada gitmedim, tam 4 ay oldu.
Bunu üzürine eşim olacak öküzde gidip o sizi sevmiyor, o size gelmeyecek sizde bizim eve gelmeyeceksiniz demiş.
HAklıynışlar ben haksızmışım, anlamadım. Benim ailemi zaten adam yerine koymuyorlardı ki kocam olacak da, bayramdan bayrama o da 1 saat kalırdı. sen benim aileme ilgi göstermezken ses çıkarmamışım şimdi adamın ettiğine bakın. En son 1 aydırda eşimle konuşmuyorum.
Bir gün annemlerden çanta almam gerekiyordu. kadın üstten bizimkine bakıyo bizimki balkonun görünmeyen arka tarafına saklandı. annem onu arıyor oğlum nasılsın diyecek bizimki yok. ağzını açmadı. o gün öyle bir nefret geldi ki bana. 1 aydır ayrı odalardayız, ilgilenmiyorum, yeneği, giysisi, ihtiyaçları neyse herşeyi ahzırlıyorum, ama tek kelime etmiyorum.
Niye bu kadar anlattım seni çok iyi anlıyorum.Konuşmuyorsan sevmiyorsan mutlaka bir negatiflik almışsındır.
Sana tavsiyem, sevgiyide bıraktım saygı konusunda bile eğer karşı tarafta senin ailene ilgi gösteriyorsa, seviyorsa, sayıyorsa, herşeye rağmen eyvallah deyip onlarla konuşursun. Ama baktın ne sana ,ne ailene saygı sevgi var, aynı onlar gibi davranacaksın, Onun annesi ve babasından daha kıymetsiz değil senin annen baban.