- 16 Kasım 2022
- 116
- 57
- 28
- Konu Sahibi Zorbiseylerbiseyler
-
Niye soramıyorsunuz sorun iki kişi tek yatağa sığar mı? Diye direkt sorun ben tuhaf bi soru olarak görmüyorumYeni evliyiz evlendikten sonra ailesini ziyarete gittik başka ama yakın şehirdeler. Evleri 3+1 çok güzel ağırladılar sağolsunlar gecede açılır kapanır yatak olan oda var orayı vermişlerdi kaldık. Bugün yine geldik ziyarete eşya getirmeye hem şimdi ise tek kişilik yataklı olan odayı vermiş annesi bize eşim söyledi. Ben de dedim neden ki bu oda daha büyük ondan heralde dedi. Geçtik odaya tek kişilik yatakta eşimle uyumaya çalışıyoruz bir de nöbetten çıkıp gelmişim. Anlayamadım neden yani saçma. Tartışmamızda bile ayrı yatmadık. Bana çok tuhaf geldi soramamda yani.
Size ortam hazırlamalarını mı bekliyordunuz? Mum ışığı, güller, fon müziği falan... ille birlikte uyumak istiyorsanız kendi evinizde uyuyun.Yeni evliyiz evlendikten sonra ailesini ziyarete gittik başka ama yakın şehirdeler. Evleri 3+1 çok güzel ağırladılar sağolsunlar gecede açılır kapanır yatak olan oda var orayı vermişlerdi kaldık. Bugün yine geldik ziyarete eşya getirmeye hem şimdi ise tek kişilik yataklı olan odayı vermiş annesi bize eşim söyledi. Ben de dedim neden ki bu oda daha büyük ondan heralde dedi. Geçtik odaya tek kişilik yatakta eşimle uyumaya çalışıyoruz bir de nöbetten çıkıp gelmişim. Anlayamadım neden yani saçma. Tartışmamızda bile ayrı yatmadık. Bana çok tuhaf geldi soramamda yani.
Ayrı mı uyudunuz anlamadım.Yeni evliyiz evlendikten sonra ailesini ziyarete gittik başka ama yakın şehirdeler. Evleri 3+1 çok güzel ağırladılar sağolsunlar gecede açılır kapanır yatak olan oda var orayı vermişlerdi kaldık. Bugün yine geldik ziyarete eşya getirmeye hem şimdi ise tek kişilik yataklı olan odayı vermiş annesi bize eşim söyledi. Ben de dedim neden ki bu oda daha büyük ondan heralde dedi. Geçtik odaya tek kişilik yatakta eşimle uyumaya çalışıyoruz bir de nöbetten çıkıp gelmişim. Anlayamadım neden yani saçma. Tartışmamızda bile ayrı yatmadık. Bana çok tuhaf geldi soramamda yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?