Eşimin ailesinin evinde bize ayrı ayrı yatak verdiler

Zorbiseylerbiseyler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
116
57
28
Yeni evliyiz evlendikten sonra ailesini ziyarete gittik başka ama yakın şehirdeler. Evleri 3+1 çok güzel ağırladılar sağolsunlar gecede açılır kapanır yatak olan oda var orayı vermişlerdi kaldık. Bugün yine geldik ziyarete eşya getirmeye hem şimdi ise tek kişilik yataklı olan odayı vermiş annesi bize eşim söyledi. Ben de dedim neden ki bu oda daha büyük ondan heralde dedi. Geçtik odaya tek kişilik yatakta eşimle uyumaya çalışıyoruz bir de nöbetten çıkıp gelmişim. Anlayamadım neden yani saçma. Tartışmamızda bile ayrı yatmadık. Bana çok tuhaf geldi soramamda yani.

Niye soramıyorsunuz sorun iki kişi tek yatağa sığar mı? Diye direkt sorun ben tuhaf bi soru olarak görmüyorum

Size ortam hazırlamalarını mı bekliyordunuz? Mum ışığı, güller, fon müziği falan... ille birlikte uyumak istiyorsanız kendi evinizde uyuyun.

Ayrı ayrı mı yattınız yoksa tek kişilik yatakta iki kişi mi yattınız anlamadım? Bize bile anlatamadınız konuyu , şu durumda kayınvalidenize hiç anlatamazsınız.

1 akşam ayrı yatmak ya da tek kişilik yatakta sıkışmak idare edilebilir diye düşünüyorum.

Bence yanlış anladınız arkadaşlar iki ayrı tek kisilik yatak varmış çünkü tartışınca bile ayrı yatmadık demiş demekki sorun iki ayrı tek kişilik yatak olması ama bu da bence büyük bir sorun değil o oda müsait değildir belki. Bi gece için de kaliverin sonuçta kendi evinizde değilsiniz.

Ayrı mı uyudunuz anlamadım.
Eğer öyleyse olabilir.Bazen bizde annemde vkalırız bizede ayrı yatak verirler.Çünkü verebilecekleri çift kişilik yatak yok.Ne var ki bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…