- 10 Ocak 2022
- 3.020
- 5.958
- 108
- Konu Sahibi Zorbiseylerbiseyler
-
Ay yok artık ne abarttınız. Bir gece ayrı uyuyanlar ne olacakAnne burada nasıl yaticaz diye keşke eşiniz bir sorsaymis hiç mi akıl edememis kaynaniz bu durumu yeni evlide olsanız eski evlide olsanız bu durum aynı herkes eşiyle uyumak ister ben bidaha kalmazdim böyle bir evde
hahaha evet zor mu yaniYav canım ne var insan istese sevişir sonra yine geçer yan yatakta yatar
Aynı odada iki ayrı yatakta yatınca ne oluyor,ALLAH im daha tuhaf şeyler okumam dedikçe. ....Bir çift kişilik yatak var zaten katlanabilir başka oda da. şuanki oda da 2 ayrı yatak var hem uykusuzum hem yorgunum yazamamışım valla. Bir anlık yazıverdim buraya bilmiyorum ayrı ayrı yatmak istemedim diye heralde. eşim uyudu bile.
Bir gece ayrı yatsanız bişey olmaz korkmayınkadın napsın çift kişilik yatakmı alsın sizin için ?
Çekin birleştirin yataklari o kadar ayrı yatamiyorsanizBir çift kişilik yatak var zaten katlanabilir başka oda da. şuanki oda da 2 ayrı yatak var hem uykusuzum hem yorgunum yazamamışım valla. Bir anlık yazıverdim buraya bilmiyorum ayrı ayrı yatmak istemedim diye heralde. eşim uyudu bile.
kendini naza çekmesi gereken kişi sensin. onlar sana bir şeyler söylemeli sen hayır demelisin. kaynanan da değil henüz. normalde onlar senin üstüne düşmeli. sen onkari de üstüne düşüyorsun. onlar sana soğuk yapıyorsa sen daha fazla soğuk yap.
benim kaynanam evli olmadığımız halde bize aynı yatağı açıyor gittiğimizde kalmaya. çok gitmedim gerçi bir yazlıklarına bir de evlerine gittim kalmaya
Anne burada nasıl yaticaz diye keşke eşiniz bir sorsaymis hiç mi akıl edememis kaynaniz bu durumu yeni evlide olsanız eski evlide olsanız bu durum aynı herkes eşiyle uyumak ister ben bidaha kalmazdim böyle bir evde
Bence yanlış anladınız arkadaşlar iki ayrı tek kisilik yatak varmış çünkü tartışınca bile ayrı yatmadık demiş demekki sorun iki ayrı tek kişilik yatak olması ama bu da bence büyük bir sorun değil o oda müsait değildir belki. Bi gece için de kaliverin sonuçta kendi evinizde değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?