Eşimin ailesinin evinde bize ayrı ayrı yatak verdiler

Anne burada nasıl yaticaz diye keşke eşiniz bir sorsaymis hiç mi akıl edememis kaynaniz bu durumu yeni evlide olsanız eski evlide olsanız bu durum aynı herkes eşiyle uyumak ister ben bidaha kalmazdim böyle bir evde
Ay yok artık ne abarttınız. Bir gece ayrı uyuyanlar ne olacak

Biz kayinvaldeme gittiğimiz de çek yatta yatıyoruz imkanlar öyle 1 gece de ayrı yatın bişey olmaz bunda art niyet aramayın

Diğer çift kişilik yatak siz açılır kapanır dediğinizden anladığım kadarıyla seyyar bişey veya açılır koltuklardan böyle olunca sizde eğer yardımcı olmadıysanız onu aç ser hazırla üşenmiştir, hazır yataklı odayı size vermiştir. Veya oturma odasındaysa orayı işgal etmeyin diyede diğer odayı vermiş olabilir. Yani bilemiyorum çıkarım yapmayada gerek yok açıkcası o an diyebilirdiniz biz yine diğer odada yatalım diye, bence yeni gelinlerde artık herseyin altında bi bit yeniği aramasın sorun çıkarmaya mesele aramayın, açık açık sorun.

Aynı odada iki ayrı yatakta yatınca ne oluyor,ALLAH im daha tuhaf şeyler okumam dedikçe. ....
Sizi ayrı yatırıp boşanmanızı subliminal msj olarak veren kv nin tez kellesi vurula.......
Bu düşünce şekliyle yaşamak zor gelmiyor mu?
İlla her yerde sevişmek,kucak kucağa yatmak mı gerekir?

Çekin birleştirin yataklari o kadar ayrı yatamiyorsaniz sevgilimle gittigimiz yerde sadece 2 ranzali hostel odasi vardı, manzarayı sevdik, o yagmurda başka yer bulmak istemedik bir ranzanin üst tarafinda koyniş koyniş yattik. Ne var yani, onca zamanda bir gün tek kişilik yatakta çift kişi uyusaniz bir yeriniz mi kopar? Ya da zaten koca sizin, zaten yılın 364 günü berabersiniz, yandaki yatağa gecseniz ne olur? Ya da neden 'anne diğer oda guzeldi oraya geçelim iki nevresim kirlenmesin' demediniz?

benim kaynanam evli olmadığımız halde bize aynı yatağı açıyor gittiğimizde kalmaya. çok gitmedim gerçi bir yazlıklarına bir de evlerine gittim kalmaya

Başka konu da evlenmeden kaynanam diye bahseden kadına bu lafı diyorsun kendin kaynanam diyorsun daha evlenmeden İfritttt Resmiyete dökmeden kimse kimsenin kaynanası değil henüz diyelim bari. Nişanlı olsaann bile.

Öff ne kadar sorun edilmiş 2 gün ayrı yat ne olacak sanki değil mi? Dünyanın sonu sanki kalmayıversinler çok sorunsa iki bazayı birleştirmekde mi akıllarına gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…