Eşimin ailesinin evinde bize ayrı ayrı yatak verdiler

bende böyle algıladım
ayrı yattık dediğine göre 2 tane tek kişilik yatak var odada
birinde kendisi diğerinde kocası yattı

Yatagi verdiginde soyleseydiniz kvnize neden diger yatagi vermemiş.

Ayrica uzakta yasayan ve yatili gelen cocugu olan insanlarin nasil verecek yatagi olmaz ki.
Kaynanamin kizlarindan biri sehir disinda mesela evde kizi icin yatak odasi, torunu icin de park yatagi vs hazirdi gelince kullanmalari icin yapilmiş.
Benim aile evimde de ayni şekilde yatak odasi verilir biz gidince.

Evet bir gun ayri yatmak dert degil ama önemsenmemekte iyi degil.

En iyisi koltuk enazından açıyorsunuz 2 kişilik oluyorolmadı yere döşek atsaydınız ayrı yatamıyorsan. umursamamışlar yan yana yatın diye hiç gamsız kv

E normal insan uyur doğal olarak. Ay karımı koynuma alamadım diye karalar bağlayacak değildi. Korkmayın bikaç gece ayrı yatınca evliliğiniz sarsılmaz.

Keşke yatakları birleştirseydiniz ozman Allah başka dert vermesin boşver yat uyu 1geceden birşey olmaz hem nöbet tutuyormuşsun sağlıkcisin galiba ozamnlarda ayrı kalıyorsun öyle farz et

benim kaynanam evli olmadığımız halde bize aynı yatağı açıyor gittiğimizde kalmaya. çok gitmedim gerçi bir yazlıklarına bir de evlerine gittim kalmaya
Sizin kayınvalideniz yok sizin sevgilinizin annesi var. Kaynana olunca anlarsınız

Aynı yatakta kalınca ses gitmişse ayrı yatırmış olabilirler ya da bu oda daha konforlu ya da eşiniz bu odayı istedi. Anasının evi neticede ben şurda kalmak istiyorum dese ok derler

Anne burada nasıl yaticaz diye keşke eşiniz bir sorsaymis hiç mi akıl edememis kaynaniz bu durumu yeni evlide olsanız eski evlide olsanız bu durum aynı herkes eşiyle uyumak ister ben bidaha kalmazdim böyle bir evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…