- 4 Nisan 2022
- 144
- 36
- 28
- 38
- Konu Sahibi Haticexxxxxx
Merhabalar sizlerden yardım istiyorum nasil davranm gerektiğini bilemiyorum küçük bir not geçeyim ben evlendim 10 sene oldu yaklaşık ama eşimin ailesi bana hayati dar ettiler kendime guvenimi saygımı kayipettim .ben devlet memuru olarak bursaya atandım orda eşimle tanıştım onun aileside bursanin fakrli bir ilçesinde oturuyorlardi biz evlendik dugun gunu bütün altınlarını aldilar bussuru borç la başbasa kaldik ailesi illa bizim ilçede oturacaksın bizden izinsiz hicbiryere gitmeyeceksiniz sorunlariylla başladi neyse onların ilçesine tayin istedik taşındık busefer her iş çıkışı bize gelip geceye kadar duyacaksınız dediler surekli iş yapıyordum isten gelip baskılarına daha fazla dayanamadım yakin bir ile tayin istedik burada cocuk oldu ona birisinin bakması gerekti annesi ni sesledi geldi buseferde ben cocuk bakamam gezmem den geri kalamam dedi bıraktı gitti benim cocukta az rahatsız yeme sorunu vardı bakıcılığı bakamıyordu borç.bataginin icinde olunca ücretsiz de alamıyordum diyeceksin iz senin ailen neden yok benim engelli kardeşim var annem ona bakıyor. Misafirliğe gitsem surekli laf sokuyorlar siz olsanız bu tarz insanlarla baginizi tamemen koparirmiydniz cok yüzeysel anlattım neler neler varda daha eşim hep sessiz kaldı hep sustu onlarda ezdikce ezdiler ve ben bu yaşadığım şeyler travma oldu bana cok gucsuzlestim sessizleştim kimseyle iletişim kuramayacqk duruma geldim içime attım herseyi ailemle paylaşmadım bir annem babam engelli kardeşim olunca onların yaşadıkları kendine yetti siz neyapardiniz bu durumda