Eşimin Ailesinin yaşattikları beni cok yıprattı

Haklısın. Ve belki de katlanmaya alıştırılıyoruz çoğumız ta küçüklükten o nedenle de büyüyünce de güçlü bir hayır diyemiyoruz. En azından o kısa sürede kulakları tıkayabilmek, ve birşey yapmak zoeunda kalorsan da kendini asla paralamadan yapmak lazımdır. Uzağa taşınmanız iyi olmuş. Bir de 2 sene küslük, olmuş fırsatmış keşke hiç barışılmasamıydı acaba
Maesef küçüklükten bana hiç kendimi savunmaya fırsat verdirttirmediler her turlu olumsuzluklarda sessiz kaldık hakkimi savunacak olsam hep bağırıyorlar di yaşadıklarımdan hicbisey anlatmadım ama şehir değiştirdim sonuçta bana ordan uzaklastin diye nasıl tepki verdiler sorun olmasa kim yerinden yurdundan oynarki .aslında konuşulmasa konuşulmazdi ailesiyle ama benim oğlum cok üzülüyordu niye benim babaannem dedem yok .eşim kendini ailesiz yalniz hissetti böylelikle konuştu.

Ailesi bunları yaptı, eş kişisi de hala anam babam mı diyor.
2 sene konusmadilar sonra mesafeli devam etti ya annne baba hep hakkından bahsediliyorda .annen babanın evladi üstünde hakki olmuyormu Rabbım emanet vermiş sana .benim Birtane oğlum var dünyam o ya hayatta yaşama sebebim

Maesef küçüklükten bana hiç kendimi savunmaya fırsat verdirttirmediler her turlu olumsuzluklarda sessiz kaldık hakkimi savunacak olsam hep bağırıyorlar di yaşadıklarımdan hicbisey anlatmadım ama şehir değiştirdim sonuçta bana ordan uzaklastin diye nasıl tepki verdiler sorun olmasa kim yerinden yurdundan oynarki .aslında konuşulmasa konuşulmazdi ailesiyle ama benim oğlum cok üzülüyordu niye benim babaannem dedem yok .eşim kendini ailesiz yalniz hissetti böylelikle konuştu.
en açısıda gülen gözlerim yok artik fotoğraf çekilsem hep hüzün var ifademde ve esim bana defalarca beni sevmiyorsun sen diyor bilmiyorum hislerimin bile ne olduğunu siz benim yerimde olsanız canlı duygularınız olurmuydu

abla böle insanlara acayip sinir oldum ya..
eşi de memur.. oğlum gidecek korkuyor öle olsa hiç evlendirmeseydi..
demek altınlari için evlendirmiş... 😡
Aynen bunlar ata erkil dediğimiz toplum maalesef,kısın dizleri yanımızda yaşasın kıpırdamasınlar bize gelsinler devamlı diyen tipler.

Kaç yaşındasınız? Şunu öğrenemediniz mi? Kendinizi savunmazsanız kimse size haklısın biz yanlış yaptık demez, bir dur diyin bir sesiniz çıksın. Olmuyorsa kendi ailenin yanına tayin iste, çocuk okul çağına gelmiştir, gelmediyse bile bakıcı ayarla ailenin yanında annene de yardımı olur. O pısırık kocanı da şutla, versin nafakasını ailesiyle kendisi uğraşsın.

Hersey kendi menfaatleri içindi zaten menfaatinde olsun hadi ama bukadar acımasız bukadar merhametsiz kotu olma ben zaten çok zor şartlarda büyüdüm engelli bir kardesle cok zor günler yaşadım baba evinde babam atan kizm git bu evden sende hastalancaksin derdi babam bende atandim gittim sonra dedimki evlenince guzel olucak düzenim olucak dedim olmadı
sen ailene boyun egmişsin sen evden git deyip evlenmişsin böle bir aileye gelin düşmüşsün.. ve kendini savunmadan ezilip geçen 10 yıl geçmiş.. 10 yılda yıpranmişsin bu normal..
lütfen bi sirkelen.. hakkını savun... dik dur..
eşin konuşmazsa sus yaparsa dinleme konuşacaksin..
senin degişimine anlayacaklar.. baştan kabullenemeyecek.. bagirinca sende bagir.. öle dik dur ki..
güçlü bir kadin olduğunu anlarlar..
bende yaşadım kalktım sirkeledim.. ezdirmedim...
dik durunca kimse bişey yapamiyor.
Ayrıca eşine resti çekmelisin.. o arkanda degilse durma. bak işiniz gücünüz var.. yaparsın.

Back
X