Eşimin Ailesinin yaşattikları beni cok yıprattı

Kvye resti çekin kocayada yanınızda olmazsa kapıyı gösterin. İlla yola gelecekler. Çalışan ve kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadınların kendinden bu kadar taviz vermesini aklım almıyor.

K.peder kim ki ondan izin alınacakmış,haddini bilecek önce.
Diğer şahısta az değil yani,ne demek kabul edemedik,herkesin bir hayatı yaşantısı var.

neden altınlarini eşinin ailesine verdiniz?
onlar senin mehirindir.. o altınlari vermeseydin keşke
Bende nerden bileyim alacaklarını dugun gunu gelin odasına girdik boynumdan alip çantaya koydular dahada vermediler ailemde cok dahil olamadı hayatıma engelli kardeşim den dolayı yalnızlığımdan faydalandilar

yok ya eşin çocuk mu...
eşiniz evlenmiş yuvasini kurmuş seninle her yere gidebilir..
neden izinsiz gidemezmiş..
bu konuda eşin ailesine hiç tavir koyamiyor koyamiyorsa birakip gidersin..
senin kolunda bilezigin var.. memursun kendi hayatini yaşabilecek kapasitedesin.. çocuğun var..
o yüzden aman bişi olcak aman izinal da öle gidelim deme hakkınızı yok.
ay kusurma bakma sinir oldum.

Kvye resti çekin kocayada yanınızda olmazsa kapıyı gösterin. İlla yola gelecekler. Çalışan ve kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadınların kendinden bu kadar taviz vermesini aklım almıyor.
cocuk icin ailem için direndim tabi kendim den ne kaldı derseniz derin bir sessizlik güvensizlik mutsuzluk

Bende nerden bileyim alacaklarını dugun gunu gelin odasına girdik boynumdan alip çantaya koydular dahada vermediler ailemde cok dahil olamadı hayatıma engelli kardeşim den dolayı yalnızlığımdan faydalandilar
keşke vermeseydin gelin küçük çantasi var onla duraydin.. teslim etmemeliydin

Hayır talep etmiyorum
Dogumumda yardıma ihtiyacim vardı ailemi arayıp yardım talep etmedim, etmem.
Minnet etmiyorum zaten

Herkes yerinde sag olsun

ağlaman bile hata ezdirmişsin kendini dik kafalı tutacaksin.. sen kimsin de benim yuvama karışıyorsun.. eşimle bi yere gidemez miyim de.. eşini al çık eşin gelmiyorsa sen gitseydin.. hiç korkmamaliydin..

Oda arada kalıyorum haklısın üzülüyorum diyip benim ailem baska ildeydi oraya tayin gidelim dedi geldik buseferde telefonda tatillerde ilk iş ailesinin yanına goturuyodu
Yani sorun eşinizde. Ailesine dur diyemeyip hep sizin idare etmenizi istemiş. Pasif karakterli eşiniz o yüzden problemleriniz zor çözülür. Hem eşinize hem de ailesine resti çekmediğiniz sürece bu sorunlar devam edecek

İşte tam ipleri koparma noktası bu. Burdan dönmemeliydiniz.

K.peder kim ki ondan izin alınacakmış,haddini bilecek önce.
Diğer şahısta az değil yani,ne demek kabul edemedik,herkesin bir hayatı yaşantısı var.
abla böle insanlara acayip sinir oldum ya..
eşi de memur.. oğlum gidecek korkuyor öle olsa hiç evlendirmeseydi..
demek altınlari için evlendirmiş...

Burada duzelecek bir sey yok ki. Onlar boyle insanlarmis, siz de onlari boyle kabul edip her dediklerini yapmissiniz. Ne yaptiysaniz kendi kendinize yapmissiniz yani. Ayrica anne baba, cocugunun mutsuz bir hayat surmesindense bosanip kendi hayatina bakmasini ister. Boyle dusunmeyen anne baba sadece el ne der diye dusunup bencillik pesindedir.

bu yazdıklarım devede kulak kismi bende ki sorun bazi şeyleri unutup önüme bakamama sorunu yasattiklarindan uzaklasamiyorum artik zaten o ilden çıktık cok taviz verdik gercekten birgun hastayım kusuyorum bana bulaşık makinesini doldurtturuyo kendime cok kızıyorum cok

abla böle insanlara acayip sinir oldum ya..
eşi de memur.. oğlum gidecek korkuyor öle olsa hiç evlendirmeseydi..
demek altınlari için evlendirmiş...
Hersey kendi menfaatleri içindi zaten menfaatinde olsun hadi ama bukadar acımasız bukadar merhametsiz kotu olma ben zaten çok zor şartlarda büyüdüm engelli bir kardesle cok zor günler yaşadım baba evinde babam atan kizm git bu evden sende hastalancaksin derdi babam bende atandim gittim sonra dedimki evlenince guzel olucak düzenim olucak dedim olmadı

Düğün altınları kanunen senin. İsteyin mutlaka borç ödemeniz var ve hiç bir şeye de yardım etmemişler. Görüşmeyin görüşmek zorunda da değilsiniz
Biliyorum kanunen bizim esim gitti istemeye düğünden sonra vermediler evinin mutfak dolabını yaptırıp evine eşya aldi biz ikimizde memurken borçlardan evimize gıda.masrafini yapmıyorduk sonra bu inslar umreye gittiler ama yine ayni elimden gelmedi hicbisey belki yapamdim ben Allaha havale ettim yaşadıklarımı cok canımı yaktılar

Taviz tavizi dogurmus en basta disari cikmaniza karistiklarinda verseydiniz cevabi keske. Babasi evlatliktan reddetmekle tehdit ediyormusta babalik olarak yaptigi seyler belli zaten reddetse daha iyiymis. Gelinin parasiyla gittigi umreden ne sevap bekliyorlar acaba. Altinlarinizi isteyin cocuga da bakici bulun her turlu bakici kayinvalidenizden iyidir diye dusunuyorum.

Eşiniz bir dur desin bakın bakalım nasıl yelkenleri suya indiriyorlar. Şimdi ses etmediği için esdikce eziyorlar. Ambiyane bir tabir olacak üzgünüm ama eşek olana semer vuran çok olur.

İlk evlendigimiz de kv sık sık yemeğe çağırirdi ben de sıkıntı çıkmasın diye evet derdim hep. Eşim birgün niye hergun orda yiyoruz dedi. Dedim ben birşey desem yanlış anlarlar. Baktım ertesi gün annesine bizim bir evimiz var , ben evimden çok burdayım işten gelince ,biz evde yiyeceğiz dedi. Konu orda kapandı. Eşiniz yapamıyorsa siz koyun mesafeyi

Ya ben cvp versem benimkisi yalniş anlaşılırdı belki ama eşime diyordum neden yaptıklarına susuyorsun söylesene diyordum yok konusamiyordu ne babaligi yapayalnız bıraktılar heryerde insanlar diyorum üvey evladına bunu yapamaz bir işletme acti esim memurluğu birakip inanın ayak basmadı insanin babasi annesi gelmezmi .

Suc basta esinizde. O kendi delisini cok iyi biliyordur. Ama sizinde hatalariniz var. Onlarin sizi yakinlarina size yardim edip aile hayati sürmek icin degil, kontrol altinda tutmak icin ve gerektigi yerde kullanmak icin. Evet kayinvalide bakmak zorunda degil, ama zor günde bile yaninda olmayacaksa "illaha benim yanimda olacaksin" diye yirtinmasinin da anlami yok. Annenin babanin cocugu üstünde hakki oldugu gibi cocugun da var. O hep es geciliyor nedense. Sizin yerinizde olsam görüşmem. Esiniz de zorlayamaz. Ha zorlamaya calissa gidip kendi onlarin yaninda kalabilir. Dik durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…