- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi yuvarlakpopo
-
1 yıllık evlilikte 3 kere gelmeleri normal değil mi?
aslında hep kaynanasından çeken kadınları gördüğüm için çevremde,kaynanalara karşı ön yargılıydım.Ama bu sitedeki bazı gelinlerden sonra KAYNANASEVER oldum :))
evet görümcenin yatıya kalması abartı olmuş,ama varsın kalsın ne olacak?sırtında mı yatacak? sanki bir felaketmiş gibi anlatmışsın..
he beni eziyorlar falan diyorsan da,koca kadınsın ezdirme kendini..sen annen kardeşin baban gelsin istemez miisn..
bazıları neden kocasından ve kendi ailesinden oluşan bir dünya tasarlarlar anlamam yani...
ama lafa gelince dövüm dövüm dövünürsünüz "bi de erkek ailesi,gelin aldılar beni..bişey yapmadılar" diye..
haklı olabilirler mi acaba??
maalesef göründüğü kadar basit değil.gelin aldılar bişey yapmadılar evet;ama bunu önemsemiyorum zorunda değiller sonuçta.Hatta ilk tanıştığımda bana direk biz de aileden bişey istemeden düğün yaptık kızım siz de öye yapacaksınız demişti hiç unutamıyorum.Sanki beklentim vardı onlardan.Ne gerek var el kızına ilk görüşte bunu demeye?Benim annemi zorla çağırıyoruz 2 bilemedin 3 gün zor kalıyor kadın damat rahatsız olmasın diye hemen gidiyor.Gelmesinler demedim hiç bir zaman ama abartıya gerek yok
abartı mı?nerde abartı? 3 kere mi abartı? valla oğlumu o yaşa ben getirdiysem tabi gidip kalıcam...evladınız olsun anlarsınz
gerçi ben de evli değilim ama Allah empati hissi vermiş bana..ne diyeyim......
abartı mı?nerde abartı? 3 kere mi abartı? valla oğlumu o yaşa ben getirdiysem tabi gidip kalıcam...evladınız olsun anlarsınz
gerçi ben de evli değilim ama Allah empati hissi vermiş bana..ne diyeyim......
gerçi hiçbişey almasınlar daha iyi..ben doğurdum ben baktım ben büyüttüm diyen bu insanlar eşyalar için de ben aldım,düğünüde ben yaptım derdi..bu da beni gıcık ederdii!!!
Ben dogurdum, ben baktım ben büyüttüm diyen bu insanların evlatlarını bu günlere kolay
getirmediklerini bilmek icin Dahi olmak gerekmez. Bırakında konuşsunlar yani.
Ne kadar da cabuk gıcık oluyormuşsunuz insanlara!
erkek anneleri düğünü yapana kadar annedir.evlendirince anneliği bitiyor
evet huyum kurusun hemen gıcık olurum!!
ben onu nasıl büyüttüğümü evladımın başına kakacaksam,evliliğine müdahale edip huzurunu bozacaksam anneliğimi sorgulardım..bırakamam efendim,konuşmasınlar..
senide anlamıyorum, bi böyle yazıyosun bi böyle
burda bazı arkadaşlar yazmış ya konu sahibine,erkek evladın yok olursa anlarsın diye.
canım sen de daha bekar olduğun,bu gelin-kayınvalide ilişkisini tecrübe etmediğin için uzaktan yorum yapmak kolay oluyor.
afedersin neyi anlamıyosun,nasıl bi öyle bi böyle???
anlamadığım bişey varki,bu büyükler işlerine geldi mi ben doğurdum ben büyüttüm demeyi biliyo..ama yeri geliyo oğullarına bi düğün yapmıyolar,arkadaşın durumunu anlıyorum.e madem bu kadar kıymetli bu evlatlar,niye bahtlarını yaparken bi yardımcı olmuyolar,bi kırık iğne almayanlar oluyo dikkatinizi çekerim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?